هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
من همه فیلمارو با سرعت یک میبینم
Gharibe Gomnam خب فرق داره برای هر کسی
-
@DJ_ABR ولی اینم اضافه کنین هر چه زودترم باشه باز بهتره
وگرنه شب کنکور مثلا من یه مشکلم کشف کنم ک زیاد بکارم نمیاد -
@DJ_ABR ولی اینم اضافه کنین هر چه زودترم باشه باز بهتره
وگرنه شب کنکور مثلا من یه مشکلم کشف کنم ک زیاد بکارم نمیاد -
@ن-بآت نه همگانیه تازه من یه فیلم تابستون با 2 دیدم بنظرم خودش خیلی کند بود
نه من فعلا به اون درجه از عرفان نرسیدمAinoor
سال یازدهم ما که کرونا اومده بود مدارس تعطیل بودن، اواخرش من از آلا فیلم میدیدم و عادت کرده بودم به سرعت بالا. مهر که رفتیم مدرسه، معلم فیزیک شروع کرد به درس دادن و من از درون داشتم دیوانه میشدم که چرا نمیشه سرعتش رو زیاد کردبه جرئت میگم دانش آموز تنبلی نبودم ولی اون روز واقعا یه لحظه خوابم برد
-
Ainoor
سال یازدهم ما که کرونا اومده بود مدارس تعطیل بودن، اواخرش من از آلا فیلم میدیدم و عادت کرده بودم به سرعت بالا. مهر که رفتیم مدرسه، معلم فیزیک شروع کرد به درس دادن و من از درون داشتم دیوانه میشدم که چرا نمیشه سرعتش رو زیاد کردبه جرئت میگم دانش آموز تنبلی نبودم ولی اون روز واقعا یه لحظه خوابم برد
-
هوف
-
Ainoor
@ن-بآت در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Ainoor
درکت میکنم
من همیشه مدرسه اجباری رو با دو کتاب توی دستم میگذرونم
یکیش مال تدریس دبیر
یکیش هم مطالعه خودم -
عمرا بزارم این اتفاق بیفته
عمرا...