هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ یادم افتاد به خودمو دوستم
️
همین هفته های آخر اردیبهشت یکی از بچه ها دسته در کلاسو کندشوقتی تو کلاس بودیم در بسته میشد زندانی میشدیم باید از بیرون باز میکردن
بعد منو یکی از دوستام رفتیم مهندسی بازی در آوردیم یه کاریش کردیم که فقط از داخل بشه بازش کرد
️اونوقت هر کی میومد پشت در تا شماره شناسنامه اش هم نمیپرسیدیم نمیذاشتیم بیاد داخل
یه روز صبح که همه سر صف بودن دو سه تا از اخر کلاسیای شیطون واسه اینکه امتحانو کنسل کنن که زنگ اول بود رفتن داخل درو بستن دستگیره هم برداشتن حالا همه بچه ها معلم موندیم پشت در
تا سرایدار مدرسه اومد کلا قفله و همه اشو باز کرد 45 دقیقه از تایم کلاس رفت درس هم عقب معلم درس داد امتحان نگرفت
معاونه هم همش داد میزد که چرا اینجوریش کردین از انظباطتون کم میکنم منو دوستمو اون که دستگیره رو شکونده بود هم عین سگ میترسیدیم و استرس داشتیم که نفهمه کار ما بودهI_Fatemeh_l
الان زنگ میزنم شیطون شرایط کلاس هاتون بعلاوه هزینه رو براش میگم ولی صد درصدی به من گفت اگه کسی از این چیزا درس میده منو خبر کن هزینشم مهم نیست هر چقدر باشه میده -
@Danial-al گیرکردیم تومصراع دوم...
مهشید حسن زاده 0 سلام خوبی؟چخبر؟
-
@ABR_DJ یادم افتاد به خودمو دوستم
️
همین هفته های آخر اردیبهشت یکی از بچه ها دسته در کلاسو کندشوقتی تو کلاس بودیم در بسته میشد زندانی میشدیم باید از بیرون باز میکردن
بعد منو یکی از دوستام رفتیم مهندسی بازی در آوردیم یه کاریش کردیم که فقط از داخل بشه بازش کرد
️اونوقت هر کی میومد پشت در تا شماره شناسنامه اش هم نمیپرسیدیم نمیذاشتیم بیاد داخل
یه روز صبح که همه سر صف بودن دو سه تا از اخر کلاسیای شیطون واسه اینکه امتحانو کنسل کنن که زنگ اول بود رفتن داخل درو بستن دستگیره هم برداشتن حالا همه بچه ها معلم موندیم پشت در
تا سرایدار مدرسه اومد کلا قفله و همه اشو باز کرد 45 دقیقه از تایم کلاس رفت درس هم عقب معلم درس داد امتحان نگرفت
معاونه هم همش داد میزد که چرا اینجوریش کردین از انظباطتون کم میکنم منو دوستمو اون که دستگیره رو شکونده بود هم عین سگ میترسیدیم و استرس داشتیم که نفهمه کار ما بودهI_Fatemeh_l عین همین کار رو ما کردیم امسال کردیم
ولی تفاوتش این بود ما قفل رو کامل در اوردیم بعد همه رفتیم بیرون بعدشم توی این سوراخ بین در و چارچوب یه ماشیک گذاشتیم و تا اخر فرو کردیم تو یه جوری که دیده نشه
اخر بعد نیم ساعت معاون و مدیر و...... خیلی ها تونستن در رو با لگد باز کنن -
مهشید حسن زاده 0 سلام خوبی؟چخبر؟
@ABR_DJ سلام روالم شکر
سلامتی -
I_Fatemeh_l
الان زنگ میزنم شیطون شرایط کلاس هاتون بعلاوه هزینه رو براش میگم ولی صد درصدی به من گفت اگه کسی از این چیزا درس میده منو خبر کن هزینشم مهم نیست هر چقدر باشه میده@ABR_DJ تشکر
-
@Mahdi-RE آره زمین
I_Fatemeh_l راست میگی اصلا حواسم نبود
خوب بود؟ -
I_Fatemeh_l عین همین کار رو ما کردیم امسال کردیم
ولی تفاوتش این بود ما قفل رو کامل در اوردیم بعد همه رفتیم بیرون بعدشم توی این سوراخ بین در و چارچوب یه ماشیک گذاشتیم و تا اخر فرو کردیم تو یه جوری که دیده نشه
اخر بعد نیم ساعت معاون و مدیر و...... خیلی ها تونستن در رو با لگد باز کنن@Mahdi-RE واییی
-
I_Fatemeh_l راست میگی اصلا حواسم نبود
خوب بود؟@Mahdi-RE آره خیلی خوب بود
خیلی قشنگ غلط نوشتم
فک کنم همون 17 نمره که خودت گفتي بشم -
@Mahdi-RE آره خیلی خوب بود
خیلی قشنگ غلط نوشتم
فک کنم همون 17 نمره که خودت گفتي بشمI_Fatemeh_l افرین.17 هم خوبه
-
I_Fatemeh_l افرین.17 هم خوبه
@Mahdi-RE من که راضیم
-
خوبه...اینجا هنوز زندگی جریان داره
-
همین الارو دوست دارم
-
نونت نبود
آبت نبود
ترمیم ثبت نام کردنت چی بود؟://// -
میزان امیدواری: 273- درجه سانتی گراد
-
@ABR_DJ سلام روالم شکر
سلامتیمهشید حسن زاده 0 خدارو شکر که خوبی
-
@Mahdi-RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
I_Fatemeh_l من که یه شهریوری ارومم
شهریوری ها فرشته ان
صرفا بخاطر اینکه دختر خوب و فعالی هستی و گفتی اعلام کنم
CpR@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Mahdi-RE در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
I_Fatemeh_l من که یه شهریوری ارومم
شهریوری ها فرشته ان
صرفا بخاطر اینکه دختر خوب و فعالی هستی و گفتی اعلام کنم
CpRهوم مرسی
-
مهشید حسن زاده 0 خدارو شکر که خوبی
@ABR_DJ
خودت روالی -
@ABR_DJ تشکر
I_Fatemeh_l خواهش میکنم
-
قبلا باز غر میزدی تلاشی بر امیدوار کردنت میکردن الان میگن ولش کن خودش درست میشه،
️