هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
از صحبت های یولشکی با مامان:
+چقدر زود بچهدار شدن نه؟
-نه مادر جوونی خوبه بچه داشتن.
+ولی هنوز کیف جوونیشونو نکرده بودن که.
-نه بس بوده همی که گفتم.
+باشه فردا در اسرع وقت بچهدار میشم.
-پاشو از جلو چشام شیطان تا نزدمت.@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
+چقدر زود بچهدار شدن نه؟
-نه بس بوده همی که گفتم.
-پاشو از جلو چشام شیطان تا نزدمت.همین سناریو وقتی آخر هفته ها خونه پدربزرگم جمع میشیم علیه دختر خالهام و شوهرش
-
@AMIR-MJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
+چقدر زود بچهدار شدن نه؟
-نه بس بوده همی که گفتم.
-پاشو از جلو چشام شیطان تا نزدمت.همین سناریو وقتی آخر هفته ها خونه پدربزرگم جمع میشیم علیه دختر خالهام و شوهرش
-
از اتاق مصاحبه اومد بیرون با عجله مدارکش رو جمع کرد دست پسر پنج ساله اش رو گرفت که بره. برای دکتری گرایش مدل سازی عصبی اومده بود مصاحبه شهید بهشتی. یه کم ناراحت و عصبی بود به من گفت بچه داشتن براشون نکته منفی حساب میشه در مورد دخترت چیزی بهشون نگی بهتره.
تو دلم گفتم اگر آسمون هم به زمین بیاد وجود دخترم رو پنهان نمی کنم.
ازم پرسیدن فرزند داری گفتم بله یه دختر دو و نیم ساله. گفتن خدا ببخشه ولی شاید تو دلشون گفته باشن خوب برو بشین بچه ات رو بزرگ کن، شاید هم نگفته باشن، یعنی امیدوارم که تو دلشون گفته باشن دمت گرم که با یه بچه کوچک رتبه ات سیزده شده.
به هر حال آخر مصاحبه وقتی داشتم میومدم بیرون یه جمله طلایی گفتم بهشون که خودم خیلی باهاش حال کردم گفتم: به نظر من یه دانشمند مادر دلایل شخصی داره برای اینکه دنیا به جای بهتری برای زندگی تبدیل بشه. هرچی باشه قراره بچه ام تو این دنیا زندگی کنه...دکتر مهدوی
-
وقتی مثلثات تو کلت نمیره: -
وقتی مثلثات تو کلت نمیره: -
از اتاق مصاحبه اومد بیرون با عجله مدارکش رو جمع کرد دست پسر پنج ساله اش رو گرفت که بره. برای دکتری گرایش مدل سازی عصبی اومده بود مصاحبه شهید بهشتی. یه کم ناراحت و عصبی بود به من گفت بچه داشتن براشون نکته منفی حساب میشه در مورد دخترت چیزی بهشون نگی بهتره.
تو دلم گفتم اگر آسمون هم به زمین بیاد وجود دخترم رو پنهان نمی کنم.
ازم پرسیدن فرزند داری گفتم بله یه دختر دو و نیم ساله. گفتن خدا ببخشه ولی شاید تو دلشون گفته باشن خوب برو بشین بچه ات رو بزرگ کن، شاید هم نگفته باشن، یعنی امیدوارم که تو دلشون گفته باشن دمت گرم که با یه بچه کوچک رتبه ات سیزده شده.
به هر حال آخر مصاحبه وقتی داشتم میومدم بیرون یه جمله طلایی گفتم بهشون که خودم خیلی باهاش حال کردم گفتم: به نظر من یه دانشمند مادر دلایل شخصی داره برای اینکه دنیا به جای بهتری برای زندگی تبدیل بشه. هرچی باشه قراره بچه ام تو این دنیا زندگی کنه...دکتر مهدوی
@m-hmt
-
وقتی مثلثات تو کلت نمیره:Michael Vey
رو وایت برد تمرین میکنی؟ -
@Homayoun-Shajarian
یه حالتی که زبان میمونه از گفتن حال -
Michael Vey
رو وایت برد تمرین میکنی؟@Ozan-hs معمولا با وایت برد بهتر یاد میگیرم هرچن خیلی کم ازش استفاده میکنم.. مثلا اخرین باری ک وایت بردو برا درس خوندن گرفتم حتی یادم نیس
ولی خب جدیدا اوردمش تا برنامه روزانمو توش بنویسم -
@Ozan-hs ناتینگ برای گفتن
-
@Ozan-hs ناتینگ برای گفتن
Michael Vey
چیزی هست واسه گفتن اما زبان و احساسی نمیاد برای گفتن -
@_آرام_ سلام
-
@_آرام_ سلام
Erfan Iranmanesh 1 خوب هستید؟
-
@_آرام_ چرا؟؟
-
Erfan Iranmanesh 1 خوب هستید؟
@_آرام_ عالی
شما خوبی؟ -
@_آرام_ چرا؟؟
Erfan Iranmanesh 1 این هفته بی نظمی کردم کلا چرک نویس هام قاطی شدن از دیروز بخاطر همون و بخاطر اتفاق های پیش آمده غیر منتظره اعصابم خورده نمی تونم بخونم