هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ma-a حسود هرگز نیاسود
-
@ma-a
یکیو میشناسم رفت روسیه دارو بخونه زده الان تو کار ترنسفر دانشجو ب روسیه دارو هم ول کرده پولدار شده چجوور -
@ma-a رفیق داداش من سال ۹۹ رفت اوکراین بعدش جنگ شد اومد ایران رفت المان اونجا هم المان بنزین و گاز تموم شد
-
@ma-a
یکیو میشناسم رفت روسیه دارو بخونه زده الان تو کار ترنسفر دانشجو ب روسیه دارو هم ول کرده پولدار شده چجوور@Soniaaa این منه چقد
-
@ma-a رفیق داداش من سال ۹۹ رفت اوکراین بعدش جنگ شد اومد ایران رفت المان اونجا هم المان بنزین و گاز تموم شد
@0yasin-sh0 چه پا قدمی…
-
@Soniaaa
زلزله نگاری حدددداکثر ربع ساعت بعد از زلزله ثبتش می کنه -
@ma-a اره اصلا پا قدمش اوف ایرانی اصیل
-
@0yasin-sh0 بگو برنگرده همونجا بمونه
-
Matin Mousavi 1
گفتم
مگه نباید زلزله نگاری ثبت کنه؟
شاید زلزله حلبچه عراق رو شما حس کردین که کلا 5 ریشتر بوده
http://irsc.ut.ac.ir/index.php?page=1&lang=fa@azerimatah نمیدونم والا ما که زلزله رو حس کردیم! حالا اون سایت هم که چک کردم زده بود اومده! نمیدونم دیگه!
حالا اشکال کجای کاره؟؟؟
-
@ma-a
-
@azerimatah
عکسی ک از گوگل بچه ها گذاشتنو ندید نه ؟
توهم توطئه دارید چرا:/ -
-
مشاوری ک دوره ات هزینش 50 میلیونه در جریان باش ک اگ یکی پول داره واقعا ب مشاور 50 میلیون بده ک بچشو درس بخونونه اصن نیاز نداره بچش کنکور بده
@Soniaaa اتفاقا به یکی از این موسسه ها که میگن یه هفته مشاوره رایگان داریم پیام دادم بعد یه آرمون گرفت به عبارتی به قول خودشون تعیین سطح کردن بعد گفت تو تکنیک حل مسائل مشکل داری بعد دو سه تا دوره معرفی کرد که از خودشون بخرم.۵۴۰ شد
قبل اینکه پول بریزم گفتم حالا من این پول رو ریختم چقدر پول باید واسه مشاوره بدم؟گفت که اول باید ببینم چجوری با درس ها ارتباط برقرار میکنی و چی نیاز داری بعد با توجه به شرایطی که داری یه دوره پیشنهاد میشه
گفتم خب قیمتهاتون از چقدر تا چقدر هست.گغت اول این پول رو بریز
گفتم خب من باید بدونم این قیمته مشاوره چقدره و چه دوره های دارین
گفت ما اینجا با توجه به شرایط افراد دوره هامون حتی تا ۵۰ میلیون هم هست
منم گفتم نمیخوام.
بعد تو تلگرام پیام داده تو برای هزارمین بار بهم ثابت کردی که یه کنکوری جنبه محبت زیادی رو نداره
میخواستم بگم شما هم برای بار هزارم بهم فهموندین که سلام گرگ بی طمع نیست بعد دیدم اگه به چیز دیگه بگم بیشتر حرصش میگیره گفتم که خوشحالم که برای هزارمین بار این رو بهتون ثابت کردم که یه کنکوری جنبه محبت بیش از حد رو نداره
چند بار بعدش زنگ زد جواب ندادم -
@ma-a پدر مادرم ک میرفتن تهران اون پیش ما میومد بعد این تو خواب یهو روسی حرف میزد اصلا یک وضعی
-
@ma-a پدر مادرم ک میرفتن تهران اون پیش ما میومد بعد این تو خواب یهو روسی حرف میزد اصلا یک وضعی
@0yasin-sh0 اووه
-
حضرات محترم دروغ که ندارم بگم خدمتتون
-
حضرات محترم دروغ که ندارم بگم خدمتتون
Matin Mousavi 1 شما وایب جناب فرهادو میدید چرا
-
@Soniaaa اتفاقا به یکی از این موسسه ها که میگن یه هفته مشاوره رایگان داریم پیام دادم بعد یه آرمون گرفت به عبارتی به قول خودشون تعیین سطح کردن بعد گفت تو تکنیک حل مسائل مشکل داری بعد دو سه تا دوره معرفی کرد که از خودشون بخرم.۵۴۰ شد
قبل اینکه پول بریزم گفتم حالا من این پول رو ریختم چقدر پول باید واسه مشاوره بدم؟گفت که اول باید ببینم چجوری با درس ها ارتباط برقرار میکنی و چی نیاز داری بعد با توجه به شرایطی که داری یه دوره پیشنهاد میشه
گفتم خب قیمتهاتون از چقدر تا چقدر هست.گغت اول این پول رو بریز
گفتم خب من باید بدونم این قیمته مشاوره چقدره و چه دوره های دارین
گفت ما اینجا با توجه به شرایط افراد دوره هامون حتی تا ۵۰ میلیون هم هست
منم گفتم نمیخوام.
بعد تو تلگرام پیام داده تو برای هزارمین بار بهم ثابت کردی که یه کنکوری جنبه محبت زیادی رو نداره
میخواستم بگم شما هم برای بار هزارم بهم فهموندین که سلام گرگ بی طمع نیست بعد دیدم اگه به چیز دیگه بگم بیشتر حرصش میگیره گفتم که خوشحالم که برای هزارمین بار این رو بهتون ثابت کردم که یه کنکوری جنبه محبت بیش از حد رو نداره
چند بار بعدش زنگ زد جواب ندادم@ABR_DJ
درود برتو