هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی
ببین هر اتفاقی که بیفته
اگه واسه منو تو میشه واسه همه میشه
ما تخصصیارو بخونیم فعلا درگیر نشوGharibe Gomnam
آره فعلا تخصصی ها رو می خونم ،ولی امیدوارم اجرایی نشه ،تازه ما خرداد هم امتحان نهایی زمین داریم -
Gharibe Gomnam
آره فعلا تخصصی ها رو می خونم ،ولی امیدوارم اجرایی نشه ،تازه ما خرداد هم امتحان نهایی زمین داریمپرستو بابایی
ببین اجرایی بشه هم به ضرر ما بچه های منطقه ۳ نیست
من نگرانش نیستم
هرچی بیشتر درگیرش بشی بدتره
تازه میخوان کتابارو عوض بکنن
ولش کن بابا
من تصمیم گرفتم برم کلا تو بیخیالی -
Gharibe Gomnam
آره فعلا تخصصی ها رو می خونم ،ولی امیدوارم اجرایی نشه ،تازه ما خرداد هم امتحان نهایی زمین داریمپرستو بابایی
ببخشید یه چیزی میگم ناراحت نشین لطفا
شما این اخبارای فیک رو از کجا میارید دقیقا
لطفا یه بازبینی مجدد داشته باشین از چنلا سایتایی که بررسی میکنید و در عید به خونه تکونیشون بپردازین
اصن درصد تاثیرگذاری چند درصدی تو کنکور بذارین کنار اول باید از این یه عدد در بیاد بعد بگن تو کنکور چقدر این اهمیت داره و برای اینکه عدالت باشه نباید با کسی که سال قبل امتحان نهایی داده کتابا عوض شه
-
پرستو بابایی
لطفا یه بازبینی مجدد داشته باشین از چنلا سایتایی که بررسی میکنید و در عید به خونه تکونیشون بپردازین
اصن درصد تاثیرگذاری چند درصدی تو کنکور بذارین کنار اول باید از این یه عدد در بیاد بعد بگن تو کنکور چقدر این اهمیت داره و برای اینکه عدالت باشه نباید با کسی که سال قبل امتحان نهایی داده کتابا عوض شه
@0Farzam0
اصلا واسم نهایی شدن و حذف عمومیا و این چیزا خیلی مهم نیست من بیشتر نگران تغییر کتاب هام -
ولی باز میگم
ولش کن
خب که چی؟ به جهنم -
پرستو بابایی
@0Farzam0
از طرف مدرسه بهمون گفتن ... -
@0Farzam0
از طرف مدرسه بهمون گفتن ... -
پرستو بابایی
خب نهایی میشه ولی تو کنکور بی تاثیره
اینجوری که معلمای ما هم تعریف میکنن هر سال چند درس نهایی میشه تو بعضی پایه ها ولی تو مدرسه برگزار میشه و معلم خودتون تصحیح میکنه
نگران نباشید
سازمان سنجش انقدر تو خرداد سرش به خاطر دوازدهمی ها و ترمیم معدلی ها شلوغ میشه که دیگه به یازدهمی ها فک نمیکنه -
@0Farzam0
اصلا واسم نهایی شدن و حذف عمومیا و این چیزا خیلی مهم نیست من بیشتر نگران تغییر کتاب هامGharibe Gomnam
منظورتون عوض شدن نطامه؟ -
Gharibe Gomnam
منظورتون عوض شدن نطامه؟@0Farzam0
رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی اموزشی گفته میخوان کتاب های رو به صورت بنیاد از سال ۱۴۰۳ عوض بکنن البته گفت که ما تو سال ۱۴۰۲ هم قراره این کار رو بکنیم ولی تو ۱۴۰۳ به صورت بنیادیه
من الان واسم سواله که مثلاااا حالا یک درصد ما بخوایم کنکور دی ۱۴۰۳ روهم بدیم باید کتابامونو عوض بکنیم؟ -
@0Farzam0
رییس سازمان پژوهش و برنامه ریزی اموزشی گفته میخوان کتاب های رو به صورت بنیاد از سال ۱۴۰۳ عوض بکنن البته گفت که ما تو سال ۱۴۰۲ هم قراره این کار رو بکنیم ولی تو ۱۴۰۳ به صورت بنیادیه
من الان واسم سواله که مثلاااا حالا یک درصد ما بخوایم کنکور دی ۱۴۰۳ روهم بدیم باید کتابامونو عوض بکنیم؟Gharibe Gomnam
اگه بنیادی عوض شه خیلی عالی میشه از لحاظاتی -
از بی حوصلگی هر چی بگم کم گفتم
-
Gharibe Gomnam
اگه بنیادی عوض شه خیلی عالی میشه از لحاظاتی@0Farzam0
توکل برخدا -
تستای فصل ۶ زیست یازدهم
اینطوریه که همه گزینه هارو غلط درمیارم
و پاسخنامه میگه هر ۴ گزینه صحیحه... -
@نبآت سلام
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نبآت سلام