هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
DexterMoreRight تجربیreplied to ramses kabir on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
father tell me.mp3
بیاید راک امتحان کنیم...حسی که این اهنگ میده رو خیلی میپسندم
حس یه جاده و یه کادیلاک و یه اکیپ از رفیقات که پشت ماشین نشستین و دارین نوشیدنی میخورین...همون لحظه متیو مک کانهی دست میزاره رو شونت...
-
ramses kabirreplied to Amir ali Nikfard on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir ali Nikfard در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ramses kabir نوشیدنی رانی؟
ما الشعیر اسلامی
با الکل صفر درصد:)) -
AmirBarsamreplied to Amir ali Nikfard on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir ali Nikfard حاشیه شهرستان مبارکه استان اصفهان
-
@ABR_DJ نه اینجا ی بسته ️
-
@ABR_DJ
چرا نفهمیدم؟ -
Amir ali Nikfard دانش آموزان آلاءreplied to ramses kabir on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir هی جو
-
شاید خیلی حساس شدم قبلا اینطوری نبودم
-
0-0ftm آها️
-
ramses kabirreplied to DexterMoreRight on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex
متیو بعد از اینتراستالر مگ نرفت فضا؟ -
0-0ftm
کدوم کافه؟
خدایی خوب حساب کرده...
منصف بوده -
AmirBarsamreplied to DexterMoreRight on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dex منظورم همه اونایی بود که از تولید ملی حمایت میکنند هم برای تو یک جوک هستند؟
-
DexterMoreRight تجربیreplied to ramses kabir on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ramses kabir
برا ترودیتکتیو برگشت... -
ولی هیچ چیز مثل یک چایی داغ تازه دم سر صبح نیست
-
@ABR_DJ
آهان
بازم بله -
@Dex :| کجا منطقیهههه
پولدار.شما از جاهای باکلاس میخرید لابد -
Amir ali Nikfard دانش آموزان آلاءreplied to 0-0ftm on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm بچه تجریش
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to 0-0ftm on ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm
اهان ی لحظه دچار سکته قلبی مغزی شدم بابا -
Amir ali Nikfard عا خب در لول ما نیستن کلا سکوت میکنم
-
چرا داره انقدر سخت می گذره
674823/1000113