هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نمیدونم شاید فهمیدم
شاید ....
به نظرم هیچ چیز نمیتونه توجیه کنه کارتو -
این پست پاک شده!
-
موها، غدد چربی دارن
بعد این غده ها که زیر پوستم هستن، از زیر مو چربی میفرستن روی پوست که پوست چرب باشه:|
حالا مقدارش تو افراد متفاوته
بعد سلولای مرده هم از طریق این منافذ روی پوست همراه چربیه میان رو پوست
اگه احیانا به هردلیلی مثلا زیاد بودن فعالیت این غدد(میتونه بخاطر افزایش هورمون های جنسی تو بلوغ باشه) چربی زیاد ترشح بشه، ممکنه این منافذ بسته شن و چربی زیر پوست جمع بشه که بشه جوش
بعد باکتری هم اونجا جمع میشه چون مثل اینکه باکتری ها از چربی هم میتونن تغذیه کنن واس همین میگن جوش چرک داره -
@0Farzam0 خیره
چیزی شده؟ -
عجب گشنگ
.
میفهمی به زودی -
عجب گشنگ
.
میفهمی به زودی@Y-D-iut گشنگ
-
موها، غدد چربی دارن
بعد این غده ها که زیر پوستم هستن، از زیر مو چربی میفرستن روی پوست که پوست چرب باشه:|
حالا مقدارش تو افراد متفاوته
بعد سلولای مرده هم از طریق این منافذ روی پوست همراه چربیه میان رو پوست
اگه احیانا به هردلیلی مثلا زیاد بودن فعالیت این غدد(میتونه بخاطر افزایش هورمون های جنسی تو بلوغ باشه) چربی زیاد ترشح بشه، ممکنه این منافذ بسته شن و چربی زیر پوست جمع بشه که بشه جوش
بعد باکتری هم اونجا جمع میشه چون مثل اینکه باکتری ها از چربی هم میتونن تغذیه کنن واس همین میگن جوش چرک داره -
@0Farzam0 خیره
چیزی شده؟ -
اگ با منی ک شرمنده.
-
خواب چیز خوبیست
ولی وقتی بهش نیاز دارم نیست
وقتی بهش نیاز ندارم هست -
@Infinitie-A
ولی من نفهمیدم چرا فرزام فرهمند نیا کل اینارو تو کلاس سالیانه زیست ما توضیح میده تو هر مسئله ایما دوس داریم ولی میگن مفید نیس
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Infinitie-A
ولی من نفهمیدم چرا فرزام فرهمند نیا کل اینارو تو کلاس سالیانه زیست ما توضیح میده تو هر مسئله ایما دوس داریم ولی میگن مفید نیس
هن؟
-
@Infinitie-A
در گیر و دار آزمون و درس و کلاس واقعا داریم له میشیم
فشار روانیهوم
دوران سختیه کنکور
امیدوارم با موفقیت ازش عبور کنی -
@Infinitie-A
هن؟