هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@DJ_ABR انشاالله:beaming_face_with_smiling_eyes:
منکه مشکلم همون سرعت پایین بود:face_with_tears_of_joy: :broken_heart:
شما هم بگردین ببینین چیه حواستونو پرت میکنه -
Ainoor
من فکر میکردم فقط مشکل منه که نمیتونم بقیه فیلما رو با سرعت عادی ببینم، نگو همگانیه😂
من به حدی رسیدم که ۲ هم برام آروم شده و مشکلم اینه که صفر تا صد ها چرا ۳ و ۴ نداره سرعتشون😂 -
من همه فیلمارو با سرعت یک میبینم🙂
-
من همه فیلمارو با سرعت یک میبینم🙂
Gharibe Gomnam خب فرق داره برای هر کسی
-
@DJ_ABR اره هرچی مشکل زودتر پیدا بشه بهتره:face_without_mouth: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@DJ_ABR ولی اینم اضافه کنین هر چه زودترم باشه باز بهتره
وگرنه شب کنکور مثلا من یه مشکلم کشف کنم ک زیاد بکارم نمیاد:face_without_mouth: -
@DJ_ABR ولی اینم اضافه کنین هر چه زودترم باشه باز بهتره
وگرنه شب کنکور مثلا من یه مشکلم کشف کنم ک زیاد بکارم نمیاد:face_without_mouth: -
@ن-بآت نه همگانیه تازه من یه فیلم تابستون با 2 دیدم بنظرم خودش خیلی کند بود:face_with_tears_of_joy:
نه من فعلا به اون درجه از عرفان نرسیدم:face_with_tears_of_joy:Ainoor
سال یازدهم ما که کرونا اومده بود مدارس تعطیل بودن، اواخرش من از آلا فیلم میدیدم و عادت کرده بودم به سرعت بالا. مهر که رفتیم مدرسه، معلم فیزیک شروع کرد به درس دادن و من از درون داشتم دیوانه میشدم که چرا نمیشه سرعتش رو زیاد کرد😂 به جرئت میگم دانش آموز تنبلی نبودم ولی اون روز واقعا یه لحظه خوابم برد🤣 -
Ainoor
سال یازدهم ما که کرونا اومده بود مدارس تعطیل بودن، اواخرش من از آلا فیلم میدیدم و عادت کرده بودم به سرعت بالا. مهر که رفتیم مدرسه، معلم فیزیک شروع کرد به درس دادن و من از درون داشتم دیوانه میشدم که چرا نمیشه سرعتش رو زیاد کرد😂 به جرئت میگم دانش آموز تنبلی نبودم ولی اون روز واقعا یه لحظه خوابم برد🤣 -
هوف
-
@ma-a سلام به خانوم مهشید:face_with_tears_of_joy: :red_heart:
الانه میرممم:face_with_tears_of_joy: :face_with_thermometer: