هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی موافقم
من از عصر شروع میکنم چون الان مغزم بشدت خسته هست، مغناطیسی شدهI_Fatemeh_l
عای مغناطیس
من از ۱ ساعت دیگه -
پرستو بابایی شما هم تو نمازخونه؟
چرا انقدر همه چی شبیه همه؟
طبیعیه؟@M-Tina
دیروز گفتی که تو منی -
@M-Tina
دیروز گفتی که تو منی -
I_Fatemeh_l در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی اره
وای چرا من پارامغناطیسو با دیا مغناطیس اشتباه گرفتم
حس میکنم تئوریا یه جورین نمیشه فهمیدشونمثل من که الان چشمه های باداب سورت رو به جای ساری نوشتم گرگان
یا توی امتحان محیط به جای دنا نوشتن نکا
تو همینه امتحانا ۰/۲۵ من باید کم بیارم ،هعییپرستو بابایی ما اولین امتحانمون محیط زیست بود بعد گفته بود دومین میراث طبیعی فک کنم
میشد همین باداب سورت
من که اصلا قاطی کرده بودم یه جای دیگه کتابو تصور میکردم هستاشتباه نوشتم خلاصه
دوستمم نوشته بود تالاب سورت
سر امتحان محیط زیست خیلی بد گول مغزمو خوردم ببین دقیقا از دوجای فصل 7 که گفتم مهم نیستو رد شدم ازش سوال اومد و دقیقا غلطمم از همون دوتاس
ولی کمکمم کرد مثلا فصل 4 هر نکتش گفته بودم مهمه دقیقا اومده بود -
I_Fatemeh_l
عای مغناطیس
من از ۱ ساعت دیگهپرستو بابایی انشالله
-
چه کارهایی باید برای کسب کمالات و مدارج معنوی انجام داد؟
-
درس ۱۰ دینی دوازدهم یه جوری داره ریز تورو میکشونه سمت اینکه اعتراف کنی تمدن اسلامی فقط درسته و بقیه تمدن ها دارن بی بندوباری گسترش میدن که خودتم نمیفهمی چجوری رسیدی به این نقطه،داری آثار مثبت تمدن اونارو میخونی تهش داره میکنه تو مغزت که عدل و حقوق اولین بار با ترجمه ی اثار اسلامی اتفاق افتاده بدون اینکه بخواد اعتراف کنه که حقوق زن اولین بار تو غرب و بعداز قرن ۲۰ میلادی رواج یافت اون زمانی که ایرانیا داشتن تصدیق برداشت عامیانه از این اصطلاح رو درک میکردن و عقیم میکرد اون مردایی که بیشتراز سه تا دختر داشتن
پدیده ی استعمار رو توضیح میده ولی نمیگه ایران تو سده ای که همه علم تکنولوژی رو داشتن گسترش میدادن دنبال حکومت استبدادی و دیکتاتور بود
ما نخوایمم میکنن تو پاچه مون. -
درس ۱۰ دینی دوازدهم یه جوری داره ریز تورو میکشونه سمت اینکه اعتراف کنی تمدن اسلامی فقط درسته و بقیه تمدن ها دارن بی بندوباری گسترش میدن که خودتم نمیفهمی چجوری رسیدی به این نقطه،داری آثار مثبت تمدن اونارو میخونی تهش داره میکنه تو مغزت که عدل و حقوق اولین بار با ترجمه ی اثار اسلامی اتفاق افتاده بدون اینکه بخواد اعتراف کنه که حقوق زن اولین بار تو غرب و بعداز قرن ۲۰ میلادی رواج یافت اون زمانی که ایرانیا داشتن تصدیق برداشت عامیانه از این اصطلاح رو درک میکردن و عقیم میکرد اون مردایی که بیشتراز سه تا دختر داشتن
پدیده ی استعمار رو توضیح میده ولی نمیگه ایران تو سده ای که همه علم تکنولوژی رو داشتن گسترش میدادن دنبال حکومت استبدادی و دیکتاتور بود
ما نخوایمم میکنن تو پاچه مون._Biliifti_ داییم همیشه میگه با همه جور آدمی نشست و برخاست کن(خوب و بد) اما سعی کن تاثیر بد نگیری ازشون
الانم نقل همینه -
تنها خوبی امتحان نوبت اینه که،اولا تو کلاس خودمون افتادیم،و یکی از دوستان مخ کنارمه
وقسمت بدش اینجاس که یکی کنارمه که مخ منو میخوره از بس میپرسه
کلا خوبه جام تو کلاس خودمون راحت تریم -
تنها خوبی امتحان نوبت اینه که،اولا تو کلاس خودمون افتادیم،و یکی از دوستان مخ کنارمه
وقسمت بدش اینجاس که یکی کنارمه که مخ منو میخوره از بس میپرسه
کلا خوبه جام تو کلاس خودمون راحت تریم -
@M-Tina شرمنده بی حترامی نشه یه وقت اتفاقا عجیبه اکثر افراد میبینم که این جورین عجیب شد برام نمونش مایک خودمون
Rahman Aa
نه دیگه فایده ای نداره بی احترامی شد -
@Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Sevilay یکی دیگ از انگیزه هام برا خوندن فیزیک و 20 گرفتن اینه ک اینجا اعلام کنی من 20 گرفتم
این فقط مختص داییه
الان تگش میکنم تا ی هفته مغزمونو با هشتگ فیزیک بیست سوراخ میکنه
amir ahmadi
#FIZIK20
خب برا من زیست20
ریاضی20
شبمی20CpR
ایشالااا -
@Sevilay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR
هعیی منم دلم برا تو عاطفه و فاطمه تنگ میشه خیلی هعییی️
ماچ ب لپت
گاز نگیری مثه خواهرم
مبینا یه چی گف دیروز بم برگام ریخت
میخاست بوسم کنه گفتم از بس لپامو گاز گرفتی بوس نمیچسبه
بعد برداشت گف بوس فقد از غنچه لب
اصن من هیچ
من نگااااه هنوز برگریزونمCpR
️
-
پرستو بابایی عه آره پس درست شد
طبیعیه@M-Tina
-
@0yasin-sh0 واسه یه آزمون عربی مستمر یکی از جلو خودکارشو هی میآورد جلو برگهم که بهش تقلب بدم و یکی هم از عقب شونمو سوراخ کرده بود
@ABR_DJ
-
@eel در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ترک محرمات
انجام واجبات -
کارت ملی و شناسنامه هر دو؟
یا یکیش؟