هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@narjes-hashemi از خودم مطمئنم به لطف خدا میتونم واقعا ترسی از تاثیر معدل ندارم خداروشکر تلاشم کردم برای المپیادم در ۱ آماده ام
ولی نمیدونم ترسم بیشتر شد:/
باید بشینم فکرکنم🥲
@roghayeh-eftekhari ترس خود المپیاد؟
یا از قبول نشدن؟ -
@roghayeh-eftekhari
خب هم خوبه هم بد
من خودم آرزوم بود شرکت کنم
روزی که ثبت نام کردم ذوق مرگ بودم
تجربه کلا خوبی بود
ولی خب یه سری بدی ها هم قطعا داره
اول از همه خستگی فکر کن یه درسو هی بخونی حالا مثلا من یدفعه آب کره میخونیم بعد میرفتیم زلزله اینا ولی کلا خب زمینه آدم خسته میشه مخصوصا یه ماه مونده به مراحل که دیگه کلا باید حداقل 10 ساعتی اون درسو بخونی و اینکه خب این همه تایم میزاری واس المپیاد طبیعتا به کنکور به اون شکل نمیرسی حالا گفتی که من دهم رو خوندم و این حرفا خب این خیلی خوبه ولی دهم رو تا چه حد بلدی اگر تست های پیشرفته و سطح بالا هم میتونی حل کنی و مو لا درزش نمیره باز اوکی هست که بری ولی خب رفتی دیگه کنکورو ول نکنی مباحثو یه مرور بکن -
@infinitie-a اگه کرد چی؟
خو حالا تو نگیر مگه چییی میشهههه؟@narjes-hashemi ناخن بلند رو اعصابمه اصن
اصن نمیتونم ناخن بلند رو تحمل کنم -
@roghayeh-eftekhari ترس خود المپیاد؟
یا از قبول نشدن؟ -
@saghi-mortazavi نامرد
-
@sania-andiravan
نه استراحت بدترم میکنه
نمیتونم دیگه بخونم
همون بهتر که بشینم از فردا با هفت یا هشت بخونم
تو کمترین بازه زمانی
اینطوری بهتره. -
@narjes-hashemi ناخن بلند رو اعصابمه اصن
اصن نمیتونم ناخن بلند رو تحمل کنم@infinitie-a مریم ناظم تو راه داری میری اینم اخراج کن
جدا از شوخی ثابت میکنم -
@roghayeh-eftekhari اینو همه دارن
اونی که طلا اورده
و اونی که مثل من شکستو قبول کرد -
@roghayeh-eftekhari
خب هم خوبه هم بد
من خودم آرزوم بود شرکت کنم
روزی که ثبت نام کردم ذوق مرگ بودم
تجربه کلا خوبی بود
ولی خب یه سری بدی ها هم قطعا داره
اول از همه خستگی فکر کن یه درسو هی بخونی حالا مثلا من یدفعه آب کره میخونیم بعد میرفتیم زلزله اینا ولی کلا خب زمینه آدم خسته میشه مخصوصا یه ماه مونده به مراحل که دیگه کلا باید حداقل 10 ساعتی اون درسو بخونی و اینکه خب این همه تایم میزاری واس المپیاد طبیعتا به کنکور به اون شکل نمیرسی حالا گفتی که من دهم رو خوندم و این حرفا خب این خیلی خوبه ولی دهم رو تا چه حد بلدی اگر تست های پیشرفته و سطح بالا هم میتونی حل کنی و مو لا درزش نمیره باز اوکی هست که بری ولی خب رفتی دیگه کنکورو ول نکنی مباحثو یه مرور بکن -
@saghi-mortazavi نامرد
-
بعد مگه نمیگید ناخون://
چه باکلاسن ملت
ناخن
-
-
@saghi-mortazavi نامرد
-
خدافظ همگی
اگه هم چن باری (صرفا برای دوستای خوبم) برگشتم اشتباه کردم که برگشتم.
به شمام توصیه میکنم وقتتونو تلف نکنید
( دیگه خود دانید )راستی بعضیا چون سودشون تو اینه ک شما اینور اونور فعالیت داشته باشین تشویقتون میکنن و هزار تا امتیاز و چیز میز گذاشتن. وگرنه مشاورای خود راه ابریشم هم گفتن کنکوریا هیچ جایی فعالیتی نداشته باشن.
( همین الان دارم میرم اگ کامنتی گذاشتین ک جواب ندادم شرمنده. از دوستام و بچه های توی انجمن تشکر میکنم ک تا به امروز تحملم کردن.
)
گروهی رو هم تگ نمیکنم این آخری باز خدایی نکرده طلبکار نشن بعضیا
خدافظ!
-
@sania-andiravan آره سختیاش درک میکنم
من فکرکنم باید از تخت بیمارستان جمم کنن بسکه ذوق کنم🥲
نه درسو ول نمیکنم تست در سطح عالی نیستم میتونم بگم خوبم ولی عالی نه -
@sania-andiravan آره سختیاش درک میکنم
من فکرکنم باید از تخت بیمارستان جمم کنن بسکه ذوق کنم🥲
نه درسو ول نمیکنم تست در سطح عالی نیستم میتونم بگم خوبم ولی عالی نه@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درسو ول نمیکنم
ریسکش همینه
المپیاد اینجور نیست
فقط یکیو انتخاب باید کرد
غیر این هردورو شکست میخورید -
بعد مگه نمیگید ناخون://
چه باکلاسن ملت
ناخن