هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Homayoun-Shajarian هیح هیح.. ازم کلی کوچیک تری یوهاهااا
-
Michael Vey
دیگه فوقش 10 ماه !@Homayoun-Shajarian رند کن ی سال
-
jahad_121
سختتونه که
امتحاناشون رو خیلی سخت میگیرن؟
منظورم اونا رو بخونید زود بیاید سراغ تست@Homayoun-Shajarian
امتحان ها هم
متوسط رو به بالا
بعضیا هم سخت یعنی اگر تستی بود راحت تر بود
ولی تشریحی حتی اگر جوابم بدونی ولی کامل ننویسی نمره نمی دنمثلا هفته دیگه امتحان 100 ریاضی داریم
یعنی هر نمره ای بگیریم 10 بار نوشته میشه اون نمیشه گمونم درست یادم نیس چند بار گفتن
خب
بعد معلمون می گفت تا 10 نمرشو می تونید بگیرد اگر خونده باشید اون 10 نمره دیگه سوال های سختی می دم.مدرسه نمونه دولتی هس. سخت میگیرن.
-
@Homayoun-Shajarian هیح هیح.. ازم کلی کوچیک تری یوهاهااا
-
@Walter-White
اصلان نمی رسم تست زیادی بزنم
نمی رسم تثبیت کنم اون جیزی که حد اقل خودمم تو این یک ذره زمان ها می خونممن دارم بهت میگم شده وسط سال مدرستو عوض بکن با خانوادت قشنگ حرف بزن
-
@Homayoun-Shajarian
امتحان ها هم
متوسط رو به بالا
بعضیا هم سخت یعنی اگر تستی بود راحت تر بود
ولی تشریحی حتی اگر جوابم بدونی ولی کامل ننویسی نمره نمی دنمثلا هفته دیگه امتحان 100 ریاضی داریم
یعنی هر نمره ای بگیریم 10 بار نوشته میشه اون نمیشه گمونم درست یادم نیس چند بار گفتن
خب
بعد معلمون می گفت تا 10 نمرشو می تونید بگیرد اگر خونده باشید اون 10 نمره دیگه سوال های سختی می دم.مدرسه نمونه دولتی هس. سخت میگیرن.
-
Michael Vey ریش های من رو ببینین متوجه میشین صادرات مو به طالبان از کجا صورت میگیره
@Homayoun-Shajarian پس سر راه ی نگاه ب موهای سفیدم ک رنگ نارنجی حنارو گرفته بنداز تا ببینی کی الهام موهای شخصیت انشرلی بود
-
@Homayoun-Shajarian پس سر راه ی نگاه ب موهای سفیدم ک رنگ نارنجی حنارو گرفته بنداز تا ببینی کی الهام موهای شخصیت انشرلی بود
-
@Homayoun-Shajarian
ثبت نام نکردم
خودم کردم پای لرزشم باید بشینمکلاس نهم ازمون وودی داشتیم قبول شدم
حالا دیگه چاره ای ندارم
بعدم چیزی که شده خیلی معلم شیمی رو قبول دارم وخیلی خوبند.
حتی اگر بشه از این مدرسه رفت که نمیشه خانوادم نمی زارندخودم دلم نمیاد از پیش این معلم برم
منوعلاقه مند به شیمی کردن.
می خوام رشته هایی از شیمی بخونم هرچند که کسي راضی نیس و..
خلاصه بگذریم دیگه چیزی هست که شده تصمیمی که کلاس ششم گرفتم و قولی که به معلم کلاس ششم دادم منو تو این مسیر و شاید بتونم بگم این رشته اورد
اگرنه الان می تونستم تو همون روستا درس بخونم البته که اگر اونجا بودم شاید مسیر زندگیم کلان عوض می شد اونجا زیاد به درس اهمیت داده نمیشه. -
@Homayoun-Shajarian
اره تو سال کنکور حداقل کاش بهتر بود
حالا سال های ده و 11 هم داشتیم این شرایط رو ولی انلاین بود و تایم کلاس های کمتر
تا ساعت 2 هم که از راهنمایی 3 روز تا دو بودن رو تجربه کرده بودیم برامون عادی بود
-
من دارم بهت میگم شده وسط سال مدرستو عوض بکن با خانوادت قشنگ حرف بزن
گفتم ولی خب قبول نمی کنند
حالا مامانم گاهی وفتا که خستگی ها مو میبنه دلش به حالم می سوزهولی بابام انقدر که معدله براشون مهمه
کنکور مهم نیس.
چون می دونه من زیاد به نمره اهمیت نمی دم
فکر می کنه نهایی رو هم خراب کنم
منم حفظیاتم خوب نیس و.. همه اینا باعث شده که مدرسه امسال خیلی مهم بشه و..
اگر این معدل قطعی نبود حداقل بهتر می تونستم قانعشون کنمخیلی چیزی هم نمی گند ولی خب قبول نمی کنند.
-
@Venus655
من فقط زبان دارم ک کسی دگ منشن نمیکنه
مبارکه آیدی جدید -
من تورو به همون رویاها بخشیدمت
خیلی خوب میخونه
-
https://forum.alaatv.com/post/2873021
منطق باحالیه بچه چون نمیتونسته برا خودش تاپیک جدید زده -
گفتم ولی خب قبول نمی کنند
حالا مامانم گاهی وفتا که خستگی ها مو میبنه دلش به حالم می سوزهولی بابام انقدر که معدله براشون مهمه
کنکور مهم نیس.
چون می دونه من زیاد به نمره اهمیت نمی دم
فکر می کنه نهایی رو هم خراب کنم
منم حفظیاتم خوب نیس و.. همه اینا باعث شده که مدرسه امسال خیلی مهم بشه و..
اگر این معدل قطعی نبود حداقل بهتر می تونستم قانعشون کنمخیلی چیزی هم نمی گند ولی خب قبول نمی کنند.
jahad_121
بهشون بگو که
من اگر نهاییمو گند بزنمم همش به خاطر این مدرسه است هیچکس اینجوری نیست مدرسش
بهشون بگو این مدرسه نه میزاره تشریحی بخونم نه تستی هم کنکورمو گند میزنم هم مدرسمو
خراب کردم ناراحت نشین -
@0Farzam0 چیکار کنه گناه داره خب