هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مدیر بانو به نظرم اندازه عکس ها یکم بزرگه منظورم محدوده عکس ها توی پست ، یکم از عرض کمتر بشه راحت تر دیده میشن
ببخشید ها اشکال میگیرم ، میخوام تو بهبود کمک کنم ، قصد دیگه ای ندارم -
@M-an
سلام قبلا با گوگل میومدم وقتی پیوی ها رو باز میکردم کوچیک بودن که میتونستم بزنم تمام صحفه بشن
الان همون اول که میزنی تمام صحفه میشه
نمیشه اون حالت رو برگردونین:) -
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مدیر بانو به نظرم اندازه عکس ها یکم بزرگه منظورم محدوده عکس ها توی پست ، یکم از عرض کمتر بشه راحت تر دیده میشن
ببخشید ها اشکال میگیرم ، میخوام تو بهبود کمک کنم ، قصد دیگه ای ندارماین قسمت نمیدونم اسمش چیه
یکم باز تر میشد،نوشته و بخش پایینش جدا تر میشد خوشگل تر میشه،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
بعضی قسمت ها افراطی بزرگ هستن
مثلا همین بخش های پایین عکسی که گذاشتم ، شیاد زیاد پر مصرف هم نباشن ولی فضا اشغال میکننقسمت پاسخ و پاسخ به موضوع هر تاپیک هم به نظرم بزرگه
@M-an
-
ولی قشنگ تر شده 🥹
-
هر پروفایل قسمت آخرش متسفانه دیده نمیشه نوار پایین صفحه جلوشو میگیرهاین الان باید درست شده باشه
-
ببخشید ها اشکال میگیرم ، میخوام تو بهبود کمک کنم ، قصد دیگه ای ندارماین قسمت نمیدونم اسمش چیه
یکم باز تر میشد،نوشته و بخش پایینش جدا تر میشد خوشگل تر میشه،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،
بعضی قسمت ها افراطی بزرگ هستن
مثلا همین بخش های پایین عکسی که گذاشتم ، شیاد زیاد پر مصرف هم نباشن ولی فضا اشغال میکننقسمت پاسخ و پاسخ به موضوع هر تاپیک هم به نظرم بزرگه
@M-an
-
ولی اینکه آخرین پیام و بهترین پیام از پروفایل محو شدن خیلی خوبه
-
بهترین پستدها هم رفتن اصلا:||
-
خب بعداز ساعت های متوالی دوندگی مثل اینکه آرامشی نسبی برقرار شد...
-
_Biliifti_
از طریق قسمت دیدگاه میشه رفت داخل بهترین پست ها -
_Biliifti_
شما با آپ اومدی یحتمل میاره -
در کل طول میکشه آدم عادت کنه
-
کادر پیاما همش یه دست سفیده آدم گیج میشه کاش از دو رنگ استفاده شده بود
برای نقل قول ها دیگه خیلی گیج کننده شده -