هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
عه این چه تاپیکی بود...
یاد خودم افتادم که:))
هق حقیقتا -
0yasin.sh0replied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny مبارکت باشه مهندس
-
sina bigdeli
میمونم شهریور -
lO_Olreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
به من گفتی نهاییا رو بخون چرا :// -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny من یه نگاه به زندگیم میکنم میبینم کل زندگیم فقط داشتم درس میخوندم
این بده
خیلی حس بدیه
همیشه درس داشتم
تهشم الان هیچ چیز خاصی نیستم
و میترسم جیز خاصی هم نشم -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر این حرفتون رو قبول دارم
و چقدر هر روز تکرار می کنم
کاش خانوادم آنقدر تاکید نداشتند
هر چی میگم 11 دهم مهم نیست.تازه همون 12 دهمش اگر + باشه اونم به هیچ دردی نمی خوره.
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to maryam111 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
اها خیلی ممنون لطف کردید
من خیلی دوست دارم شیمی بخونم
ولی خب بین دوتا رشته موندم
کاش می شد همرزمان دوتا دانشگاه خوند
یا حداقل کتاب های رشته های دیگه هم خوند
آنقدر که شیمی جذابه -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
برای آزمون افسری هست
یا استخدامی معلمی
من داخل شیمی سوالاتش ن دیدم خیلی خوب بود
فکر کنم آزمون معلمی داشته باشند. درست نمی دونم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi من برای ان چهارتا کلمه حاضرم بغض کنم🥺
-
اربیتراژ واقعا لذت بخش:)
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
"گلِ سرخم چرا پژمرده حالی؟
بیا قسمت کنیم دردی که داری، که تو کوچک دلی طاقت نداری" -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny عه خب پس نکته دار مبارکه
-
اون سوالا رو برا مریض می خواد ثواب داره
-
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny عجبب
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخه اون بیشعورانه سوال داده بود تو چرا نوشتی باقت پوششی جای بافت خورش؟آخه گیاه بافت پوششی داره؟اسکل
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس میکنم انقدر حرص خوردم که الانه معده و مخم جفتشون از دهنم بریزه بیرون
-
sina bigdelireplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny نکته داش ؟ فانوسا؟ خب چی بود
-
Saghiareplied to danial hosseiny on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
مبارکههه
مبااااارکککههه
مبارک و مبارکه
مبارکههههه
-
danial hosseinyreplied to maryam111 on ۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111
یه بنده خدایی اومده ۲۵تا تاپیک زده. سؤالات ادبیات افسری رو جواب بدیم.
پست 641703 از 1000113