هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba خودتم میدونی همه ما آلایی. ها گاهی شیطنت میکنیم
تو ناظمی و مجبور به گوشزد قوانین
گاهی هم اخراج
نه میتونی پا روی وظیفت بزاری نه دوستاتبه نظرم حتی دوستم شیطنتی کنه بهش بگم نکن و این حرفا میدونه وظیفمه و باید انجام بدم و ناراحت نمیشه
مثل اینکه یه وقتایی وسط چت به دوست مون میگیم برم سر درسم
ناراحت نمیشه چون میدونه وظیفه دوستش درس خوندنه@Alba میفهمم حرفتو ولی درک نمیکنم
سانیا قوووول بده چتا بسته شد چت منو باز بزاری سانی خواهش میکنم
حالا درسته میدونیم وظیفه تذکر بدی ولی اینو هم جز وظایفت میدونیم که هوای رفیقاتوداشته باشی -
@m-hmt عزیزم🥺
-
@Amin-Forouzan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
امتحان شهری رانندگی داشتم امروز. مهارتم خوب بود و پارک دوبل رو هم دقیق زدم. قوانین و راهنما و ... رو هم کامل رعایت کردم. استرسم نداشتم. ولی افسر رد کرد. گفت چونکه وقتی توی کوچه بودیم یه ماشین یهو از پارک درومد پیچید جلوت بوق نزدی
.
ترمز گرفتم و احتیاط رو رعایت کردم و تنها کاری که نکرده بودم بوق زدن بود. واسه همون ردم کرد. شنیده بودم افسر دفعه اول که امتحان میدی دنبال هر بهونهای میگرده ردت کنه ولی نمی دونستم دیگه در این حد
خلاصه که بوق یادتون نره بزنیدافسر مریض
من دفه اولی قبولم کرد اما خیلی بهونه میگرفت
به هر دری هم زد سوتی بگیره ازم نتونست@Fargol-Sh
حتی اونجا که ماشین پیچید و کنترل کردم و بعدشم درست راهمو ادامه دادمم هیچی نگفت. بعداً آخرش وقتی پیاده شدم گفت بوق نزدی. یعنی فکر کنم این بوق نزدنه رو کنار ذهنش نگه داشته بود ببینه در ادامه رانندگی کجا میتونه سوتی بگیره. دید هیچی پیدا نشد. وقت پیاده شدن بوق زدن رو آورد وسط گفت ردت می کنم
راستی در مورد جملهی امضات، من یه جا دیگه شنیدمش. یه جور دیگه شنیدم. میگفت:« هرگز نمیتوان به یک رودخانه دو بار وارد شد». با شنا کردن کاری نداشت -
Sharllot در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot خبری نیست همه جا امن و امانه فقط یه بیشعور عابربانک ملی رو آتیش زده کل ملت سرگردون شدند
مدرسه هم اوضاعش فعلا خوبه بد نیستمگه شهرتون فقط یه عابر بانک داره!؟
خب خوبه
گروه پناهندگان چخبرنه ولی خب یکی از اصلی ترین عابربانک های شهر بود.کلا شهرمون ۳ تا بانک و کمتر از ۱۰ تا عابربانک داره🥴
اونجا که خیلی وقته لفت دادم
بعد کنکور باز جوین میشم -
@Fargol-Sh
حتی اونجا که ماشین پیچید و کنترل کردم و بعدشم درست راهمو ادامه دادمم هیچی نگفت. بعداً آخرش وقتی پیاده شدم گفت بوق نزدی. یعنی فکر کنم این بوق نزدنه رو کنار ذهنش نگه داشته بود ببینه در ادامه رانندگی کجا میتونه سوتی بگیره. دید هیچی پیدا نشد. وقت پیاده شدن بوق زدن رو آورد وسط گفت ردت می کنم
راستی در مورد جملهی امضات، من یه جا دیگه شنیدمش. یه جور دیگه شنیدم. میگفت:« هرگز نمیتوان به یک رودخانه دو بار وارد شد». با شنا کردن کاری نداشت@Amin-Forouzan
امضام جمله یه فیلسوفه
حالا زیاد فرقی نمیکنه اگه بخواین مفهومشو در نظر بگیریم -
@Alba میفهمم حرفتو ولی درک نمیکنم
حالا درسته میدونیم وظیفه تذکر بدی ولی اینو هم جز وظایفت میدونیم که هوای رفیقاتوداشته باشی@Fargol-Sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba میفهمم حرفتو ولی درک نمیکنم
حالا درسته میدونیم وظیفه تذکر بدی ولی اینو هم جز وظایفت میدونیم که هوای رفیقاتوداشته باشیارتباط اینو با موضوع درک نکردم
-
کریم بنزما اومده بود روضه خونده بود در مورد حجاب...
ک از اصل دین ماست و فلان...
بعد مادرش حجاب نداشت جلو اون همه نامحرم(!) با زیدان هم دست داد....