هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Maryam Nateqi زندگی ترکیب خواست ما و اراده خداست درست میگن نه جبر مطلق نه اختیار مطلق البته تا وقتی که زیر سایه اونی وقتی که پشت کردی بهش دیگه هرکار دلت خواس بکن کاریت نداره
همون شعر معروف با خدا باش پادشاهی کن
با خود باش و هرچه خواهی کن@roghayeh-eftekhari
درسته ولی هنوز کامل قانع نشدم باید برم خودم تحقیق کنم
مرسی️
️
-
@dr-aryan اون؟
-
......
الان یه چی میگم شر میشه باز -
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir
آها
ولی اون تیکه حرف تون رو متوجه نشدم که انگار با یکی از قبل تایین شده ازدواج کنیمتوی دینی میخونین یه ایه هست میگه ک
و ما برای هر فرد زوجی مانند خودش قرار دادیم
و توی دعا ها هم میخونیم که خدایا برای من همسری صالح قرار بده و حتی توی احادیث هم داریم ک میگه از خدا بخواید تا همسری صالح برای شما قرار بده
از این میشه نتیجه گرفت که وقتی قرارِ همسر هر فرد به وسیله ی خدا انتخاب بشه و با استناد به اون ایه که میگه همسری را برای شما قرار دادیم بعضی از مفسرا میگن که این نشون دهنده ی جبره
بهتون پیشنهاد میکنم حتما تفسیرشو بخونین چون من ضمینه ای در علم تفسیر ندارم نمیتونم بیشتر از این توضیح بدم
کتاب المیزان هست میتونین مطالعه کنین:))ramses kabir اینو قبول دارم
-
@dr-aryan اون؟
-
ramses kabir خود خدا در آیه میگه من از آنان پرسیدم که آیا پروردگار شما هستم یانه
نگفت به آنها زندگیشان را نشان دادم:/و آنها تمام زندگیشان را گذراندند:/@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir خود خدا در آیه میگه من از آنان پرسیدم که آیا پروردگار شما هستم یانه
نگفت به آنها زندگیشان را نشان دادم:/و آنها تمام زندگیشان را گذراندند:/کسی نگفت گذراندند
گفتم نمای کلی از زندگیشونو دیدن
نه این که کلشو گذروندن و اینا:)) -
Maryam Nateqi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@dr-aryan
آها آره
ولی خب اون اجباری که آقای نمیدونم اسشون رو ramses kabir
گفتن ازدواج انگار از قبل تایین شده رو درک نمیکنم
یعنی چی
یعنی تو هر چقد بخوای با ی فرد مورد نظرت ازدواج کنی نمیشه چون برای تو تایین نشده؟ببین شاید اون کسیو که تو دوست داری همون کسی باشه که خدا برای شما تایین کرده ببینید اینجا واقعا نمیتونم کامل توضیح بدم
چون همشو باید تایپ کرد و الان باید برم
میگم این بحث خیلی طولانیه اما انشالله هر وقت وقت کردم میام خدمتتونو بحث رو ادامه میدیمramses kabir
بله درسته بازم ممنونم -
@roghayeh-eftekhari
درسته ولی هنوز کامل قانع نشدم باید برم خودم تحقیق کنم
مرسی️
️
Maryam Nateqi درستشم همینه به یه حرف قانع نشو تا هرجا تونستی برای تحقیق برو جلو
-
@dr-aryan جوون خوبی بودی...
از دست رفتی -
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نگفت به آنها زندگیشان را نشان دادم:/و آنها تمام زندگیشان را گذراندند:/کسی نگفت گذراندند
نه این که کلشو گذروندن و اینا:))ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه این که کلشو گذروندن و اینا:))خب بهرحال دیدن یجورای همون میشه و منطقی نیست:/
-
شبتون بخیر
غم تونم به خیر باشه:)) -
Maryam Nateqi درستشم همینه به یه حرف قانع نشو تا هرجا تونستی برای تحقیق برو جلو
@roghayeh-eftekhari
اوهوم آخه من تا حالا اصلا و به هیچ وجه درباره دین و خدا تحقیق نکردم یعنی گفته های بعضیا قانعم میکردن ولی این مسئله نه️
-
@dr-aryan جوون خوبی بودی...
از دست رفتیamir ahmadi ناراحت نشدی ک://
شوخی کردم
خلاصه ببخشید -
خوبین دیگه؟
-
@roghayeh-eftekhari
اوهوم آخه من تا حالا اصلا و به هیچ وجه درباره دین و خدا تحقیق نکردم یعنی گفته های بعضیا قانعم میکردن ولی این مسئله نه️
Maryam Nateqi آره برو بعضی جاها نیاز بیشتر دونست
-
ینی از اون شباست که دارم به ترک دیوار میخندم
و فردا هم کوییزه و عین خیالم نیست -
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به هر حال حدیثع
من که نگفتمش
دوستان گفتن
شبتون بخیر:))