هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شمارش معکوس جام جهانی ۲۰۲۲
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
mohammadhassan میگم شما هم اینقدر یه ویدیو انگیزشی میبینید که دیگه ازش زده میشید و میرید یه ویدیو انگیزشی جدید شروع میکنید یا من اینقدر تباهم ؟!
-
mohammadhassan میگم شما هم اینقدر یه ویدیو انگیزشی میبینید که دیگه ازش زده میشید و میرید یه ویدیو انگیزشی جدید شروع میکنید یا من اینقدر تباهم ؟!
@محمد-مهدی-کاووسی
از انگیزشی متنفرم
بعدم اون بالا دکمه پاسخ ابی رنگ هست برای پست گذاشتن صاحب تاپیکو منشن نکنید -
واهااهاهااای تصور اینکه قراره اجرا رو با خانواده اونم زنده تو تتلویزیون ببینم.....
-
@Soniaaa زهراممم 🥰🥰🥰🥰
@رز-سرخمهشید حسن زاده 0 جانم
️
-
@0Farzam0 یکی از اعضای بی تی اس
Michael Vey
خب من که اصن نمیشناسمشون
حلال نمیکنی -
این اولین اجرای زنده ایه ک قراره از بی تی اس ببینم.. کاشش همشون بودننن هق
-
Michael Vey
خب من که اصن نمیشناسمشون
حلال نمیکنی@0Farzam0 حالا تو ببین ی اهنگه دیگ لازم نیس ک حتما طرفدارشون باشی یا بشناسی:*>
بخاطر دل من -
باز آ كه در فراق تو
چشم اميدوار
چون گوش روزه دار
بر الله اكبر است ! -
فکرش رو بکنی آینده واقعا ناشناخته است
کی فکرشو میکرد یه گروه هفت نفره ده سال پیش ایجاد بشه و در عرض ده سال اینقدر مشهور بشن که کوچکترین عضو شون امروز افتتاحیه جام جهانی رو اجرا کنه .... -
اینک من هنوز نمیدونم اصن بی تی اس چیه نشون میده من عجیبم یا اونااا انقد معروف نیستن
-
@نویسنده-کوچولو 24 اینا
-
@Soniaaa :>
معروف ترین گروه جهانن.. تو سازمان ملل اجرا کردن و حتی کاخ سفید رفت با بایدن سخنرانی کردن.. تو از دنیا خبر نداری -
@Soniaaa :>
معروف ترین گروه جهانن.. تو سازمان ملل اجرا کردن و حتی کاخ سفید رفت با بایدن سخنرانی کردن.. تو از دنیا خبر نداریMichael Vey
چی اجرا میکنن؟ -
تا من تو را بدیدم دیگر جهان ندیدم
گم شد جهان ز چشمم تا در جهان نشستی -
Michael Vey
چی اجرا میکنن؟@Soniaaa سونیا خدایی میگی؟
گروه خواننده کره این
-
@Soniaaa سونیا خدایی میگی؟
گروه خواننده کره این
Michael Vey
اره بابا کنکور زندگی نزاشته ک (هر چن علاقه ندارم ب کره ایا)