هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
officer k من اصلا نمیتونم بیشتر از ۷ ساعت بخونم، چرا؟ بهونه نیست بخدا اصلا نمیکشم دیگه مثلا پارتام نهایتا بشه ۱ ساعت
دوست دارم ۱۰ ساعت بخونم ولی الان ۳ روزه ۸ ساعت خوندم امروزم ۷ ساعت.
-
Mahdieh te می؟نو نو من اصلا تایم تعیین نمیکنم
@0yasin-sh0 اشتباه شد ببخشید
-
officer k من اصلا نمیتونم بیشتر از ۷ ساعت بخونم، چرا؟ بهونه نیست بخدا اصلا نمیکشم دیگه مثلا پارتام نهایتا بشه ۱ ساعت
Mahdieh te
اصن یه وضعیتیه
نه من تا ۲ساعت ونیم هر پارت تحمل دارمولی خب منم چند روره بیشتر از ۸ساعت نمیکشه مغزم و خیلی خوابم ریخته بهم🥲
️
حالا باز خوبه از فردا همایشای جمع بمدی شروع میشه ...احتمالا خیلی کمک کنه تو روند خوندنم
-
Mahdieh te تنوع درسی ببرید بالا تایم مطالعتی خرد کنید.
کم کم میشه. -
یعنی سریع درس عوض کنید نشه که یک درسه دو بار پشت سر هم بشه دیدید دارید خسته می شید از مبحث برید یک درس دیگه
-
@0yasin-sh0 اشتباه شد ببخشید
Mahdieh te اها
-
Mahdieh te
اصن یه وضعیتیه
نه من تا ۲ساعت ونیم هر پارت تحمل دارمولی خب منم چند روره بیشتر از ۸ساعت نمیکشه مغزم و خیلی خوابم ریخته بهم🥲
️
حالا باز خوبه از فردا همایشای جمع بمدی شروع میشه ...احتمالا خیلی کمک کنه تو روند خوندنم
officer k اِه پس طبیعیه؟ خوبه خیلی استرس دارم بابتش. وااااایییییی منم خوابم بهم ریخته
توی حوزه آزمون سنجش همه میگفتن ما خسته شدیم و اینا
-
یعنی سریع درس عوض کنید نشه که یک درسه دو بار پشت سر هم بشه دیدید دارید خسته می شید از مبحث برید یک درس دیگه
jahad_121 فکر خوبیه باشه
البته فکر کنم اگه توی تاپیک گزارشکار گزارش درسی مو بدم یکم بهتر بشه -
officer k اِه پس طبیعیه؟ خوبه خیلی استرس دارم بابتش. وااااایییییی منم خوابم بهم ریخته
توی حوزه آزمون سنجش همه میگفتن ما خسته شدیم و اینا
Mahdieh te
این مغز لعنتی میخواد بیچارمون کنه تو دور آخر...بعد دیدی تا یه جزوه رو مرور میکنی تو تستا اوکی میشی؟...ولی تنبلی توی مرور کردن خیلی بده🥲 -
Mahdieh te
این مغز لعنتی میخواد بیچارمون کنه تو دور آخر...بعد دیدی تا یه جزوه رو مرور میکنی تو تستا اوکی میشی؟...ولی تنبلی توی مرور کردن خیلی بده🥲officer k نه خب ببین ۱ ساله کنکوری میخونیم
طبیعیه ولی بنظرم باید یکم مانع تنبلیش بشیم
مثلا اگه حداکثر ظرفیت ۸ ساعته ما ۹ ساعت بخونیم -
@M-Tina امتحان چیه؟
هرچی هم باشه استرس نباید داشته باشی
ما شدیم غریبه الان؟
مارکو میخوای بگی الان دیگ؟ -
@M-Tina
مفت مفت ک نمیشود مارکو مفت مفت نمی دهد اما یاسین اگر بود میداد حتما -
Mahdieh te
این مغز لعنتی میخواد بیچارمون کنه تو دور آخر...بعد دیدی تا یه جزوه رو مرور میکنی تو تستا اوکی میشی؟...ولی تنبلی توی مرور کردن خیلی بده🥲officer k یه پشنهاد دارم
برای این چند روز آخر یه تاپیک نزنیم؟ گزارشکار و این چیزا -
@Alba نشی ک عزیزم
میفهمم ک چقد بده استرس
کاملا درکت میکنم
ایشالا همه زحماتی ک الان میکشی با نتیجه خوب باشه برات️
-
@Alba
و منی که همیشه می پرسم در جهت انگیزه گرفتن خودم -
@Alba
آره...
و من که حالم از جزوهی روبه روم به هم میخوره از بس خوندمش و خسته شدم از بس توی تستاش اشتباه میکنم
️
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba
آره...
و من که حالم از جزوهی روبه روم به هم میخوره از بس خوندمش و خسته شدم از بس توی تستاش اشتباه میکنم
️
واقعا این بد دردی بود
ادم می موند کجاش رو نفهمیدم مگه که اشتباه میشه