هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655 اره بخدا
از موفقیتم خیلی حرف میزد:)))) -
@Venus655 اره بخدا
از موفقیتم خیلی حرف میزد:))))@Matrix
جمع کنیم بریم سوریه -
@Sevilay تو نمیدونی چقدر وقت من سر حرف زدن با این حروم شد
من کجام اون کجاست
هی میگفت خطمو عوض میکنم.... -
واقعا عاشق این کشورم...
یه رفیق داشتم سال پیش یه کلمه درس نمیخوند
همیشه بم میگف چرا درس میخونی
مگ تهش نمیخوای بیای مطب خودم
تهش هم همین با رتبه ی 18 هزار پزشکی شهرکرد خوند و من با 3500 نشستم پشت... -
واقعا عاشق این کشورم...
تهش هم همین با رتبه ی 18 هزار پزشکی شهرکرد خوند و من با 3500 نشستم پشت...ramses kabir
یکی از اقوام ما پزشکه میگفت قبول نمیشدم خیلی میخوندم ولی قبول نمیشدم شش ماه رفتم جبهه اومدم قبول شدم
ولی خب انصافا باسواده -
یکی از دوستام تعریف میکرد که مامانش یه رشته ای رو قبول شده بوده که حتی شاگرد اول کلاس نتونسته
میگفت مامانش سوال ها رو اصلا نخونده همینطوری علامت زده
چند سال بعد متوجه شدیم دایی دوستم شهید شده بوده
و یک کلمه نمی گفت مامانش بخاطر داشتن سهمیه قبول شده -
واقعا عاشق این کشورم...
تهش هم همین با رتبه ی 18 هزار پزشکی شهرکرد خوند و من با 3500 نشستم پشت...ramses kabir منم با 1800 اینا الان موندم هوففف البت خریت خودم بود یک رفتار هیجانی باعثش شد هوففففف
-
واقعا عاشق این کشورم...
تهش هم همین با رتبه ی 18 هزار پزشکی شهرکرد خوند و من با 3500 نشستم پشت...ramses kabir کازرون دانشگاه اذاد میوردیا ددوست من با رتبه 3550 الان اونجاس امسال
-
ramses kabir منم با 1800 اینا الان موندم هوففف البت خریت خودم بود یک رفتار هیجانی باعثش شد هوففففف
-
@Venus655 بابا اصلا رتبه ۱۸۰۰ موندن نمیخواست که
-
ramses kabir کازرون دانشگاه اذاد میوردیا ددوست من با رتبه 3550 الان اونجاس امسال
Rahman Aa
فیزیو ازاد شیرازم من...
ولی خب...
فعلا چیزیو ک نمیشه تغییر داد
تنها راه چاره اینه ک بسازی بهش -
@Venus655 بابا اصلا رتبه ۱۸۰۰ موندن نمیخواست که
-
@Matrix اگر میدونستم این دانشگاه شیراز اینجوریام نیست که م ن واسش خودمو بکشم این کارو هیچ وقت نمیکردم
Rahman Aa دیگه کاریه که شده
انشاالله امسال رتبه بهتر میارین -
Rahman Aa
فیزیو ازاد شیرازم من...
ولی خب...
فعلا چیزیو ک نمیشه تغییر داد
تنها راه چاره اینه ک بسازی بهشramses kabir عه ایولا خوب رفتی باز تو من میخواستم دارو برم کرمان بعدش مشخص نبود که میشه حین تحصیلم کنکوری خوند نرفتم الان که این قانون اومد کلا دارم حرص میخورم حرصصصص
-
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟ -
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟@M-Shajarian
چون تویی نمیشه -
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟@M-Shajarian در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟بله به ناظم بگید @Alba
-
درود بر شما
اگه اینجا از پستی خوشمون نیومد که خودمون گذاشتیمش ، میتونیم درخواست کنیم پاک بشه ....؟