هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam
همشون لب و دهنن
هیچ کدوم ارزش زن رو نمیدونن
وقتی ارزش زن بیاد پایین ارزش مردها نمیره بالا@AMIR-MJ منتها یکی واقعیت کاری که انجام میده رو میگه
یکی نمیگه -
@mahshiiid یکیم قبر خانمشو تو خونش میزاره که همیشه بره بالاسرش و بهش نزدیک باشه ولی ماها چیزی زیاد ازش نمیشنویم
چون به صلاح بعضیا نیس که ما بیشتر بدونیم
خودتون تحقیق کنید میفهمید چه کسی رو میگم -
@mahshiiid
خب اون که صداقت رو پیشه کرده بهتره
همش شعار که نمیشه داد
با چهار تا حرف نمیشه فرهنگ اینور و اونور رو مقایسه کرد
مقایسه کردن باید تو عمل باشه نه حرف@AMIR-MJ موافقم
-
سلاام شبتون بخیر دوستان
-
@mahshiiid یکیم قبر خانمشو تو خونش میزاره که همیشه بره بالاسرش و بهش نزدیک باشه ولی ماها چیزی زیاد ازش نمیشنویم
چون به صلاح بعضیا نیس که ما بیشتر بدونیم
خودتون تحقیق کنید میفهمید چه کسی رو میگم -
@Soniaaa
سلام سونیا جان ،خوبی عزیزم ؟
خسته نباشی
خیلی وقته می خواستم یه جمله ای رو بهتون بگم ؛واقع عاشق طرز رفتارتون هستم ،شما واقعا فوق العاده ای
راستی سونیا شما پشت کنکوری هستی دیگه درست میگم ؟ -
این پست پاک شده!
Gharibe Gomnam
خخخخ -
@mahshiiid جز همون گروهیه که گفتید تظاهر میکنن و فقط شعار میدن
بیشتر نمیتونم چیزی بگم -
@Soniaaa
سلام سونیا جان ،خوبی عزیزم ؟
خسته نباشی
خیلی وقته می خواستم یه جمله ای رو بهتون بگم ؛واقع عاشق طرز رفتارتون هستم ،شما واقعا فوق العاده ای
راستی سونیا شما پشت کنکوری هستی دیگه درست میگم ؟پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خسته نباشی
اینو همه میدونن
یه چیز جدید بگو -
@mahshiiid خواهش میکنم عزیزم
-
فرازی چند از کلام الله مجید...
"زنان شما کشتزار شمایند" 233 بقره
و زنانی که از نافرمانی آنان (در حقوق همسری) بیمناکید باید نخست آنان را موعظه کنید و (اگر مطیع نشدند) از خوابگاه آنان دوری گزینید و (اگر باز مطیع نشدند) آنان را به زدن تنبیه کنید، چنانچه اطاعت کردند دیگر راهی بر آنها مجویید، که همانا خدا بزرگوار و عظیم الشأن است 34 نسا
-
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خسته نباشی
اینو همه میدونن
یه چیز جدید بگوLeo
فعلا برای شروع همین خوبه
-
@mahshiiid بستگی داره ارزش چی تعریف بشه
اما خب در بعضی موارد منم قبول دارم و باهاتون موافقم -
فرازی چند از کلام الله مجید...
"زنان شما کشتزار شمایند" 233 بقره
و زنانی که از نافرمانی آنان (در حقوق همسری) بیمناکید باید نخست آنان را موعظه کنید و (اگر مطیع نشدند) از خوابگاه آنان دوری گزینید و (اگر باز مطیع نشدند) آنان را به زدن تنبیه کنید، چنانچه اطاعت کردند دیگر راهی بر آنها مجویید، که همانا خدا بزرگوار و عظیم الشأن است 34 نسا
-
من که در عمل هم دیدم
ولی خب چندوقت پیش تو متروی تهران که بودم
نزدیک بود یه اتفاقی بیفته واسم و باید بگم که
خوشحالم که هنوز چیزی به اسم غیرت زنده است