هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خب معلوم شد مجلس زور اینکه بتونه کنکور رو تغییر بده نداره.الکی فقط خودشون مسخره کردن
@mahdi-re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب معلوم شد مجلس زور اینکه بتونه کنکور رو تغییر بده نداره.الکی فقط خودشون مسخره کردن
خبر جدیدی هست ؟!
-
این دیگه چه سمی بود من دیدم
-
@mahdi-re در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خبر جدیدی هست ؟!
پرستو بابایی والا امروز مدیر مدرسمون گفت چرته خبری نیس .فرزام صفحه 7 یا 6 یه متن گذاشت برو بخون.همچنین همچین چیزی قبل کنکور 1400 هم بود که زور مجلس نرسید واینکه مصوبات شورای عالی فرهنگی طبق قانون فقط به حکم رهبری ملغی میشه.توی متنی که گذاشته شده گفته شده که مصاحبه ها شخصی ملاک قرار ندید که منظورش اقای نادری عضو رییسه هست که یه تنه مخالف این موضوع هست. سخنگوی شورای عالی فرهنگی یه هفته پیش گفت که تعداد زیادی از نمایندگان مجلس قانع و موافق مصوبه ما هستن.خلاصه اینکه اقای نادری تک و تنها هستن و فقط میخوان از اب گل الود ماهی بگیرن.رییس شورای عالی فرهنگی هم چند شب پیش تو یه برنامه تلوزیونی خیلی صریح و واضح گفت که این کار مافیا کنکور هست و ما جلوش رو میگیریم.چقدر حرف زدم
-
پرستو بابایی والا امروز مدیر مدرسمون گفت چرته خبری نیس .فرزام صفحه 7 یا 6 یه متن گذاشت برو بخون.همچنین همچین چیزی قبل کنکور 1400 هم بود که زور مجلس نرسید واینکه مصوبات شورای عالی فرهنگی طبق قانون فقط به حکم رهبری ملغی میشه.توی متنی که گذاشته شده گفته شده که مصاحبه ها شخصی ملاک قرار ندید که منظورش اقای نادری عضو رییسه هست که یه تنه مخالف این موضوع هست. سخنگوی شورای عالی فرهنگی یه هفته پیش گفت که تعداد زیادی از نمایندگان مجلس قانع و موافق مصوبه ما هستن.خلاصه اینکه اقای نادری تک و تنها هستن و فقط میخوان از اب گل الود ماهی بگیرن.رییس شورای عالی فرهنگی هم چند شب پیش تو یه برنامه تلوزیونی خیلی صریح و واضح گفت که این کار مافیا کنکور هست و ما جلوش رو میگیریم.چقدر حرف زدم
@mahdi-re
چقدر خوب -
@mahdi-re
قانون مجلس هم تاثیر مثبت بود با امضای شورای فرهنگی تغییر کرد:))) -
خلاصه تو این خراب شده هیچ چیز غیر ممکن نیس
-
یه نصیحت می کنم به بچه های ۴۰۳
اگه از الان پیگیر اخبار اینطوری و مصاحبه افراد مختلف باشین کنکورتونو از دست میدین متاسفانه
تا چیزی قطعی و صد در صدی نباشه بهش اعتماد نکنید
اگه بخواید هر روز پیگیر باشید یه روز امیدوار میشید و یه روز ناامید و این خیلی بده و دیگه تمرکز کافی برای درس خوندن ندارید -
ولی فقط یسری آدم که متوجه نتایج بد این مصوبه نیستن و فقط بخش حذف عمومیو میبینن طرفدارشن
برید راجبش تحقیق کنید قشنگ -
اصن ب من چه ۴۰۳
️
-
کاش دغدغه الانم این بود که پو کثیف شده
یا گشنشه...
:|||||| -
نمیدونم چرا فاز خانوم طوفان همچین شد
-
خوشمان نیامد
-
انقدر بدم میاد سین می کنید جواب نمیدید
-
@Dex اگ ناراحت نمیشی:))
ramses kabir
ناناعت شدم -
انقدر بدم میاد سین می کنید جواب نمیدید
پرستو بابایی
ناراحت نشید...
همیشه میگن از یه گاو نباید توقع داشت با سُم تایپ کنه (من خودمم از این جمله زخم خوردم اگه طرف آشناس ببخشید)