هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@CBC
فانتزی من اینه که یکم دیگه بلند بشه ببندم
البته تا همینجا هم رو سر خیلیا سنگینی کرده هی فضولی میکنند که چرا کوتاه نمیکنم -
@CBC
فانتزی من اینه که یکم دیگه بلند بشه ببندم
البته تا همینجا هم رو سر خیلیا سنگینی کرده هی فضولی میکنند که چرا کوتاه نمیکنم -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خشتارو دزدیدن اصن بردن کانادا
چاوز کانتری کامینگ سون
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خشتارو دزدیدن اصن بردن کانادا
چاوز کانتری کامینگ سون
من سوادم ب چاوزش نرسید چیه
-
حالا بیایید به شروین کاری نداشته باشیم ..
استاد بزرگ آواز ، مرحوم محمد رضا شجریان چی ؟ یه آهنگ خوند واسه ناآرامی ها ممنوع التصویرش که کردن . وقتی فوت کردن همه ی کشور های دنیا برای ایران پیام تسلیت فرستادن اما خود ایران چی ؟
مهدی یراحی چی ؟ اونم چن تا آهنگ خوند واسه کارگرای معدن ، واسه خوزستان و یدونه واسه ۸ سال جنگ و سختیه مردم .
چاووشی چی ؟ به یه آلبومش مجوز نمی دادن واسه یه آهنگ انتقادی.
شادمهر چی ؟ هر سری کنسرتاشو با اسم ایران و خلیج همیشگی فارس شروع میکنه . ولی به عنوان خواننده لسآنجلسی ازش یاد میشه . وقتی خبر اومد که سایت بت زده چقد تخریبش کردن ، چقد تلویزیون روش مانور داد ؟
.
.
.
. میدونی قضیه چیه ما هممون یه سری آدمیم، هیچ کس معصوم نیس ، هر کسی اشتباهاته خودشو داره ولی اگه کسی صداش به انتقاد بلند شه تخریب میشه و همه ی اشتباهاتش رو برای تخریب شخصیتیش استفاده میکنن اما اگه کسی چاپلوسی کنه میشه مقدس زاده . -
حالا بیایید به شروین کاری نداشته باشیم ..
استاد بزرگ آواز ، مرحوم محمد رضا شجریان چی ؟ یه آهنگ خوند واسه ناآرامی ها ممنوع التصویرش که کردن . وقتی فوت کردن همه ی کشور های دنیا برای ایران پیام تسلیت فرستادن اما خود ایران چی ؟
مهدی یراحی چی ؟ اونم چن تا آهنگ خوند واسه کارگرای معدن ، واسه خوزستان و یدونه واسه ۸ سال جنگ و سختیه مردم .
چاووشی چی ؟ به یه آلبومش مجوز نمی دادن واسه یه آهنگ انتقادی.
شادمهر چی ؟ هر سری کنسرتاشو با اسم ایران و خلیج همیشگی فارس شروع میکنه . ولی به عنوان خواننده لسآنجلسی ازش یاد میشه . وقتی خبر اومد که سایت بت زده چقد تخریبش کردن ، چقد تلویزیون روش مانور داد ؟
.
.
.
. میدونی قضیه چیه ما هممون یه سری آدمیم، هیچ کس معصوم نیس ، هر کسی اشتباهاته خودشو داره ولی اگه کسی صداش به انتقاد بلند شه تخریب میشه و همه ی اشتباهاتش رو برای تخریب شخصیتیش استفاده میکنن اما اگه کسی چاپلوسی کنه میشه مقدس زاده . -
وقتی ماتریکس درباره ماتریکس نظر میده...
-
وقتی ماتریکس درباره ماتریکس نظر میده...
-
کتاب فق خیلی سبز
میگه: گیاه اسکل نیست که بیاد یه ماده بسازه که خودش رو هم بکشه -
@CBC اگه ناراحتین میتونین فکر کنید من زدم براتون
میتونین برگردونین بهم -
@CBC اگه ناراحتین میتونین فکر کنید من زدم براتون
میتونین برگردونین بهم -
@CBC
-