هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بچه ها یه راهنمایی میخواستم
توی فیزیک از بین فصل ۲ یازدهم و ۲ و ۳ دوازدهم اگه بخوام یه فصل انتخاب کنم برای خوندن کدوم بهتره؟
و توی شیمی بین فصل ۲ دوازدهم و ۲ یازدهم کدوم؟دیگه واقعا نمیتونم همهشو بخونم خیلی کم مونده
Mahdieh te من یازدهمم فقط اینو بگم اگه فصل 2 فیزیک یازدهم رو تو یازدهم کامل و قشنگ تست نزدی طرفش نرو .ادمو گیج و کلافه میکنه اگه مسلط نباشی یه چندتا تست ازش بزن اگه دیدی نمیتونی بزنی طرفش نرو.
-
Mahdieh te به نظرم بستگی به خودت داره اینکه کدوم رو بیشتر درک میکنی و....
@Aya-Tay پس فرقی نمیکنن؟
من نظرم روی فیزیک ۲ دوازدهم
شیمی هم ۲ یازدهمه -
Mahdieh te من یازدهمم فقط اینو بگم اگه فصل 2 فیزیک یازدهم رو تو یازدهم کامل و قشنگ تست نزدی طرفش نرو .ادمو گیج و کلافه میکنه اگه مسلط نباشی یه چندتا تست ازش بزن اگه دیدی نمیتونی بزنی طرفش نرو.
@Mahdi-RE نه تا حالا نخوندمش ولی خب خیلی با مغناطیس ترکیب داره لامصب
-
@Aya-Tay پس فرقی نمیکنن؟
من نظرم روی فیزیک ۲ دوازدهم
شیمی هم ۲ یازدهمهMahdieh te از نظر تعداد سوال تو کنکور فرق میکنن
اما چه فایده ای داره اگر مبحثی رو بخونی که تعداد تستش بیشتره اما تو خوب درکش نمیکنی و احتمال غلط زدنت زیاد میشه
البته این نظر منه مهم این که خودت چی فکر میکنی -
@Mahdi-RE نه تا حالا نخوندمش ولی خب خیلی با مغناطیس ترکیب داره لامصب
Mahdieh te پس طرفش نرو اصلا.فقط در حدی بخون که سوالای ترکیبی با مغناطیس رو بزنی.توی سوالای ترکیبی در حد ساده سازی مقاومت ها و پیدا کردن جریان عبوری و توان مصرفی و خروجی ازت سوال میپرسن خیلی ترکیب نمیکنن ولی تو یه مرور ریز کن
-
Mahdieh te پس طرفش نرو اصلا.فقط در حدی بخون که سوالای ترکیبی با مغناطیس رو بزنی.توی سوالای ترکیبی در حد ساده سازی مقاومت ها و پیدا کردن جریان عبوری و توان مصرفی و خروجی ازت سوال میپرسن خیلی ترکیب نمیکنن ولی تو یه مرور ریز کن
@Mahdi-RE باشه ممنون
شیمی فصل ۲ یازدهم چی؟
من ۱ و ۳ رو خوندم خیلی خوب بودن، ۲ نسبت به اونا چطوریه؟ -
بچه ها یه راهنمایی میخواستم
توی فیزیک از بین فصل ۲ یازدهم و ۲ و ۳ دوازدهم اگه بخوام یه فصل انتخاب کنم برای خوندن کدوم بهتره؟
و توی شیمی بین فصل ۲ دوازدهم و ۲ یازدهم کدوم؟دیگه واقعا نمیتونم همهشو بخونم خیلی کم مونده
Mahdieh te شیمی دو یازدهم خیلی خیلی مهمه
خیلی هم نچسبه
اما دو دوازدهمم مهمه هر دو اولویتن -
@Mahdi-RE باشه ممنون
شیمی فصل ۲ یازدهم چی؟
من ۱ و ۳ رو خوندم خیلی خوب بودن، ۲ نسبت به اونا چطوریه؟این پست پاک شده! -
دو یازدهم فرار و حجیمه
-
Mahdieh te شیمی دو یازدهم خیلی خیلی مهمه
خیلی هم نچسبه
اما دو دوازدهمم مهمه هر دو اولویتن@eel
۲ تاشو نمیتونم بخونم راستش
چه فایده داره ۲ تاشو بخونم ولی الکی و بدون مرور -
@eel
۲ تاشو نمیتونم بخونم راستش
چه فایده داره ۲ تاشو بخونم ولی الکی و بدون مرورMahdieh te پس دو یازدهم
-
Mahdieh te پس دو یازدهم
@eel باشه ممنون
-
مرادی گفت خیلی فصل مهمیه
راست میگفت -
@eel باشه ممنون
Mahdieh te خواهش میکنم
-
و آسمانی که دیگر روشن نیست.....
-
مرادی گفت خیلی فصل مهمیه
راست میگفت@eel گوارشم میگن مهمه ولی پارسال اصلن ازش سوال نیومد
-
@Mahdi-RE باشه ممنون
شیمی فصل ۲ یازدهم چی؟
من ۱ و ۳ رو خوندم خیلی خوب بودن، ۲ نسبت به اونا چطوریه؟Mahdieh te واقعیتش فصل 2 دوازدهم رو نمیدونم چجوریه بگم کدوم بهتره.ولی خوبیه فصل 2 اینکه 3 تا قسمت داره(ترمودینامیک.یه کوچولو گروه عاملی.سینتیک) که تقریبا جدا از هم هستند و میتونی درسی که توانایی رو بزنی.ولی اونم تستاش زیاده و سنگینه.ولی میشه جدا کرد و مطالبش خیلی مرتبط به نیستن
-
Mahdieh te واقعیتش فصل 2 دوازدهم رو نمیدونم چجوریه بگم کدوم بهتره.ولی خوبیه فصل 2 اینکه 3 تا قسمت داره(ترمودینامیک.یه کوچولو گروه عاملی.سینتیک) که تقریبا جدا از هم هستند و میتونی درسی که توانایی رو بزنی.ولی اونم تستاش زیاده و سنگینه.ولی میشه جدا کرد و مطالبش خیلی مرتبط به نیستن
@Mahdi-RE قرار شد ۲ یازدهمو بخونم دیگه
فکر کنم نسبت به ۲ دوازدهم بهتره -
@Mahdi-RE قرار شد ۲ یازدهمو بخونم دیگه
فکر کنم نسبت به ۲ دوازدهم بهترهMahdieh te موفق باشید.
-
بر کرانهی طوفان، نمی توان آسود ...