هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Fargol-Sh ها؟ مگه فارس و اصفهان کنار هم نیستن؟ نکنه راه تا تبریزو میگی؟
Michael Vey
به کنار هم بودن نیس
راه اونطوریه -
@Soniaaa کی گفته؟
چه زمانیگفتن؟
فک کنم امسال اینطور نباشه چون ۴۰ درصدش نمره امتحان نهاییه -
@Fargol-Sh ها؟ مگه فارس و اصفهان کنار هم نیستن؟ نکنه راه تا تبریزو میگی؟
Michael Vey نه راه تا اصفهان رومیگم
-
Michael Vey
آره خوابگاهم@Hamid-s چ باحااللل.. خوش بگذزهههه
کدوم دانشگاهی راستیی -
@Soniaaa کی گفته؟
چه زمانیگفتن؟
فک کنم امسال اینطور نباشه چون ۴۰ درصدش نمره امتحان نهاییه@Fargol-Sh
والا تو تلگرام خوندم
محدودیتی از نظر نوع دیپلم برای شرکت در گروه های آزمایشی کنکور دی ۱۴٠۱ یا تیر ۱۴٠۲ وجود ندارد
️ داوطلبان کنکور می توانند بدون توجه به نوع مدرک دیپلم ( تجربی/ ریاضی یا انسانی) در یک گروه آزمایشی اصلی و در صورت تمایل در یک گروه شناور ( هنر یا زبان ) هم شرکت کنند.
فک کنم برا اونا سوابق اعمال نمیشه صد در صد میشه کنکورشون
-
@Hamid-s چ باحااللل.. خوش بگذزهههه
کدوم دانشگاهی راستییMichael Vey
انشالله
دانشگاه فرهنگیان -
Michael Vey
به کنار هم بودن نیس
راه اونطوریه@Hamid-s اوه.. عجیبه اخه مثلا از مازندران تا مشهد ی 10 12 ساعتی راهه اونا ک کنار همن اونطوری
یاد اون لقمه رو دور سر چرخوندن افتادم
-
Michael Vey نه راه تا اصفهان رومیگم
@Fargol-Sh عجببب
-
@Fargol-Sh
والا تو تلگرام خوندم
محدودیتی از نظر نوع دیپلم برای شرکت در گروه های آزمایشی کنکور دی ۱۴٠۱ یا تیر ۱۴٠۲ وجود ندارد
️ داوطلبان کنکور می توانند بدون توجه به نوع مدرک دیپلم ( تجربی/ ریاضی یا انسانی) در یک گروه آزمایشی اصلی و در صورت تمایل در یک گروه شناور ( هنر یا زبان ) هم شرکت کنند.
فک کنم برا اونا سوابق اعمال نمیشه صد در صد میشه کنکورشون
@Soniaaa امیدوارم اینطوری باشه
-
@Hamid-s اوه.. عجیبه اخه مثلا از مازندران تا مشهد ی 10 12 ساعتی راهه اونا ک کنار همن اونطوری
یاد اون لقمه رو دور سر چرخوندن افتادم
Michael Vey استان پهناوره و بزرگه
-
Michael Vey
انشالله
دانشگاه فرهنگیان@Hamid-s شهر منظورمه.. میخوام یادم باشه اگ ی روزی هم دانشگاهی شدیم ببینمت
-
Michael Vey استان پهناوره و بزرگه
@Fargol-Sh اوهوممم
-
- ولی کاش وقتی میرفتیم تو رویا یه در هم بود که میشد قفلش کرد و کلیدشو انداخت یه جای دور تا دست هیچ کس بهمون نرسه و تا ابد اونجا بمونیم!=)
-
@Soniaaa امیدوارم اینطوری باشه
@Fargol-Sh
۶- شما با دیپلم هر رشته ای می توانید کنکور هر رشته ای بدهید اما فقط تاثیر سوابق دروس عمومی را خواهید داشت و دروس اختصاصی فقط ملاک آن تاثیر تست زنی در کنکور خواهد شد. و تاثیر سوابق عمومی آن ۲۶ درصد است.
اینم نوشته بود -
خییلیاتونو دلم میخواد ببینم
-
️
️
️
-
@Fargol-Sh
۶- شما با دیپلم هر رشته ای می توانید کنکور هر رشته ای بدهید اما فقط تاثیر سوابق دروس عمومی را خواهید داشت و دروس اختصاصی فقط ملاک آن تاثیر تست زنی در کنکور خواهد شد. و تاثیر سوابق عمومی آن ۲۶ درصد است.
اینم نوشته بود@Soniaaa ممنونم از راهنماییت
-
H_R سحر خانممون چطوره؟
-
@Soniaaa ممنونم از راهنماییت
@Fargol-Sh
خواهش