هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اینم از یلدای امسال...
-
MMo
دیر اومدی خیلی دیره -
@0Farzam0 انقد خندیدم که بابام طاقت نیاورد وای
-
@Rita نه بابا بودم
-
@0Farzam0 انقد خندیدم که بابام طاقت نیاورد وای
-
@0Farzam0 بابام بیشتر از اون پستی که نوشته بودی آبروم تو خاور میانه رفت خندش گرفته بود
این که خوبه
یه بار توی تاپیک تولد یکی به جای اینکه بنویسم ایشالا آرزوهات خاطره شن گفتم ایشالا خاطره هات آرزو شن -
@0Farzam0 بابام بیشتر از اون پستی که نوشته بودی آبروم تو خاور میانه رفت خندش گرفته بود
این که خوبه
یه بار توی تاپیک تولد یکی به جای اینکه بنویسم ایشالا آرزوهات خاطره شن گفتم ایشالا خاطره هات آرزو شن -
MMo
عه؟
-
@0Farzam0
بابام طرفدار جوکسیمه بیشتر
مامانم حوصلش سر میره میگه گوشیتو بده من برم الا
یه بار هم به مشاور سال اولم که بهم گفته بود ببخشید مزاحمت شدم گفتم نه بابا مراحم چیه شما مزاحمین -
@0Farzam0
بابام طرفدار جوکسیمه بیشتر
مامانم حوصلش سر میره میگه گوشیتو بده من برم الا
یه بار هم به مشاور سال اولم که بهم گفته بود ببخشید مزاحمت شدم گفتم نه بابا مراحم چیه شما مزاحمین -
@Rita والا
تو اون تاپیک که برای یلدا بود پیام دادم. بوی یلدا بود فکر کنم اسم تاپیک
-
MMo
آهااره ندیدم خب پس زود اومدی نخوا دیر برو
-
یجوووری ازهمه کارام عقب افتادم که انگار کل هفته گذشته رو در سواحل هاوایی گذروندم
️
️
️
پ اون بدبختی ک کل هفته داشت میدویید کی بود پسسس -
MMo خودتو معرفی کن راستیی
-
@0Farzam0 چند وقت پیش یکی از دانش آموزام میخواست ازم تشکر کنه میخواست بگه هزینه ای که شما میگیرین در برابر زحمت هاتون واقعا هیچه
گفت زحمت هایی که شما میکشین در برابر هزینه ای که میگیرین هیچه 🥲🥲🥲
۴ روز گوشیشو خاموش کرده بود مجبور شدم زنگ زدم به مامانش گفتم بابا اشکال نداره بهش بگین بیاد درسشو بخونه تشکر نخواستیم -
@Rita از این جمله که گفتی، در گنج خودم نمیپوستم
-
@0Farzam0 چند وقت پیش یکی از دانش آموزام میخواست ازم تشکر کنه میخواست بگه هزینه ای که شما میگیرین در برابر زحمت هاتون واقعا هیچه
گفت زحمت هایی که شما میکشین در برابر هزینه ای که میگیرین هیچه 🥲🥲🥲
۴ روز گوشیشو خاموش کرده بود مجبور شدم زنگ زدم به مامانش گفتم بابا اشکال نداره بهش بگین بیاد درسشو بخونه تشکر نخواستیم -
خب بریم برای ساماندهی مغزمون قبل هرچی آماده شیم
-
MMo خودتو معرفی کن راستیی
Michael Vey کیهان هستم