هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Danial-al
مهندس خوب با یک امضا پول ویزیت 100 تا بیمار و میگیره محض اطلاعتون
هر رشته ای درامد مختلف داره توش بستگی داره کجا اون رشته باشی کفش تاپش یا وسطش -
@Danial-al
مهندس خوب با یک امضا پول ویزیت 100 تا بیمار و میگیره محض اطلاعتون
هر رشته ای درامد مختلف داره توش بستگی داره کجا اون رشته باشی کفش تاپش یا وسطش@Soniaaa
ای قربون آدم چیز فهم
-
@Danial-al
نه اخه من ک رشتم اصن ریاضی نیس ولی هر بار میاین اینجا اینو میگید عزیزان ریاضی ناراحت میشن گفتم بگم بهتون صرفا -
@Danial-al
مطمئنی ؟ -
@Younes-Eng طرف خودش مونده مگ برا رفتن فک نکنم مشکلی داشته باشه
از اون آدم خاکیاس مونده دانشگاه حل تمرین میذاره خوشش میاد تدریس دانشگاه@Danial-al
حرفی ندارم دیگه
حل تمرین هاننن -
من یکی از اشناهام معماری دانشگاه تهران خونده چیزی که تو خود ریاضی هم خیلی تاپ نیس شاید ب نسبت برق و کامپیوتر
الان امریکاست -
@Danial-al
نه اخه من ک رشتم اصن ریاضی نیس ولی هر بار میاین اینجا اینو میگید عزیزان ریاضی ناراحت میشن گفتم بگم بهتون صرفا -
@Soniaaa از چی دقیقا ناراحت بشن؟
همشون وضعیت رشته های مهندسی رو میدونن ک اگه ی نیم سال کم کاری کنن باید بشینن تو خونه و کار نیس
باشه با تهش ی تکنسین بشن با حقوق...@Danial-al
اینا رو کی کرده تو کَلَت؟
برو ازش بپرس حضرت عباسی جونتو برای رشته و کارت گذاشتی یا نه -
@Danial-al
حرفی ندارم دیگه
حل تمرین هاننن@Younes-Eng خانوادشون کلا دکترن فک کنم خواهرشم داره آلمان میخونه روم نمیشه ازش سوال کنم چیکار میکنه
اینکه اینا میگم....
خودش نشون داده و صرفا با حرفاش باور نکردیم
میگم خاکبع چون کیفکی میره رستوران پول ی تعداد حساب میکنه کدو میده ما میریم خیلی گله -
همشون وضعیت رشته های مهندسی رو میدونن ک اگه ی نیم سال کم کاری کنن باید بشینن تو خونه و کار نیس
باشه با تهش ی تکنسین بشن با حقوق...@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باشه با تهش ی تکنسین بشن با حقوق...چرا باید کم کاری کنن؟
هر رشته ای کم کاری کنن همینه
فک میکنید درسای پزشکا کمه؟
از دوستان من پارسال قبول شدن تو ترم یک فقط شبو روز میخونن -
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
باشه با تهش ی تکنسین بشن با حقوق...چرا باید کم کاری کنن؟
هر رشته ای کم کاری کنن همینه
فک میکنید درسای پزشکا کمه؟
از دوستان من پارسال قبول شدن تو ترم یک فقط شبو روز میخونن -
@Younes-Eng خانوادشون کلا دکترن فک کنم خواهرشم داره آلمان میخونه روم نمیشه ازش سوال کنم چیکار میکنه
اینکه اینا میگم....
خودش نشون داده و صرفا با حرفاش باور نکردیم
میگم خاکبع چون کیفکی میره رستوران پول ی تعداد حساب میکنه کدو میده ما میریم خیلی گله@Danial-al
خب اصن این نیازی احساس کرده که بره کار کنه ؟
داری میگی خانوادشون دکترن -
حالا ب من ربط نداره صرفا خواستم ی تفکر غ جا افتاده تو اجتماع رو تغییر بدم ک موفق نبودم
اصن ب من چه
️
️
-
@AMIR-BARDIA
راجب بحث؟
بگو