هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Michael Vey سری کتابخونه لمونچلو هم خفنه!
فقط یکیشو از کلش خوندم ولی حال کردم@M-Tina جدییی؟ هیجانیه؟؟؟ من هیجانی دوسسس گروگانگیری و فرار و شکنجه و اینا اوفففففف
-
Michael Vey ماتیلدا هم قشنگهههههههههههه
@M-Tina خوندمممم
-
Hhh Hh چیو ندیده بودی؟
هققق من همیشه حالم با کتابام خوبههههههه
تو همممم گشنگمممممممممممممیجعجعسجعسعجس -
Hhh Hh ++++++++++++++++++++++++
-
@M-Tina جدییی؟ هیجانیه؟؟؟ من هیجانی دوسسس گروگانگیری و فرار و شکنجه و اینا اوفففففف
-
تا سااعاتی دیگر به این درجه قراره برسه واقعا؟ -
@Sally در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0yasin-sh0 واااااایییی چرا؟ دلت کتک میخواد ؟
اندکی بی حوصلم،ولی خب این هفته کلا درگیر شدم بهم ریخت همه چی
نه دلم کتک نمیخوام از چن روز اینده خارج میشم از این حال@0yasin-sh0
ببین به تینا هم داشته میگفتم
امشب زود بخواب فردا صبح زود بیدار شو مسواک بزن پرده رو بکش کنار نور آفتاب بزنه پس کلتبعد یه آهنگ لایت ( از سانگ سرا ) بذار یه دفتر هم بذار جلوت بنویس من چرا درس میخونم ؟
اهدافت،رویاهات و موفقیت هات رو بنویس
و خاطرات خوب و بد کنکورت و گزارش کار هات رو تو اون دفتر بنویس از فردا تا روز کنکور
و حتما حتما هدف گذاری کن مثلا بگو تا آخر این هفته فیزیک دهم با تست های نشان دارم مرور بشه و جپعش کنم
اوکی ؟ -
@0yasin-sh0
امشب زود بخواب فردا صبح زود بیدار شو مسواک بزن پرده رو بکش کنار نور آفتاب بزنه پس کلتبعد یه آهنگ لایت ( از سانگ سرا ) بذار یه دفتر هم بذار جلوت بنویس من چرا درس میخونم ؟
و خاطرات خوب و بد کنکورت و گزارش کار هات رو تو اون دفتر بنویس از فردا تا روز کنکور
و حتما حتما هدف گذاری کن مثلا بگو تا آخر این هفته فیزیک دهم با تست های نشان دارم مرور بشه و جپعش کنم
اوکی ؟ -
@0yasin-sh0
اوکی ؟@Sally اهوم باشه حتما
-
@M-Tina انتظار نداری تو اینجا برای ما دو صفحه بنویسه؟
-
@Sally والا من کلا تو کار کتابای مثبت ۹ سال و ۱۲ سال و ۱۴ سالم
کتابای بزرگونه و جدی ندوست
Michael Vey
خطرات یک بچه چلمن رو بهت معرفی میکنم
-
@M-Tina انتظار نداری تو اینجا برای ما دو صفحه بنویسه؟
-
نفسمه.... و شاید باورتون نشه ولی سر جلد اخرش گریه کردم هققق :*>>>> ولی خیلی خنده دار و باحالهه منو دوستم ی زمانی میخواستیم مث اینا ی کتاب خرابکاری درست کنیم اما دیگ نشد
کتابش ی کوچولو مصوره
-
@M-Tina
-
Michael Vey هوم هیجانی هست
ولی جنایی نه
معماییه
میریزن تو یه کتابخونه و شروع میکنن به حل ماجرا ها
ولی کتابخونش خیلی خفن بود
دقیق یادم نیست ولی حالتش شبیه کتابخونه هاروارد بود@M-Tina واوووووووووووو