هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@masoumeh-shokrollahi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینجور ک من میدونم تک بعدی یعنی محدود بودن به ی چیز و تمرکز کردن رو همون و از بقیه چیزا غافل شدن
اره منظور منم همینه
M Tg خب حالا مشکل چیست
خوبه یا بده؟ -
Mohammad Afshar خوش به سعادتتون
-
M Tg
یه تک بعدی هم داریم که میگن طرف فقط روی یه کار تمرکز میکنه
مثلا کنکوری ای ک از هنر و ورزش و تفریحاتش میزنه فقط درس میخونه -
مهشید حسن زاده 0 نظر تو چیه ابجی ؟ به نطرت مراسم با پروتوکل خوبه یا اینکه بشینیمو تو خونه برا خودمون مراسم بگیریم ؟
Mohammad Afshar هیچکدوم
چیزی میان ایندو
ببین مراسم عمومی وبزرگ ریسکه
اما کارای زیادی هست که میشه انجام داد
منتهادادش من الان اصرارش رو همون شوروحال سالای قبله
خببرادرمن توقدم اول باید قبول کنیم شرایط متفاوته الان ونمیشه انتظارداشته باشیم عییییییییییین قبلانفس تونفس هم سینه زنی و...داشته باشیم
شایدم مراسم بگیرید ببینید بنظرتون همه چی عالی بوده اماتضمینی دارید بعدش کسی مریض نشده باشه؟ومیدونید دینش گردتونه؟ -
الان من چکار کنم یه هییت مال خودمه فرض کن با بچه جوونا که حدود ۵۰ نفر میشیم یه هییتم مال محلمونه که دعوتم کردن امسال مواحشون باشم که ماشالله خیلیی شلوغ میشه تاسوعا پارسال به بالای ۲۰۰۰ نفر رسید پارسال هییت خودمو بخاطر کنکور کنسل کردم و همون یکی رو رفتم امسالم با خود امام حسین عهد کردم اگر رتبم خوب بشه دوتا هییتو میچرخونم هر صبحم مراسم زیارت عاشورا
Mohammad Afshar من پارسال محرم یه هیئتیو میرفتیم برای مراسم ک توی جای خیلیییی بزرگ توی فضای باز صندلی چیده بودن البته با فاصله همه ام ماسک داشتن ضد عفونی میشد اونجا نوحه و زیارت و این چیزا میخوندن
اگ بتونین همچین شرایطیو ب وجود بیارین خوبه ولی حتما باید همه چیز رعایت بشه تا ی وقت خدایی نکرده کسی کرونا نگیره -
مهشید حسن زاده 0
هیئت خصوصی تجمع نداره؟!
Zeinab Siri کمتره فرقه بین20 نفرتومسجدبا100نفر!
-
مهشید حسن زاده 0 بی ربط بود اصن
M Tg خوپس سخت نگیر
-
Zeinab Siri کمتره فرقه بین20 نفرتومسجدبا100نفر!
مهشید حسن زاده 0
چه فرقی داره! ۲۰نفر یا دونفر!!
شاید یکی از اون دونفر هم مشکوک باشه به کرونا...اگر کسی مریض بشه مدیر پاسخگوعه؟!کسی میتونه ضمانت کنه که نمیمیره؟ -
Mohammad Afshar هیچکدوم
چیزی میان ایندو
ببین مراسم عمومی وبزرگ ریسکه
اما کارای زیادی هست که میشه انجام داد
منتهادادش من الان اصرارش رو همون شوروحال سالای قبله
خببرادرمن توقدم اول باید قبول کنیم شرایط متفاوته الان ونمیشه انتظارداشته باشیم عییییییییییین قبلانفس تونفس هم سینه زنی و...داشته باشیم
شایدم مراسم بگیرید ببینید بنظرتون همه چی عالی بوده اماتضمینی دارید بعدش کسی مریض نشده باشه؟ومیدونید دینش گردتونه؟مهشید حسن زاده 0 اره یه گروه تشکیل دادیم جوونای هییت برا همین چیزا همه جیزو بسنجیم ببینم چکار کنیم خدا بزرگه پارسال تو فضای باز بعد با اسپری جای وایستادن هر فردو مشخص کرده بودیم و ماسک بخش میشد بین کسایی که نداشتن و اب معدنی برای همه افراد امسال چون وضع خراب تره و گرمای هوا هم هست هنوز تصمیم درستی گرفته نشده توی این هفته آخرین تصمیم گرفته میشه
-
@infinitie-a خب دیگه الان حرفم اثبات شد!
دارم میگم اینجااااااااااا جوش همین دیدگاهه
پس لطفا جوشوبهم نریزیم وبزاریم همییییییییییین بمونه تافراگیربشه!
بزاریم بچه ها ازرقابت ورفاقتشون باهم لذت ببرن!اینجا که میدون وسط شهر نیست!مهشید حسن زاده 0
احسنت، فهمیدم از کجا میخواستید به کجا برسید
ولی حرف شما شرایط داره! جو تا یه حدی میتونه باعث رشد ادم بشه! تا وقتی که ادم رو سرافکنده نکنه!
مثال بزنم!
اینستاگرام!
الان اینستاگرام مثال بارز جوّی هست که راست و دروغش مشخص نیست و بیشترش ظاهر سازیه! و خب کسی که به این موضوع واقف نباشه، ممکنه توی این جو غرق بشه و فکر کنه، که همه مردم الان هر شب غذای لاکچری میخورن، ماشین فلان مدل با فلان آپشن دارن و اووووو
حتی یادمه به بار نظرسنجی کردن، دیدن اینستاگرام خیلی تاثیر بدی، به خاطر این جوش روی جوون ها مخصوصا میتونه بزاره
من میگم، چیزی که شما میگید، نیازمند افزایش اگاهی عمومه، و فعلا این مورد میسر نیست! یعنی الان عقل دانش آموز اینطور فکر نمیکنه! حالا شما هرچقدر جو بهش بدی، ممکنه تا به جایی خودشو بخواد همراه کنه، ولی اگه از جو جا بمونه، باعث سرخوردگیش میشه، مخصوصا حالا که توی بحث کنکوره! -
مهشید حسن زاده 0
چه فرقی داره! ۲۰نفر یا دونفر!!
شاید یکی از اون دونفر هم مشکوک باشه به کرونا...اگر کسی مریض بشه مدیر پاسخگوعه؟!کسی میتونه ضمانت کنه که نمیمیره؟Zeinab Siri خب منم حرفم همینه دیگه!
ولی غالباروحیه بچه های عضوهیئت اینجوریه که علائم داشته باشن میگن
گرچه نظرخودم به تغییرشکله کلا -
ممنون از راهنمایی همتون یا علی مدد خدانگهدار
-
Zeinab Siri خب منم حرفم همینه دیگه!
گرچه نظرخودم به تغییرشکله کلامهشید حسن زاده 0
اونی که علائمی نداره و مبتلا شده چی؟
-
Zeinab Siri خب منم حرفم همینه دیگه!
گرچه نظرخودم به تغییرشکله کلامهشید حسن زاده 0 خودم به شخصه کرونا داشتم نرفتم هییت ماه رمضون امسال ولی بچه ها باز مراسمو گرفتن ادم اون جاییش میسوزه که آقا اگر واقعا کرونا به این شکلی که میگن هست چرا خیابونا شلوغه چرا انتخاباتو برگذار کردن تو همین شرایط چرا کنکور به تعویق نیفتاد اگر شرایط بد بوده الان که محرم شده فقط محرم باعث مریضی میشه
-
@mitra-ism-rahmani بعدش چی میشه؟
-
@mitra-ism-rahmani بعدش چی میشه؟
-
ایول ، از اون بحثا که دوتا گروه نمیتونن گروه مقابل رو قانع کنن
اخرشم هرکسی با توجه به چیزی که اعتقادی که داره
و مهمتر از اون ، با توجه به نوع اعتقادی که داره
کار خودشو انجام میده