هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mahdi-RE داداشم خوابگاه وسیله من نداریم !!! همه چی میشه وسیله ما .. تازه اگر وسیله رو از در اتاقت بردن بیرون میشه وسیله اونا !
-
@M-Tina بچه رو باید خر کنی !
-
همیشه سوپرایزم کنید
من الان یه سوپرایز شده خوشحالم
ولی خب دو هفته بعد تولدم سوپرایز شدم
️
-
I_Fatemeh_l
سلام
اععع خیلی هم عالی...خب الان من حرفاتون چیزی از واریز ندیدم
خب الان این یعنی چی؟@Euphonious ببخشید من فقط پول بال دار دارم، فرستادم بیاد
تاریخ انقضاء کارتم تموم شده بود -
@Euphonious بهترین کاره والا
-
@Mahdi-RE داداشم خوابگاه وسیله من نداریم !!! همه چی میشه وسیله ما .. تازه اگر وسیله رو از در اتاقت بردن بیرون میشه وسیله اونا !
-
@Euphonious ببخشید من فقط پول بال دار دارم، فرستادم بیاد
تاریخ انقضاء کارتم تموم شده بود -
Otaku_boy پس خوابگاه نمیرم
من هنوز یه شرت مایو دست رفیقم جا مونده نرفتم بگیرم
قرض گرفته بود تو استخر@Mahdi-RE حالا خشتک مایو چیز کوچیکیه ارزش نداره ! اونجا یک هو دیدی پتوت نیست ! تشکت نیست ! لپتاپت نیست !!!
-
@Mahdi-RE حالا خشتک مایو چیز کوچیکیه ارزش نداره ! اونجا یک هو دیدی پتوت نیست ! تشکت نیست ! لپتاپت نیست !!!
Otaku_boy در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Mahdi-RE حالا خشتک مایو چیز کوچیکیه ارزش نداره ! اونجا یک هو دیدی پتوت نیست ! تشکت نیست ! لپتاپت نیست !!!
-
-
-
I_Fatemeh_l
پول بالدار؟
ادبیات حذف شده بازم شما ادبیات میخونین؟
آرایه استعاره?
این چه وضعه کنکوری درس خوندنه
4 تا درس اختصاصی رو ول کردین ادبیات میخونین؟
از الان فراهم کنین شرایط رو واسه پشت کنکور@Euphonious
ادبیات نمیخونم
به هر حال کمال همنشین در من اثر کرد(از شما یاد گرفتم استاد)
-
@M-Tina خوابگاه دخترا که النگو و گوشواره و انگشتر و ماهیتابه و ... هست . مورد بوده غذا رو گاز طرف گذاشته رفته نمک بیاره از تو اتاق رفته دیده غذاش رو گاز نیست ! و بعداااا چند روز بعد ظرف غذاش رو خالی رو گاز ول کرده بودن !
-
Otaku_boy
من رو این چیزا حساسم
دست بزنه به وسایلم از همون پنجره خوابگاه میله هم داشته باشه پرتش میکنم پایین!!!@Euphonious پرتت نکنن پایین شانس اوردی
-
@M-Tina خوابگاه دخترا که النگو و گوشواره و انگشتر و ماهیتابه و ... هست . مورد بوده غذا رو گاز طرف گذاشته رفته نمک بیاره از تو اتاق رفته دیده غذاش رو گاز نیست ! و بعداااا چند روز بعد ظرف غذاش رو خالی رو گاز ول کرده بودن !