هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655 باوشه
منتظرم -
-
@Ali-Valicheki منو میخاستین منشن کنید؟
این ماتریکس من نیستم
ولی چه جالب ک یه نفر دیگم ماتریکسه
ممنون مجدد چک کنم شاید درست شده باشه -
@Ali-Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a
@Alba
تناقضآخه من ندیدم دانشگاه مون خبری بده همیشه میگه
-
فردا امتحان زیست داریم بچه ها توی گروه دارن دعا می کنن فردا تعطیل باشه ولی منی که حوصله ندارم یه روز دیگه هم بشینم پای مطالب تکراری زیست
دعا می کنم فردا تعطیل نشه
البته بعد زیست امتحان تاریخ داریم که اونم فقط ۱ روز وقت هست و ۱۳ درسسسسسس -
فردا امتحان زیست داریم بچه ها توی گروه دارن دعا می کنن فردا تعطیل باشه ولی منی که حوصله ندارم یه روز دیگه هم بشینم پای مطالب تکراری زیست
البته بعد زیست امتحان تاریخ داریم که اونم فقط ۱ روز وقت هست و ۱۳ درسسسسسسپرستو بابایی و این تاریخه لعنتی
هنوز که هنوزه خدا رو روزی صدهزار بار شکر میکنم که وقتی که ما یازدهم بودیم و تاریخ داشتیم،آنلاین بود همه چی
هم تدریس
هم امتحان -
پرستو بابایی و این تاریخه لعنتی
هنوز که هنوزه خدا رو روزی صدهزار بار شکر میکنم که وقتی که ما یازدهم بودیم و تاریخ داشتیم،آنلاین بود همه چی
هم تدریس
هم امتحانSeyed sadegh Razavi دقیقا
-
البته بعد زیست امتحان تاریخ داریم که اونم فقط ۱ روز وقت هست و ۱۳ درسسسسسسپرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته بعد زیست امتحان تاریخ داریم که اونم فقط ۱ روز وقت هست و ۱۳ درسسسسسسSeyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هم تدریس
هم امتحانهه هه.. یچی بگم..
ما کلا زنگ و معلم و امتحان تاریخ نداشتیم:>
درنتیجه من تا حالا یبارم تاریخمو باز نکردم -
@Ali-Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بخشی از اطلاعیه سنجش
@Soniaaa
matrixe
@Farhadd️ ادارات؛ مدارس و دانشگاههای استان تهران فردا یکشنبه تعطیل شد
تعطیلی امتحانات منوط بر اعلام واحد.
ستاد مدیریت بحران تهران: تمامی ادارات، دانشگاهها و مدارس در روز یکشنبه ۲۵ دیماه به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
همچنین، امتحانات پایه دوازدهم طبق برنامه برگزار خواهد شد و تصمیمگیری امتحانات دانشگاهها برعهده واحد دانشگاهی است.
️توجه : در ارتباط تعطیلی یا برگزاری امتحانات باید ریاست دانشگاه تصمیم گیری کنند که هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده ، است .
به ما بپیوندید.
گذاشتن برامون...
-
البته ما دبیره تاریخمون خیلی آدم خوبی بود
خیلی باهامون همکاری کرد
هم رو حضورغیاب گیر نمیداد
هم اینکه امتحانه پایانی خرداد،نصفه کتابو بیشتر امتحان نگرفت
باید ۲۶ درس امتحان میگرفت،ولی ۱۳ تاشو بیشتر از ما نخواست -
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
البته بعد زیست امتحان تاریخ داریم که اونم فقط ۱ روز وقت هست و ۱۳ درسسسسسسSeyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هم تدریس
درنتیجه من تا حالا یبارم تاریخمو باز نکردمMichael Vey خوش بحالتون
شب امتحان میبینمتون
-
هم تدریس
هم امتحانSeyed sadegh Razavi
خوشا به حالتان -
Seyed sadegh Razavi
خوشا به حالتان -
Michael Vey خوش بحالتون
شب امتحان میبینمتون
Seyed sadegh Razavi دادا من دوازدهمم و دارم میگم کلا امتحان ترم تاریخ نداشتیم
-
Seyed sadegh Razavi دادا من دوازدهمم و دارم میگم کلا امتحان ترم تاریخ نداشتیم
Michael Vey آها راستی حواسم نبود
پس چجوری نمره رد کردن!؟! -
پرستو بابایی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هم تدریس
درنتیجه من تا حالا یبارم تاریخمو باز نکردمMichael Vey
وا مگه میشه ؟؟؟
تو دیگه خیلی شانس داشتیبچه ها با چی بکشیمش ؟؟
-
@Hamed-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
قطب جنوب اش️🥶
دلی دنن ایستمیرم دییم دنه
(نمیگی) -
والا من یادمه برای درسایی که اصن معلم نداشتیم هم امتحان دادیم
هم ترم اول
هم پایانی -
Michael Vey آها راستی حواسم نبود
پس چجوری نمره رد کردن!؟!Seyed sadegh Razavi همه 20
مث مدیریت خانواده ک کلاسشو نداشتیم و امتحانشو ندادیم! حتی هویتو هم ب ما سوالاشو داد معلم -
@Ali-Valicheki
دور کار گفتن