هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
زیست گدار رو به ما هم دادن
بیشتر بدرد امتحان نهایی میخوره تا کنکورولی خدایی فک نکنم این لایته با روزی 3 دردی دوا کنه
@Danial-al
حاجی من اصن وقت ندارم که بخوام ببینم
فقط میخوام بدونم چجوریه -
نشستهام به ایران نگاه میکنم
جوانیام آه میکشد ...[دلار 47/600 تومان]
پارسال ک لبتاب 20 تومن بود پولم نمی رسید الان ک دگ بايد ...
@Danial-al یادمه سه چهار سال پیش که دلار شد 12 تومن(اولای گرونی) همه میگفتم دیگه از این بدتر نمیشه ببین چی شد
-
@Danial-al یادمه سه چهار سال پیش که دلار شد 12 تومن(اولای گرونی) همه میگفتم دیگه از این بدتر نمیشه ببین چی شد
@mahdi_re
آقای موقاری دبیر زیست ما تو یکی از کلیپاش گفت بچه ها امروز دلار 31 بود این ویدیو بمونه ببینیم تا چن سال دیگه چه قیمته -
@mahdi_re
آقای موقاری دبیر زیست ما تو یکی از کلیپاش گفت بچه ها امروز دلار 31 بود این ویدیو بمونه ببینیم تا چن سال دیگه چه قیمته@AmirReza-Bhb
-
@Danial-al
حاجی من لپ تاپمو یک و هفتصد خریدم...
الان 50 تومن ناقابل
خیلی هم جدید نیست تینک پد e460
پنجاااااه میلیون
یعنی اگه 30 تومن هم بفروشم باز 28.300 سود کردم@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
الان 50 تومن ناقابل
پنجاااااه میلیون
یعنی اگه 30 تومن هم بفروشم باز 28.300 سود کردمحالا شما تجربی ها کمتر کار دارین مال ما خیلی لازمه لعنت بهشون ....
-
@mahdi_re
آقای موقاری دبیر زیست ما تو یکی از کلیپاش گفت بچه ها امروز دلار 31 بود این ویدیو بمونه ببینیم تا چن سال دیگه چه قیمته@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mahdi_re
آقای موقاری دبیر زیست ما تو یکی از کلیپاش گفت بچه ها امروز دلار 31 بود این ویدیو بمونه ببینیم تا چن سال دیگه چه قیمتهیبار دیده بودم گفته بود ترم اول وارد رابطه نشید خوب نیست و ...
معلم کولی میزنه -
@Danial-al
الان 50 تومن ناقابل
پنجاااااه میلیون
یعنی اگه 30 تومن هم بفروشم باز 28.300 سود کردمحالا شما تجربی ها کمتر کار دارین مال ما خیلی لازمه لعنت بهشون ....
@Danial-al حاجی من همه فایلام رو این بیصاحابه...
یعنی خدای نکرده زبونم لال عیب کنه باید قید کنکورو بزنم
تمام فایلا و نکات زیست و شیمیو .... -
@Danial-al
الان 50 تومن ناقابل
پنجاااااه میلیون
یعنی اگه 30 تومن هم بفروشم باز 28.300 سود کردم@AmirReza-Bhb من کیس کامپیوترم سه سال پیش اگه اشتباه نکنم گرفتم 15 میلیون الان تقریبا همین کیس 40 تومن
-
@mahdi_re
آقای موقاری دبیر زیست ما تو یکی از کلیپاش گفت بچه ها امروز دلار 31 بود این ویدیو بمونه ببینیم تا چن سال دیگه چه قیمتهیبار دیده بودم گفته بود ترم اول وارد رابطه نشید خوب نیست و ...
معلم کولی میزنه@Danial-al
ولی سوتی های آقا یاری یچیز دیگس -
@AmirReza-Bhb من کیس کامپیوترم سه سال پیش اگه اشتباه نکنم گرفتم 15 میلیون الان تقریبا همین کیس 40 تومن
@mahdi_re
یا علی
کامپیوتر که الان هم قیمت کلیه هامونه -
@Danial-al
ولی سوتی های آقا یاری یچیز دیگس@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
ولی سوتی های آقا یاری یچیز دیگسخیلی باش حال نمیکنم نمیدونم چرا 0 تا صد یازدهمشو اوننن اولا دیدم خوشم نیومد همش گرفتار موز بازی بود
-
@Danial-al
ولی سوتی های آقا یاری یچیز دیگسخیلی باش حال نمیکنم نمیدونم چرا 0 تا صد یازدهمشو اوننن اولا دیدم خوشم نیومد همش گرفتار موز بازی بود
@Danial-al
نه خدایی خوبه...
من هیچ وقت همه ویدیو هاشو ندیدم ولی هرجا مشکل دارم میرم میبینم حل میشه... -
@Danial-al
نه خدایی خوبه...
من هیچ وقت همه ویدیو هاشو ندیدم ولی هرجا مشکل دارم میرم میبینم حل میشه...@AmirReza-Bhb در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al
نه خدایی خوبه...
من هیچ وقت همه ویدیو هاشو ندیدم ولی هرجا مشکل دارم میرم میبینم حل میشه...بعد عید مدرسه میرید ؟
فیزیک فقط طلوعی قبول دارم
-
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al آره دیدم حرکتشو
️
️
️دمش خیلی گرمه
چ خالي ایی داد
بزا بازی برگشت تو خونه خودشون اگ بلا سرشون نیومدامسال سیتی لیگ قهرمانان رو احتملا مياره داخلی فک نکنم جفتش با هم سخت میش
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Danial-al آره دیدم حرکتشو
️
️
️دمش خیلی گرمه
چ خالي ایی داد
بزا بازی برگشت تو خونه خودشون اگ بلا سرشون نیومدوالا تو ومبلی که آرسنال کوشته شد،وای به حاله اتحاد
امسال سیتی لیگ قهرمانان رو احتملا مياره داخلی فک نکنم جفتش با هم سخت میش
آره احتمالا
-
Seyed sadegh Razavi
قشنگیش اینه که همین بنفیکا و بروژ باید باهم بازی کنن و بایرن و پاریس و لیور و رئال باهم....
لیگ ملت های اروپا درست کردن لیگ قهرمانان نیست@AmirReza-Bhb لعنتیا
در عوض اونور لیگ اروپا جذابببببه
-
@AmirReza-Bhb لعنتیا
در عوض اونور لیگ اروپا جذابببببه
Seyed sadegh Razavi لیگ اروپا چیه دگ ؟ لیگ کنفرانسو میگی
-
Tragic Girl
سلام.صدف خوبی؟