هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@dr-aryan
آها آره
ولی خب اون اجباری که آقای نمیدونم اسشون رو ramses kabir
گفتن ازدواج انگار از قبل تایین شده رو درک نمیکنم
یعنی چی
یعنی تو هر چقد بخوای با ی فرد مورد نظرت ازدواج کنی نمیشه چون برای تو تایین نشده؟Maryam Nateqi زندگی ترکیب خواست ما و اراده خداست درست میگن نه جبر مطلق نه اختیار مطلق البته تا وقتی که زیر سایه اونی وقتی که پشت کردی بهش دیگه هرکار دلت خواس بکن کاریت نداره
همون شعر معروف با خدا باش پادشاهی کن
با خود باش و هرچه خواهی کن -
maryam111
اره....معروف شدید
کی میتونم بیام امضا بگیرم؟Zeinab Siri شدیییدا این کلیپ وایرال شده
حتی اکسپلورم اومد
اگه پیج داشت استاده الان میلیونی فالور داشت -
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir
آها
ولی اون تیکه حرف تون رو متوجه نشدم که انگار با یکی از قبل تایین شده ازدواج کنیمتوی دینی میخونین یه ایه هست میگه ک
و ما برای هر فرد زوجی مانند خودش قرار دادیم
و توی دعا ها هم میخونیم که خدایا برای من همسری صالح قرار بده و حتی توی احادیث هم داریم ک میگه از خدا بخواید تا همسری صالح برای شما قرار بده
از این میشه نتیجه گرفت که وقتی قرارِ همسر هر فرد به وسیله ی خدا انتخاب بشه و با استناد به اون ایه که میگه همسری را برای شما قرار دادیم بعضی از مفسرا میگن که این نشون دهنده ی جبره
بهتون پیشنهاد میکنم حتما تفسیرشو بخونین چون من ضمینه ای در علم تفسیر ندارم نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم
کتاب المیزان هست میتونین مطالعه کنین:))ramses kabir
آها باشه میخونم مرسی ببخشید وقت تون رو گرفتم -
amir ahmadi الان چته که خوب نیستی؟
به من چه که خوب نیستی؟
خدا خوبت کنهmaryam111 مرسی
-
Zeinab Siri شدیییدا این کلیپ وایرال شده
حتی اکسپلورم اومد
اگه پیج داشت استاده الان میلیونی فالور داشتmaryam111 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ارهههه
حتی اکسپلورم اومد
اگه پیج داشت استاده الان میلیونی فالور داشتیقینا
-
maryam111 مرسی
amir ahmadi کاری از دستم برمیاد؟
-
حتی اکسپلورم اومد
اگه پیج داشت استاده الان میلیونی فالور داشت -
amir ahmadi کاری از دستم برمیاد؟
maryam111 نه
-
@roghayeh-eftekhari
استاد دانشگاهمونه
-
@dr-aryan
آها آره
یعنی چی
یعنی تو هر چقد بخوای با ی فرد مورد نظرت ازدواج کنی نمیشه چون برای تو تایین نشده؟Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan
آها آره
یعنی چی
یعنی تو هر چقد بخوای با ی فرد مورد نظرت ازدواج کنی نمیشه چون برای تو تایین نشده؟ببین شاید اون کسیو که تو دوست داری همون کسی باشه که خدا برای شما تایین کرده ببینید اینجا واقعا نمیتونم کامل توضیح بدم
چون همشو باید تایپ کرد و الان باید برم
میگم این بحث خیلی طولانیه اما انشالله هر وقت وقت کردم میام خدمتتونو بحث رو ادامه میدیم -
amir ahmadi الان چیکار کنم؟
-
amir ahmadi الان چیکار کنم؟
maryam111 بخواب
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir خود خدا در آیه میگه من از آنان پرسیدم که آیا پروردگار شما هستم یانه
نگفت به آنها زندگیشان را نشان دادم:/و آنها تمام زندگیشان را گذراندند:/این تو احادیث اومده
باید بعدا برم بگردم منبعشو بهتون بگمramses kabir من هرچی گشتم این احادیث مال ائمه نبود یاام اگه بود از منبع معتبری نبود باز ممنون میشم اگه پیدا کردید برام بفرستید
-
Maryam Nateqi زندگی ترکیب خواست ما و اراده خداست درست میگن نه جبر مطلق نه اختیار مطلق البته تا وقتی که زیر سایه اونی وقتی که پشت کردی بهش دیگه هرکار دلت خواس بکن کاریت نداره
همون شعر معروف با خدا باش پادشاهی کن
با خود باش و هرچه خواهی کن@roghayeh-eftekhari
درسته ولی هنوز کامل قانع نشدم باید برم خودم تحقیق کنم
مرسی️
️
-
@dr-aryan اون؟
-
......
الان یه چی میگم شر میشه باز