هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Danial-al
واییی.
-
Sachli
اولین باری که اومدم بعدش رفتم اصن به اینجا فکرم نمیکردم بعدش اومدم که از ناظم بخوام از دکتر میرزایی بخواد برا من جلسه خصوصی بزاره
تو اون تایم تنها آدمی بودی که منو یادت بود و منشنم کردی منم علاقه مند شدم موندگار شدم️
-
پرستو بابایی منم موافقم خیلی مسخره است
Sachli
والاااا
️
-
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa قبول شدی کل تعطیلاتو خودت ظرف بشور
ظرفای خودشون خراب میشه من مشکلی ندارم وگرنه
-
آیا دلسوزی را در معادله در نظر بگیریم؟
-
@Danial-al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Soniaaa قبول شدی کل تعطیلاتو خودت ظرف بشور
ظرفای خودشون خراب میشه من مشکلی ندارم وگرنه
@Soniaaa
-
Sachli
اولین باری که اومدم بعدش رفتم اصن به اینجا فکرم نمیکردم بعدش اومدم که از ناظم بخوام از دکتر میرزایی بخواد برا من جلسه خصوصی بزاره
تو اون تایم تنها آدمی بودی که منو یادت بود و منشنم کردی منم علاقه مند شدم موندگار شدم️
-
وای شروع شد.
پشت سر من دباره نهایی کنکورم حرف نزنیددد.
صداتون میادد تو اتاق -
@Soniaaa جدا؟ چقدر جالب نمیدونستم
اونموقع از ۱۰ تا پیامی که میدادی ۱۶ تاش این بود که اسم من سونیاست سمیه نیستSachli
نه ازونشم قبلتر منظورمه
اونموقعا فقط سوال حل میکردم -
منم یه چیزی بگم و دوست ندارم جنبه ی پند و نصیحت داشته باشه
بین ما و خانواده هامون،حتی منی که اختلاف سنیِ زیادی با پدر مادرم ندارم یه شکاف نسلی فاجعه ای وجود داره..
حتی اگه با یک عقاید و ذهنیت یکسان باشیم،به نظرم این وسط تنها چیزی که مطرح شده ست کامل بودن تو مشکلاتیه که به وجود میاد.
حتی اگه درک نشدی هم باید درک کنی
چون تهش به قول امیر خانواده کسایین که هرچی باشن کاری میکنن مقابل دشمنت پیروز شی حتی اگه خودشون دشمنت باشن
تو برهه ی کثافت باری که همه مون توش به سر میبریم نباید چیزیو جز هدفامون مقصر بدونیم این استرس و بی خوابی و ترس و نگرانی همه ش برمیگرده به آرزوهایی که داریم
اینجاست که اگه هدف داری باید ته ته تهتو بندازی وسط و کور وکر بشی و فقط حرکت کنی. -
خدایا شکرت که یک دادش بهم دادی.
درکم می کنه
اگر اون نبود هیچ کس نمی تونست رابط من با مامانم باشه.
حالا داره با مامانم حرف می زنه -
بین ما و خانواده هامون،حتی منی که اختلاف سنیِ زیادی با پدر مادرم ندارم یه شکاف نسلی فاجعه ای وجود داره..
حتی اگه با یک عقاید و ذهنیت یکسان باشیم،به نظرم این وسط تنها چیزی که مطرح شده ست کامل بودن تو مشکلاتیه که به وجود میاد.
چون تهش به قول امیر خانواده کسایین که هرچی باشن کاری میکنن مقابل دشمنت پیروز شی حتی اگه خودشون دشمنت باشن
تو برهه ی کثافت باری که همه مون توش به سر میبریم نباید چیزیو جز هدفامون مقصر بدونیم این استرس و بی خوابی و ترس و نگرانی همه ش برمیگرده به آرزوهایی که داریم
اینجاست که اگه هدف داری باید ته ته تهتو بندازی وسط و کور وکر بشی و فقط حرکت کنی._Biliifti_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
موافقم
-
اینجاست که اگه هدف داری باید ته ته تهتو بندازی وسط و کور وکر بشی و فقط حرکت کنی._Biliifti_
ی سوال بپرسم ؟