هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@nazanin-mirzai
ممنون عزیزدل خوبم ؛بد نیست می گذره
امتحان های مستمر و ترم کلافم کردن ،نگران درس های تخصصی نیستم اصلاااا (البته به جز زمین ) بیشتر نگران عمومی هاممن همیشه شاگرد اول بودم توی این چند سال ،امسال رقابت توی کلاسمون خیلی بیشتره از این می ترسم که امسال نتونم رتبه اول بشم
نمی دونم واقعا با این نگرانی چیکار کنم ..پرستو بابایی پرستو جان نگرانی واضطراب هیچ کاری رو پیش نمیبره جز اینکه برنامه تو عقب میندازه و تمرکز ت پایین میاره
تو تمرکزت رو گذاشتی روی کنکور نه نهایی نمیگم کلا بیخیال مدرسه بشی نه! تمرکز اصلیت روی دروس تخصصی باشه و عمومی ها هم که فقط قراره برای امتحان مدرسه بخونی فقط در همین حد بخونشون دیگه قرار نیست تست بزنی و روی عمومی ها خیلی وقت بزاری بعدشم تو الان یازدهمی وقت داری اگه اونطوری که میخواستی تخصصی هاتو نخوندی میتونی تابستون وقت بزاری
بنابراین تمرکز اصلی رو تخصصی و عمومی ها در حد تشریحی مدرسه با آرامش و توکل انشاءالله که نتیجه دلخواه ت رو میگیری️
پ.ن: خیلی معذرت بابت تاخیرم یلدات هم مبارک عزیزم... -
@Danial-al درسته قبول دارم
رونالدو هم بازیکنه بزرگ و قابل احترامیهSeyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al درسته قبول دارم
رونالدو هم بازیکنه بزرگ و قابل احترامیهدرود بر شرفت
چپ پام بازیکنای مورد علاقم مسی و اوزیلن
طرفدار اسپانیام اون زمان ک اکثر بارسلونی بودن اون چهار ظلعی عجیب غریب
از سبک بازی مورینو و فوتبال ایتالیایی حالم بد میشه
بعد طرفدار رعال مورینیو شدم -
@ooo آخه چرا؟
-
@ooo اوه... اوه....
-
@ooo آخه چرا؟
-
@Really؟
-
یلدای همگی مبارک باشه
️
مهشید حسن زاده 0
Dark moon
Galadriel
Gharibe Gomnam
@amir-mj
@Rita
@ooo
و بقیه... -
راستی همراه اول اینترنت نامحدود از 8 امشب تا 8 صبح فردا داره 6 هزار تومن، اگر خواستید تهیه کنید
-
یلدای همگی مبارک باشه
️
مهشید حسن زاده 0
Dark moon
Galadriel
Gharibe Gomnam
@amir-mj
@Rita
@ooo
و بقیه...@_آرام_
یلدای توهم مبارک عزیزدل -