هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
زندگی نباید انقد برا ما ک ی مشت بچه 18 19 ساله ایم سخت باشه..
اصن ما چرا باید انقد درگیر مسائل سیاسی کشور باشیم وقتی خیلی راحت میتونستیم حتی اسم رئیس جمهور کشورمونو هم ندونیم و تنها چیزی ک بلد باشیم و ذهنمونو درگیر کرده باشه سلبریتی ها و درگیریای عشقی و مد و فوتبال و درس باشه:|Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصن ما چرا باید انقد درگیر مسائل سیاسی کشور باشیم وقتی خیلی راحت میتونستیم حتی اسم رئیس جمهور کشورمونو هم ندونیم و تنها چیزی ک بلد باشیم و ذهنمونو درگیر کرده باشه سلبریتی ها و درگیریای عشقی و مد و فوتبال و درس باشه:|حقق..
ببین الان تو هر جمعی بشینی یا درباره سیاسته یا گرونی و خیلی چیزا تو این موارد اصلا بحث عادی نمیمونه:)))) -
فقط اینکه نمیدونم چی باید بگم
از شدت ناراحتی دارم خفه میشم
خیلی بده که بخاطر جنسیتت بخوان ازارت بدن
نه فقط تو این زمینه اخیر
کلا
هیچ وقت کلمه برابری رو ندیدم
واقعا متاسفم…
داریم برمیگردیم به عهد دقیانوس یواش یواش -
@ABR_DJ
جالبه
نگید فقط مردم...آره خب
طبیعیه که بیان ازش حمایت کنن
چون داره از آرمان هاشون میگه...ولی هرکی بود حقش اون چیزا بعد فوت عزیزاش نبود...
زهرا بنده خدا 2 بنظرت حق خییلی از مردم هس ک عزیزاشون مرده اونم تحت عنوان اغتشاش گر و دشمن؟...
منم از این متنفرم ک بعضی مردم میان جووری زیاده روی میکنن ک مثلا میان پلیسو میکشن! خب ایین دیگ چ کاریهههه.. ولی همه اینا باید دو طرفه باشه.. چرا باید کشتن وجود داشته باشه؟ چرا باید کشتن قانونی باشه اصن؟ ما چ حقی داریم جون بقیه رو بگیریم؟
کشورای دیگ رو نگا.. وقتی مردم اعتراض دارن ی خیابونیو حصار میزنن و مردم تر و تمیز اعتراض میکنن.. ن چیزیو اتیش میزنن ن چیزیو میشکونن ن پلیسی میاد کسیو بکشه.. اعتراض کردن قانون و حقشونه! برعکس کشور ما ک وااقعا دو طرف قضیه جنبه اعتراض کردن و اعتراض شنیدن ندارن اگ بخوایم منطقی نگا کنیم.. -
@ABR_DJ
جالبه
نگید فقط مردم...آره خب
زهرا بنده خدا 2
خب این چیزا از مردم شروع شد اخرشم حق مردمه
من نوعی که یه زندگی خوب نداشتم و همه جا هشتم گرو نهام بوده وقتی یه سری چیزا رو ببینم و بشنوم از یه سری چیزای دیگه بیزار میشم
فقط من دلم با حرفای مادر پژمان کباب شد:)))
یا اونا که اعتراف اجباری میگیرن ازشون تو صدا و سیما -
Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصن ما چرا باید انقد درگیر مسائل سیاسی کشور باشیم وقتی خیلی راحت میتونستیم حتی اسم رئیس جمهور کشورمونو هم ندونیم و تنها چیزی ک بلد باشیم و ذهنمونو درگیر کرده باشه سلبریتی ها و درگیریای عشقی و مد و فوتبال و درس باشه:|حقق..
ببین الان تو هر جمعی بشینی یا درباره سیاسته یا گرونی و خیلی چیزا تو این موارد اصلا بحث عادی نمیمونه:))))@ariana-a وااقعا ب ما ی مشت بچه چه گرونی کشور:>>>>>>> ای خدا...
-
@ABR_DJ
جالبه
نگید فقط مردم...آره خب
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ
جالبه
نگید فقط مردم...آره خب
مگ اینایی ک این مدت مردن عزیز نداشتن؟
چرا ی مادر حتی نتونه سر قبر بچش بره؟
چرا نمونه عزاداری کنه؟
چرا واقعا؟
چرا جوون ۱۴ ۱۵ساله بجایی اینک بچگی کنه نوجوونیش کنه باید بره زیر خروار خاک؟ -
@ariana-a وااقعا ب ما ی مشت بچه چه گرونی کشور:>>>>>>> ای خدا...
Michael Vey الان دیگه یکاری کردن
مشکل شده غم نان! -
ببین الان تو هر جمعی بشینی یا درباره سیاسته یا گرونی و خیلی چیزا تو این موارد اصلا بحث عادی نمیمونه:)))) -
واقعا ولی واقعا آدم تحت تاثیر قرار میده وقتی میخوای ی چیز بگیری باید یک ماه واسش برنامه ریزی کنی ولی وقتی میخوای بگیریش دوباره گرون میشه آدم تحت تاثیرش قرار میگیره
-
زهرا بنده خدا 2 بنظرت حق خییلی از مردم هس ک عزیزاشون مرده اونم تحت عنوان اغتشاش گر و دشمن؟...
منم از این متنفرم ک بعضی مردم میان جووری زیاده روی میکنن ک مثلا میان پلیسو میکشن! خب ایین دیگ چ کاریهههه.. ولی همه اینا باید دو طرفه باشه.. چرا باید کشتن وجود داشته باشه؟ چرا باید کشتن قانونی باشه اصن؟ ما چ حقی داریم جون بقیه رو بگیریم؟
کشورای دیگ رو نگا.. وقتی مردم اعتراض دارن ی خیابونیو حصار میزنن و مردم تر و تمیز اعتراض میکنن.. ن چیزیو اتیش میزنن ن چیزیو میشکونن ن پلیسی میاد کسیو بکشه.. اعتراض کردن قانون و حقشونه! برعکس کشور ما ک وااقعا دو طرف قضیه جنبه اعتراض کردن و اعتراض شنیدن ندارن اگ بخوایم منطقی نگا کنیم..Michael Vey ولی بقول خواهرم مردمم خسته شدن.. این همه مثلا معلما عتراض مسالمت امیز کردن چی شد؟
-
@ariana-a کاری به جمع نداره
الان یه چیز میخوای بخری یه خرجی بکنی بعد به خرجای تو خونه نگاه میکنی خجالت میکشی بخوای به بابات حرف بزنی و بیشتر از این که به خاطر شرایطت خودت نمیتونی از پس خودت بربیایی:))))@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان یه چیز میخوای بخری یه خرجی بکنی بعد به خرجای تو خونه نگاه میکنی خجالت میکشی بخوای به بابات حرف بزنی و بیشتر از این که به خاطر شرایطت خودت نمیتونی از پس خودت بربیایی:))))دقیقا
خدایی من روم نمیشه ب بابام بگم چیزی بگیره..
خدایی ما چ گناهی کردیم -
Michael Vey ولی بقول خواهرم مردمم خسته شدن.. این همه مثلا معلما عتراض مسالمت امیز کردن چی شد؟
Michael Vey ولی بقول خواهرم مردمم خسته شدن.. این همه مثلا معلما عتراض مسالمت امیز کردن چی شد؟
کتک خوردن
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان یه چیز میخوای بخری یه خرجی بکنی بعد به خرجای تو خونه نگاه میکنی خجالت میکشی بخوای به بابات حرف بزنی و بیشتر از این که به خاطر شرایطت خودت نمیتونی از پس خودت بربیایی:))))دقیقا
خدایی من روم نمیشه ب بابام بگم چیزی بگیره..
خدایی ما چ گناهی کردیم -
Michael Vey اینجا چیزی به عنوان اعتراض مسالمت آمیز وجود نداره
-
کتک خوردن
@ariana-a بیشتر میخواستم بگم شنیده نشدن ولی کتک خوردن؟؟؟؟
اوکی..
اومدیم بگیم اعتراض مسالمت امیزم تو این کشور بدرد نمیخوره.. نگو با اینم مشکل دارن:| -
امروز داشتم کتابمو باز میکردم
گفتم هه
ببین اصن تا سال دیگه اونجوری ک اینا شروع کردن
میزارن بری دانشگاه؟
و عمیقا ی لحظه فکر کردم افغانستان دارم زندگی میکنم
لحظه تلخی بود… -
کشورای دیگ رو نگا.. وقتی مردم اعتراض دارن ی خیابونیو حصار میزنن و مردم تر و تمیز اعتراض میکنن.. ن چیزیو اتیش میزنن ن چیزیو میشکونن ن پلیسی میاد کسیو بکشه.. اعتراض کردن قانون و حقشونه! برعکس کشور ما ک وااقعا دو طرف قضیه جنبه اعتراض کردن و اعتراض شنیدن ندارن اگ بخوایم منطقی نگا کنیم..@Michael-Veyبه قول معلمم وقتی یه ادمی از صبح پا میشه توی این جامعه سرشار از مشکل و دغدغه یا جامعه ای که قیمت دلار خدا تومان شده و......به نظرت این ادم عصبی نمیشه ؟بهش فشار نمیاد ؟قطعا میاد و همین میشه که همه چی رو اتیش میزنه یا ادم میکشه
-
امروز داشتم کتابمو باز میکردم
گفتم هه
ببین اصن تا سال دیگه اونجوری ک اینا شروع کردن
میزارن بری دانشگاه؟
و عمیقا ی لحظه فکر کردم افغانستان دارم زندگی میکنم
لحظه تلخی بود…@ma-a حتی افغانستانم 20 سال نفس راحت کشید.. و حالا.. هعییی
-
اوکی..
اومدیم بگیم اعتراض مسالمت امیزم تو این کشور بدرد نمیخوره.. نگو با اینم مشکل دارن:|Michael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اوکی..
اومدیم بگیم اعتراض مسالمت امیزم تو این کشور بدرد نمیخوره.. نگو با اینم مشکل دارن:|:)))