هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Sally جان چی؟
-
@Sally جان چی؟
@0yasin-sh0 فریبرز بودم که!
-
@ABR_DJ
یه عکس بهتر...:
JuDi -
صدای گیتاری که می زنه خیلی قشنگه ،تا حالا نزده بود:)
-
Matin Mousavi 1
خیلی افسانه قشنگیه اگه وقت داری کامل تر بگو
یا حد اقل یه منبع بگو برم بخونم
بی زحمت@Mammal دیگه همینه
میگه قرار بوده هیچکی خدا رو نبینه از فرشته ها! ولی چون شیطان خدا معشوقش بوده طاقت نمیاره و موقع دمیدن روح تو وجود آدم، خدا رو میبینه و خدا هم اونو مجازات میکنه و قیصر میگه دیگه هیچ مجازاتی برام مهم نیست چون من معشوقم رو دیدم. میگه بدون تا هروقت باشه عاشق ترینت میمونم
-
@Mammal دیگه همینه
میگه قرار بوده هیچکی خدا رو نبینه از فرشته ها! ولی چون شیطان خدا معشوقش بوده طاقت نمیاره و موقع دمیدن روح تو وجود آدم، خدا رو میبینه و خدا هم اونو مجازات میکنه و قیصر میگه دیگه هیچ مجازاتی برام مهم نیست چون من معشوقم رو دیدم. میگه بدون تا هروقت باشه عاشق ترینت میمونم
Matin Mousavi 1
چرا الان آدمو فریب میده ؟ -
@Sally ولی بازم میگم خوشحال باش که از انجمن میری
@0yasin-sh0 دلم برای بچه های اینجا تنگ میشه خیلی خیلی زیاد بچه های اینجا شخصیت های منحصر به فردی دارن انگار توی یه رمان زندگی میکنم خیلی جالبه
-
استرس بدی گرفتم
️
-
Matin Mousavi 1
چرا الان آدمو فریب میده ؟@Mammal
افسانه!
مثل اینکه میگه شاید گوگل عاشق کسی بوده که اسمش رباط بوده! برا همینه که از همه میپرسه تو رباطی؟
داستانه اینا
-
Matin Mousavi 1
چرا الان آدمو فریب میده ؟@Mammal
-
@Mammal دیگه همینه
Matin Mousavi 1
اوکی دیگه نمیپرسم خدا که جسم نداره چطوری ادمو بوسید.
-
Matin Mousavi 1
اوکی دیگه نمیپرسم خدا که جسم نداره چطوری ادمو بوسید.
@Mammal
خو هیچ تعریفی از خدا ندارم
-
@Mammal
افسانه!
مثل اینکه میگه شاید گوگل عاشق کسی بوده که اسمش رباط بوده! برا همینه که از همه میپرسه تو رباطی؟
داستانه اینا
-
استرس بدی گرفتم
️
-
@Mammal
خو هیچ تعریفی از خدا ندارم
Matin Mousavi 1
منم -
فیروز نادری میگفت جایی که دیگه علم کم میاره میگن خدا کار خداست! میگفت علم میگه بیگ بنگ بوده! انفجار رخ داده! میگن خب کی اونو درست کرده؟ اون چجوری به وجود اومده؟؟ اینجا که علم جوابگو نیست میگن خدا!
-
@M-Tina فدات خوبم تو خوبی؟
چیزی نیست خوب میشم چخبر؟ -
@Sally آره خیلی قشنگه واقعا!
اون ذهن هایی که اینا ازشون تراوش مکنه