هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
حسین نعمتی اَه
من اگ یکی از اعضای خانوادت باشم به هیچ وجه ن به دستت دست میزنم ن از دستت چیزی میخورم دیگ
اینکه با کفش بکشیشون میتونم هضم کنم ولی اینکه بگیریشون اصلا
اتفاقا دیدم خرچنگ میگیرن
واقعا نمیدونم چط خرچنگای چندشو میگرفتن
یادمه داشتم از بالای اون سنگا و اینا میرفتم پایین ک برم ساحل خیلی آروم میرفتم و اتفاقا چشامم رو سنگا بود ک ببینم خرچنگی چیزی نباشه یهو از شانس بدم یه خرچنگ از زیر سنگ میخاست بپرهه رو پام
خداوکیلی نمیدونم چطور خودمو پرت کردم رو ماسه ها
اینکه واقعا هیچیم نشد جای تعجب داره
اگ میوفتاد رو پام میدونم ک سکته میکردم همونجاآخه با دمپایی بودم
CpR خدارو شکر خوابگاهم و با دستمال کاغذی گرفتم دست نزدم منم چندشم میشه بالاخره مام آدیم دیگه
و این بوش واقعا دانشمندا باید رو این کار کنن برا سلاح کشتار جمعی نمیدونم چی میزنه ولی خیلیبو میده به حدی که دستت که گرفتیش بو میگیره -
چه جالب
-
یک دست بازی شطرنجی
دیشب حدود 2 ساعت طول کشید 8 و نیم شروع کردیم. 10 و رب این حدود ها تموم شد.و به خاطر فقط یک حرکت اشتباه من قفل بازی شکست.
ولی از اونجا که در حالت نداری به راحتی زیر بار کیش و مات نمی رم بازی رو کشوندم 13 حرکت.
-
واکنش پذیری رو فقط باید از بدن من یاد گرفت
️
-
ینی من حق یه ذره استرس هم ندارم؟
️
-
اصن خیلی جالبه خیلی
️
-
حسین نعمتی من اگه تو کوچه ببینم جوری پامو میذارم روش و یه چارتا چرخ میخورم که دیگه چیزی ازش نمونه
ولی خب تو خونه تا حالا سوسک نکشتم
@ABR_DJ
دیقا داداش منم همینکارو میکنه بعد میدونه من چندشم میشه ها میگه آبجیی نگا (جسد همولنفیشو نشونم میده)
-
آیا میدانستید خشکی بیش از حد دهان شما نشان از عوارض استرس شماست که یک مشکل معدی به حساب میآید
️
-
انسانیت هنوز زنده است...
اینو دیدم خییلی کیف کردم
-
-
CpR خدارو شکر خوابگاهم و با دستمال کاغذی گرفتم دست نزدم منم چندشم میشه بالاخره مام آدیم دیگه
و این بوش واقعا دانشمندا باید رو این کار کنن برا سلاح کشتار جمعی نمیدونم چی میزنه ولی خیلیبو میده به حدی که دستت که گرفتیش بو میگیرهحسین نعمتی عه خابگاهی
تو خابگاه چند نفر مثه شما باشه واقعا عالیه
هوم
یه جوری مظلومانه گفتی منم چندشم میشه بالاخره مام ادمیم دیگ دلم کباب شد -
درختان را دوست بداریم...
-
NY