هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هلو ملت
-
عجب...!
-
چطورید؟
-
بچه ها شماها امتحان ندارید؟!
یا فقط ما داریم؟!! -
@Zahra-HD در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
سلام بچه ها
چنتا مهارت کوچیک باحال که ذهنتون میاد بگین تو این تاپیک لطفا
چیز هایی که خیلیا بلدشون نیستن و اگه یادشون بگیری برا خودت و بقیه جالب و حیرت آور هستن( البته یکمی)
مثلا:
غذا خوردن با چاپستیک، یا روبیک درست کردن یا ده انگشتی تایپ کردن و خلاصه چیزایی مثل همین...
منتظر ایده هاتون هستم
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @Soniaaa Helorikaa @0Farzam0 Gharibe Gomnam Hamed.s @Infinitie-A pouya hosein pour @0yasin-sh0 @Venus655 @Ozan-hsمن اینارو بلدم هوراا
-
@Zahra-HD در مهارت های کوچیک جالب گفته است:
سلام بچه ها
چنتا مهارت کوچیک باحال که ذهنتون میاد بگین تو این تاپیک لطفا
چیز هایی که خیلیا بلدشون نیستن و اگه یادشون بگیری برا خودت و بقیه جالب و حیرت آور هستن( البته یکمی)
مثلا:
غذا خوردن با چاپستیک، یا روبیک درست کردن یا ده انگشتی تایپ کردن و خلاصه چیزایی مثل همین...
منتظر ایده هاتون هستم
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @Soniaaa Helorikaa @0Farzam0 Gharibe Gomnam Hamed.s @Infinitie-A pouya hosein pour @0yasin-sh0 @Venus655 @Ozan-hsمن اینارو بلدم هوراا
Michael Vey درود
-
یه چیزی دیدم دیشب
هنوووز که هنوزه اعصابم و روح و روانم خورده
واقعا چی میشه گفت
حالا امشب یه چیز دیگه دیدم.واقعاااا اعصابم ناراحت شد واقعا ناراحت شدم
پوف -
@hanu
چیزی که نابودمون نکنه قوی ترمون میکنه -
Hhh Hh
اینکه لایک میکنی جواب نمیدی یچی تواین مایه هاست که مثلا بهت سلام کنم یه سر به نشونه تایید تکون میدی؟ -
تنها حالتی که بتونم به اندازه کافی بخوابم اینه که از ۲شب تا ۶ صبح ۹ساعت طول بکشه،
وخب روندی غیراز این "زندگی برا امروز بسه" رو به دنبال داره. -
@hanu
چیزی که نابودمون نکنه قوی ترمون میکنهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@hanu
چیزی که نابودمون نکنه قوی ترمون میکنهکی تاحالا باسوختگی قوی تر شده
-
@hanu در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ما قوی میشويم از همانجا که ضعیف شدهایم و رشد میکنیم از همانجایی که زخم خوردهایم...
#cupy
مثلا ازجازخم رو دستمون انگشت جدید دربیاریم
-
تنها حالتی که بتونم به اندازه کافی بخوابم اینه که از ۲شب تا ۶ صبح ۹ساعت طول بکشه،
وخب روندی غیراز این "زندگی برا امروز بسه" رو به دنبال داره._Biliifti_ منم ۴صبح هرروز همین حسو دارم
-
@Fateme-goli اتفاقا بعدمدتهااومدم دیدم کسی یادم نبوده دلم گرفت
پس ندیده بودممهشید حسن زاده 0 جا داره به چپ و راست بزنم بهت
نه خیرم تو چرا دلت باید بگیره
من قههههههرم بعد مدت ها اومدی دو سه دفه منشنت کردم جواب ندادی دو قورت و نیما هم باقیه ؟
نفس کششششششششش -
مهشید حسن زاده 0 جا داره به چپ و راست بزنم بهت
نه خیرم تو چرا دلت باید بگیره
من قههههههرم بعد مدت ها اومدی دو سه دفه منشنت کردم جواب ندادی دو قورت و نیما هم باقیه ؟
نفس کششششششششش@Fateme-goli نفس کششششش
نفس نکشششش
خب ندیدم چکار کنمکورشدم کوور
-
این پست پاک شده!