هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Soniaaa
غیر قابل تحمل
احساس می کنم الان همه چی می افته
ولی خب من کلا اینجوریم که اگه کنارم حتی یه تیکه کاغذ اضافس تا اونو بر ندارم نمی تونم رو درسم متمرکز بشم.در این حد دیگه ...پرستو بابایی
خب من وسواس فکریم بالاست کمالگراییمم بیش از حده ولی خیلی خوب ازش استفاده میکنم مثلا اگ اتاق بهم ریخته باشه میتونم درس بخونم یا وقتی خستم خودمو مجاب نمیکنم وسایلمو بزارم سر جاش
بعدا سر فرصت انجامش میدم اینجوری سعی میکنم ب اون وسواسه غلبه کنم و زندگی هم راحتتر میشه -
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
میدونمببین یه دانشگاه کوچیکه که ۱۸تا ورودی ماست و تنها زهراشونم منم،پس یافتن فامیلم واسه هم دانشگاهیا کار سختی نیست
علوم آزمایشگاهیاهااااا
عهه چه خوب علوم آزمایشگاهیموفق باشین 🥰
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
علوم آزمایشگاهی
این رشته اون چیزی نیست که تو مدرسه میرفتن ازمایشگاه(اگر داشته باشین)
-
@نویسنده-کوچولو والا ما ک مشقی نداریم شما بگو کنکورتون چطوره؟
-
@Soniaaa ینی رانندگی نکردی تا ب الان ک یادت رفته؟
@0yasin-sh0
نه اصن همون ی جلسه رو رفتم دیروز -
فقط یادم باشه بپرسم تو سربالایی اول گازو پر میکنیم بعد کلاج بعد دنده یا نه اول کلاج بعد گازو پر میکنیم
-
@نویسنده-کوچولو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
علوم آزمایشگاهی
این رشته اون چیزی نیست که تو مدرسه میرفتن ازمایشگاه(اگر داشته باشین)
-
@نویسنده-کوچولو
جواهری نیا رو میشناختی؟(دقیق فامیلش رو نمیدونم این بود یا ن) -
@نویسنده-کوچولو
@نویسنده-کوچولو
@نویسنده-کوچولو
فقط یادم باشه بپرسم تو سربالایی اول گازو پر میکنیم بعد کلاج بعد دنده یا نه اول کلاج بعد گازو پر میکنیم
@Soniaaa اگر اول گاز رو پر کنی بعد کلاچ رو بگیری بعد دنده بزنی تو سر بالایی سونیا زدی به ماشین پشتی!!!
اول دنده بزن بعدشم گاز رو طوری پر کن که ماشین دل نزنه چون مطمئنم گاز رو زیاد بده یهو کلاچ رو هم ول میکنی ماشین هرز گردی میکنه -
@نویسنده-کوچولو اخبار رو نداری؟!،
خودکشی شده تازگیا تو کلاله -
@نویسنده-کوچولو اخبار رو نداری؟!،
خودکشی شده تازگیا تو کلاله -
@نویسنده-کوچولو معلمه،،اول خودش خودکشی کرده بعدشم دخترش پشت سرش جفتشون هم فوت کردن
-
@نویسنده-کوچولو معلمه،،اول خودش خودکشی کرده بعدشم دخترش پشت سرش جفتشون هم فوت کردن
-
@نویسنده-کوچولو بچه رو ک کاری نداشته بچه هم نبوده خیلی،پشت سر مادرش اونم انجام داده
-
@نویسنده-کوچولو بچه رو ک کاری نداشته بچه هم نبوده خیلی،پشت سر مادرش اونم انجام داده
-
@نویسنده-کوچولو پدرش خیلی وقته مرده...
-
@نویسنده-کوچولو داریوش رستگار دبیرتونه؟