هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این قسمت🐥:
دختر تنبل🤣
خب بابا هوا خیلی گرمههههه حال ندارم برم بیرون -
Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ي سوال:
براي شما هم تودلي و كلا تاپيك هاي انجمن اينطوره كه بايد صفحه رو ريفرش كنيد تا پيام هاي جديد براتون ظاهر بشه؟؟
Hhh Hh
نه نیازی نیست رفرش بکنید خودش پیامای جدید رو میاره -
Ainoor
نه من فهمیدم منظورت رو همون اول و داشتیم شوخی میکردیم ،بعد نوشتین که برگه ها دو طرف داره و برگه های شما رو نمیدونم
خوب کارنامه ها اینجوره که یه پشتش سفیدهerfan wizard
دو طرفش منظورم رو یه روش بود
هعیب:// -
البته مخ مامانمو برا باشگاه رفتن خیلی زیبا زدم 😐😂😂
طوری ک یکم تو دهنش افتاد بیا با هم بریم
حالا یکم دیگ باید کار کنم روش عملی بشه 😂😂💔@30πR من هی ب مامانم میگم بابااا بیا باهم بریم میگه ن حال ندارم.. قراره منو خواهرم بریم😂
اوفف از امروزم میخوایم بریم من اصن حوصله ندارممم -
انتقال از کتابخانه به اشپزخانه
-
تازه قرار شده هر سه وعده به عهده من باشه
رسما دیگه انرژیی نمیمونه -
انتقام دوران خونه تکونی و مهمون اومدنارو دارن میگیرن🤣
-
این سنجشا ک میدادیم دو هفتشو ما مهمون داشتیم
دست ب سیاه و سفید نمیزدم
الان باید پس بدم🤣 -
_Reza_ قراره یا بدنسازی برم یا چیز.. ام.. ایروبیکی فیتنسی چیزی.. خودم دلم بدنسازی میخواس ولی خانواده میگه ن فعلا یچی برو برا لاغری بعدا خواستی برو بدنسازی یا هرچی ک دوس داشتی
Michael Vey ایروبیک هست مگه !؟ 😕 تردمیل عالیه برای لاغر شدن ... خیلی ام روحیتو شاد میکنه ... راستی مث کنکور خودمونه برات آشناعم هس هرچی میدویی درجا میزنی 😂💔
-
@30πR بگو تابستونه میخوام فیلم ببینم خوش باشم استراحت کنم 🙂😁 بعدش بگو خودمم پولش میدم نگران پولش نباشید 😂 من اینطور میگفتم دیگ میزاشتن نت بخرم
-
erfan wizard
دو طرفش منظورم رو یه روش بود
هعیب://Ainoor
بسیار عالی🎄 -
هعییییی.. جدی جدی حوصله هیچیو ندارما
گوشی میگیرم سرم درد میگیره لپ تاپ میگیرم چشمم درد میگیره کتاب میخونم حوصلم سر میره (امیدوارم جلو تر هیجان انگیز تر شه داستان😐💔) میخوابم کمرم درد میگیره غذا میخورم عذاب وجدان منو میگیره😂😂😂اوفف خستم خستهه
-
Michael Vey ایروبیک هست مگه !؟ 😕 تردمیل عالیه برای لاغر شدن ... خیلی ام روحیتو شاد میکنه ... راستی مث کنکور خودمونه برات آشناعم هس هرچی میدویی درجا میزنی 😂💔
_Reza_ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
چمیدونممم من خودمم از ایروبیک اینا خوشم نمیاد اوف.. بدم میاد از ورزشای اینجوری -
_Reza_ ن اصن من تا میگم اینجوری
نت میخای چکار؟! 😂😂😂😐
میگم خب فیلم ببینم مامان 😐😂
میگ خب تی وی برا چیه پس😂😂😂😂
البته الان بهونه کامپیوتر کردم ک میخام یاد بگیرم تا ببینم چی میشه دگ -
۶۰ ص خوندم ارتمیس فاول جان جذاب تر شووو حوصلمو سر نبر