هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام دوستان عزیزم
میدونم حالتون بده ، حالا یا بخاطر تلاش هایی که میتونستین کنین و نکردین شایدم اونقدری تلاش کردین که اصلا نتایج شوکه تون کرده چرا من؟ من که این همه خوندم؟ ببخشین ببخشین ولی عه پس وعده ی خدا چی ؟ از تو حرکت از من برکت؟ اینا همش مفته؟
دراز کشیدن کف اتاق تاریک و زل زدن به سقف ، که برای غرق شدن تو خیالات و فکرهایی که واسه آیندت میکردی
مثلا اگه میرفتم کارگر میشدم میرفتم کمک دست مادرم و پدرم میشدم الان فلان کاره بودم همه ی اینا به ذهن من هم تو موقعیت شما زده اعصاب داغون، اعضا و جوارحت داره از هم میپاشه بعد پامیشی میری سر درست میبینی دوباره فک به سرت میزنه ، حوصله ی با مردم چونه زدن نداری ولی اونا اونقدری براشون مهمه شاید اگه یادآوری نکنن مثلا ما خودمون نمیدونیم کنکور دادیم، چند روز غذا نخوری شاید، حتی خرید عید هم شاید برات معنا نداشته باشه
همه ی اینا رو سه سال تجربه کردم میدونم چقدر سخته
میدونم مقاومت در مقابل گریستن، از خود گریستن دردناکتره
ولی اینم بدون باعث شرمندگیه که زمان رو همینجوری الکی الکی هدر بدی. امشبو به خودت استراحت بده به افکارت فردا با امید خدا همون پسر همون دختر مهرماه باش که با انگیزه شروع کردیمطمئن باش جواب این تلاش هات رو خدا با صبرت در برابر مشکلات میده این پیام واسه خودت نگه دار
اگر خدا صلاحتو نخواست بیا بگو حرف مزخرف نزندوستدارتان حمید
@دانش-آموزان-آلاء -
یموقعایی هست که حال هیچی نیست...
-
بچه ها
الان
اگ این کنکور وجود نداشت و شما این کارنامتونو نمیدیدین و نمیفهمیدین چق شل گرفتین اوضاع رو بهتر بود؟
قطعا ن
الان وقت اینه ک فحش ناموس بزارین برا خودتون و مث چی تلاش کنین.. اشتباهات گذشته رو اصلاح کنین و سطح خودتونو بالاتر ببرین
پس فاز غم بسه..
من ک رفتم سراغ درسم منتظر شماهم هستم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @انسانیا -
دوستان عزیز دوازدهمی یا پشت کنکور تجربی
کسی درصد بالای 50 قلمچی داره
تو همه درسا
به پیوی بیاد
یا بگه
لطفا لطفا@Dr-Mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو همه درسا
به پیوی بیاد
یا بگه
لطفا لطفاسلام
من اکثر مواقع البته،همیشه نه -
یموقعایی هست که حال هیچی نیست...
مهشید حسن زاده 0
خیره انشالا -
برای حفظ روحیه نگاه نمیکنم اگ خوب باشه
همون مرداد میفهمم
کم استرس و نگرانی دارم ک اینم اضافه شه -
خوب خدارو شکر هرچی اطلاعات میزنم ،میزنه کاربر پیدا نشد
فعلا امشب رو با آرامش بخوابم
فردا به ادامه بحث خانواده میپیوندم
خدای دلم شاد شد نتایج برام بالا نیومدAnne
سلام فاطمه جان خوبی ؟
خیلی وقته نمیای -
Anne
سلام فاطمه جان خوبی ؟
خیلی وقته نمیایپرستو بابایی سلام عزیزم ممنون
خودت چطوری؟
وقت نمیشد
ولی دو روز یکبار حداقل میام
حرفی نمیزنم، -
-
یه جوری زخم و کبود شدم
انگار با صد نفر دعوا کردم نمیدونم تو کجا خوردم اینجوری شدم :// -
-
درود. چقدر شب آشناییه برام این شب
یادش بخیر. برا ما پارسال بالا نمیومد نتایح. تا ۴ صبح با بچهها تودلی حرف زدیم
🥲
دوستان خداکنه زندگی رو خراب نکنید! کنکور که درست میشه! خداکنه هرچی خیره براتون اتفاق بیفته نه چیزی که دوست دارید. شاید الان بدتون بیاد از این حرفم ولی چیزیه که خودم تجربه کردم و حسش کردم. اونزمان که استاد موقاری این آرزو رو میکرد تو کلیپا و میگفت خداکنه که شهر خودتون قبول شید و رشتهای که خیر باشه براتون، زیاد خوشایند نبود برا من ولی الان میفهمم چه آرزو بحق و درستی برامون میکرد و یچیزی میدونست.
دوستان متاسفانه تو کشور ما زندگی تموم جوونا محدود به کنکور شده و اینو تبدیل به یه بت بزرگ کردن. بارها گفتم تودلی و جاهای دیگه و شخصا هم به بعضی از بچهها گفتم که همه چیز کنکور نیست.بعدشم این نتایج که اصلا مهم نیست چون شما بهقطع نتونستید همه مطالب سه سال رو بخونید و در حد توانتون پاسخ دادید و بهقطع نباید انتظار رتبه تاپ داشته باشید! اتفاقا باید خیییییلی خوشحال باشید و اینو به فال نیک بگیرید و انگیزه بگیرید که که درحدی که خوندید تونستید جواب بدید! مثلا من کارنامه مایکل رو دیدم، Michael Vey میدونی که خیییییلیا تو کنکور اصلی با اینکه تموم مطالب رو خوندن و آمادهان باز نمیتونن مثل تو بزنن!!! شیمی ۳۵ درصد برا این خوندن نصفه و نیمه کم نیست ها!!!
پس به خودتون بیاید و زانوی غم بغل نکنید هنوز هیییچ اتفاقی نیفتاده اینم یه آزمونی بود مثل هرهفته قلمچی هنوز کنکور اصلی مونده تازه کنکور اصلی هم مهم نیست
چون خیلی کم میتونه در مسیر زندگی موثر باشه. زندگی میتونه شمارو به جایی ببره که اصلا انتظارش رو ندارید. موفق باشید.
-
@Dr-Mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو همه درسا
به پیوی بیاد
یا بگه
لطفا لطفاسلام
من اکثر مواقع البته،همیشه نه_Biliifti_ عه نرجس خانوم خوبی؟!
عاها ایشالا موفق باشی -
_Biliifti_ عه نرجس خانوم خوبی؟!
عاها ایشالا موفق باشی -
پرستو بابایی سلام عزیزم ممنون
خودت چطوری؟
وقت نمیشد
ولی دو روز یکبار حداقل میام
حرفی نمیزنم،Anne
خوبم مرسی
ع پس ناظر بودی فقط -