هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mitra-ism-rahmani
خب دیگه چه خبر 😂 -
@سجاد-ذوالفقاری عه کجا ؟؟؟
اخه خیلی وقته دیگه جدی سر نزدم به انجمن انقدم هربار نوتیف میاد نمیشه منشنا رو دید😑😐
مرسی که به یادم بودی
ادم وقتی میبینه یهو تو ذهن یه نفر جا پیدا میکنه خیلی براش ارزشمنده
-
@saghi-mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani
😐😂
خدایا منو فسیل کن اینو شفا بده😂
مرسی اه
😐😂چه ملت به فسیل شدنت موافق اند😂😂😂
-
@mitra-ism-rahmani
😐😂
خدایا منو فسیل کن اینو شفا بده😂
مرسی اه
😐😂چه ملت به فسیل شدنت موافق اند😂😂😂
@parisa-khany
همچنین به شفا یافتن میترا 😂😂😂 -
@saghi-mortazavi خبر ؟ لشکر مورچه ها حمله کردن خونه ملخ هارو گرفتن
گزارش زنده هم تا چند دقیقه دیگه پخش میشه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@saghi-mortazavi خبر ؟ لشکر مورچه ها حمله کردن خونه ملخ هارو گرفتن
گزارش زنده هم تا چند دقیقه دیگه پخش میشه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani
خبر فوری داری پس😂😂😂
چه جالب ولی میزنم شبکه دیگه من اخبار نمیبنیم😐😂 -
@parisa-khany
همچنین به شفا یافتن میترا 😂😂😂حالا تو هم یجوری دعا میکنی انگار امامزاده ای درجا اجابت بشه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وقتی امامزاده بودم که امامزادگی مد نبود :face_without_mouth: :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
بریم برای طومار!
@infinitie-a
اگه وقت کردی یه سر به اینم بزن لطفا
https://forum.alaatv.com/topic/36072/ریاضی-پیله11-فیلم-13-تست2?_=1627402963445 -
@parisa-khany در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani شبکه خبر کار میکنی یا مستند🤔 بگو من هم بیام😂😂😂
راز بقا بود :| :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@parisa-khany
همچنین به شفا یافتن میترا 😂😂😂حالا تو هم یجوری دعا میکنی انگار امامزاده ای درجا اجابت بشه :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وقتی امامزاده بودم که امامزادگی مد نبود :face_without_mouth: :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani
فک کردی فقط حرف خودت برو داره 😐😂
مام هستیم 😎 -
@parisa-khany
مستند و دیگه اصلا نگاه نمیکنم 😂 -
@parisa-khany
وقتی امامزاده بودم که امامزادگی مد نبود :face_without_mouth: :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@parisa-khany
وقتی امامزاده بودم که امامزادگی مد نبود :face_without_mouth: :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اوه امامزاده بودی 😳🤔😂بیام از این پارچه سبزا بهت وصل کنم یه گره هم بزنم دیگه باز نشه😂😂😂
-
@mitra-ism-rahmani
فک کردی فقط حرف خودت برو داره 😐😂
مام هستیم 😎اسکی :face_with_rolling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@saghi-mortazavi من مستند بودم ولی تو اخبار دوس داشتی :broken_heart: :cry: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:
@mitra-ism-rahmani
نه من سریال دوس دارم😐😂
این دوتا مورد واصلا نمیدوست😂 -
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@parisa-khany
وقتی امامزاده بودم که امامزادگی مد نبود :face_without_mouth: :face_with_medical_mask: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:اوه امامزاده بودی 😳🤔😂بیام از این پارچه سبزا بهت وصل کنم یه گره هم بزنم دیگه باز نشه😂😂😂
@parisa-khany در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@parisa-khany
بله مرادم میدادم ولی دیگه گذاشتم کنار هعی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: