هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi آهان
تا یه جا فهمیدم ولی از بعدش متوجه نشدم
شایدم حدسم درستهنایس
امروز سپاهان ببازهههه اخamir ahmadi در صورتی سپاهان بیاره که استقلال بیاد صدر جدول
اعصابم از سپاهان خورده حال و حوصله ندارم دنبال کنم زیاد
اعصابمم خیلی از انجلوتی خورده
باید بازی برگشت با بارسا وینی راست بازی کنه
اصلا راست هیشکی رو نداریم
پلن بی نداره -
@CBC در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ آره خیلی زیباست حالت دار
دستتو بکنی تو موهای طرف به اینور و اونور میره
خیلییی قشنگهالبته اون موج داره ک من میگم
-
@CBC در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ آره خیلی زیباست حالت دار
دستتو بکنی تو موهای طرف به اینور و اونور میره
خیلییی قشنگهالبته اون موج داره ک من میگم
-
@CBC بعد ۱۶ سال که موهامو میزدم طرف راست ،زدم طرف چپ یه جور حالت گرفته که انگار از اول همینجوری بوده
ولی تو دیگه زیادی رویاییش کردی من تا حالا دستمو تو موهای کسی نکردم -
@CBC
فانتزی من اینه که یکم دیگه بلند بشه ببندم
البته تا همینجا هم رو سر خیلیا سنگینی کرده هی فضولی میکنند که چرا کوتاه نمیکنم -
@CBC
فانتزی من اینه که یکم دیگه بلند بشه ببندم
البته تا همینجا هم رو سر خیلیا سنگینی کرده هی فضولی میکنند که چرا کوتاه نمیکنم -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خشتارو دزدیدن اصن بردن کانادا
چاوز کانتری کامینگ سون
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خشتارو دزدیدن اصن بردن کانادا
چاوز کانتری کامینگ سون
من سوادم ب چاوزش نرسید چیه
-
حالا بیایید به شروین کاری نداشته باشیم ..
استاد بزرگ آواز ، مرحوم محمد رضا شجریان چی ؟ یه آهنگ خوند واسه ناآرامی ها ممنوع التصویرش که کردن . وقتی فوت کردن همه ی کشور های دنیا برای ایران پیام تسلیت فرستادن اما خود ایران چی ؟
مهدی یراحی چی ؟ اونم چن تا آهنگ خوند واسه کارگرای معدن ، واسه خوزستان و یدونه واسه ۸ سال جنگ و سختیه مردم .
چاووشی چی ؟ به یه آلبومش مجوز نمی دادن واسه یه آهنگ انتقادی.
شادمهر چی ؟ هر سری کنسرتاشو با اسم ایران و خلیج همیشگی فارس شروع میکنه . ولی به عنوان خواننده لسآنجلسی ازش یاد میشه . وقتی خبر اومد که سایت بت زده چقد تخریبش کردن ، چقد تلویزیون روش مانور داد ؟
.
.
.
. میدونی قضیه چیه ما هممون یه سری آدمیم، هیچ کس معصوم نیس ، هر کسی اشتباهاته خودشو داره ولی اگه کسی صداش به انتقاد بلند شه تخریب میشه و همه ی اشتباهاتش رو برای تخریب شخصیتیش استفاده میکنن اما اگه کسی چاپلوسی کنه میشه مقدس زاده . -
حالا بیایید به شروین کاری نداشته باشیم ..
استاد بزرگ آواز ، مرحوم محمد رضا شجریان چی ؟ یه آهنگ خوند واسه ناآرامی ها ممنوع التصویرش که کردن . وقتی فوت کردن همه ی کشور های دنیا برای ایران پیام تسلیت فرستادن اما خود ایران چی ؟
مهدی یراحی چی ؟ اونم چن تا آهنگ خوند واسه کارگرای معدن ، واسه خوزستان و یدونه واسه ۸ سال جنگ و سختیه مردم .
چاووشی چی ؟ به یه آلبومش مجوز نمی دادن واسه یه آهنگ انتقادی.
شادمهر چی ؟ هر سری کنسرتاشو با اسم ایران و خلیج همیشگی فارس شروع میکنه . ولی به عنوان خواننده لسآنجلسی ازش یاد میشه . وقتی خبر اومد که سایت بت زده چقد تخریبش کردن ، چقد تلویزیون روش مانور داد ؟
.
.
.
. میدونی قضیه چیه ما هممون یه سری آدمیم، هیچ کس معصوم نیس ، هر کسی اشتباهاته خودشو داره ولی اگه کسی صداش به انتقاد بلند شه تخریب میشه و همه ی اشتباهاتش رو برای تخریب شخصیتیش استفاده میکنن اما اگه کسی چاپلوسی کنه میشه مقدس زاده . -
وقتی ماتریکس درباره ماتریکس نظر میده...
-
وقتی ماتریکس درباره ماتریکس نظر میده...