هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ
خیلی طبیعی درست شده
انگار خودش خونده
عالی بود
Matin Mousavi 1 اوهوم
اصلا این آهنگ رو قرار بوده زنده که بوده خودش بخونه که دیگه قسمت نشده و شادمهر خونده -
سلام
-
برنامه ماز چطوره بچه ها برامون؟!
sTKus0wfATf0EECEahfj5FbpNaiCI5wKOFvx1Z5o.pdf -
amir ahmadi
سلام خوبین!؟
ی سوال درمورد نکتهتست میرحسینی داشتم،
چیز خوب زیاد شنیدم درموردش ولی ی مشکل ک هس اینکه مثلا من اکثر تستای حرکتو با روش اقای طلوعی حل میکنم،بعد بخوام این کلاسو هم ببینم قاطی نمیکنه مخم؟یا اوکیه؟
درکل راضی هستید ازش؟ -
ی کتابی بود برای امتحان نهایی ها
ک سوالای چند سال اخیر رو می اورد بعد واژه های کلیدی پاسخنامه ک نمره بهت میدادن رو مشخص کرده بود
کسی میدونه اسمش چیه؟:(ATY در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ک سوالای چند سال اخیر رو می اورد بعد واژه های کلیدی پاسخنامه ک نمره بهت میدادن رو مشخص کرده بود
کسی میدونه اسمش چیه؟:(اسفندیار؟
-
ATY در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
کسی میدونه اسمش چیه؟:(اسفندیار؟
-
ناراحتم ولی نمیدونم چرا
️
-
فکر میکنم تو البوم رگ خواب محسن یگانه اتفاقی براش افتاده بود. نمیشه اینهمه اهنگ غمگین بذاری تو یه البوم مرد حسابی
-
برنامه ماز چطوره بچه ها برامون؟!
sTKus0wfATf0EECEahfj5FbpNaiCI5wKOFvx1Z5o.pdf@0Farzam0
من ب عنوان دانش اموز دوازدهمی با برنامه ازمون تو تابستون پیش نمیرم ولی ب عنوان دانش اموز پشت کنکوری پیش میرمصرفا نظرمو گفتم
-
وقتی sms کشف حجاب براتون میاد یه سایت هم لینک داده که خواستید برید اعتراض کنید. اونجا فقط ۲تا گزینه ست یا میگی اون زمان اونجا نبودم یا میگی اون زمان یه جای دیگه بودم یعنی کاری ندارن اونی که کنارت نشسته و موهاش رو دم اسبی بسته شاید پسر بوده
-
بوی جوی مولیان منو یاد کارتون مولان میندازه
-
@0Farzam0
من ب عنوان دانش اموز دوازدهمی با برنامه ازمون تو تابستون پیش نمیرم ولی ب عنوان دانش اموز پشت کنکوری پیش میرمصرفا نظرمو گفتم
-
@0Farzam0
نگاش کردم که چطور بود
من بااشم وقتمو مثلا نمیزارم فصل یک زیست دهم بخونم یا مثلا فصل یک شیمی دهم چون اینارو بلدم
یسری مباحث ک توش ضعیفم و انتخاب میکنم ضعفمو ب نقطه قوت تبدیل میکنم
حجم زیادی از ریاضی رو هم جمع میکنم واقعا ریاضی اذیت میکنه ادمو
و اینکه دوازدهم هم حتما پیش خوانی میکنم
خصوصااا شیمی و فیزیک -
ولی اگ لازم شد پشت کنکور بمونم خودم با برنامه ازمون پیش میرم
-
ATY خواهش میکنم
️