هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری
اونم طرح داره
به طرحش میگن GP مخفف همون پزشک عمومیه
کلا رشته های علوم پزشکی با هدف استاد دانشگاه شدن کسی نمیره
این نیست که کلا استاد دانشگاه نمیشی ولی پروسه طولانی داره باید خاک بیمارستان رو بخوری تا استاد دانشگاه بشی -
باشهههههه
برم چایی بریزم میام میرم میخونممممممممممممممممممم -
باشهههههه
برم چایی بریزم میام میرم میخونمممممممممممممممممممبرا منم بریز گلوم خشک شده
-
fatemeh8181 حواسم هست و کاملا واقفم
@roghayeh-eftekhari شکررررر خواهر اونو اگه بدونی چه فازی برداشتههه
-
@roghayeh-eftekhari اره دیگ منم از یجایی به بعد خصوصا تو بازه دومی که رفتم دوباره سراغ تایپیک دیدم یسریا یچیزی میگنو نمیخوان قبول کنن حرفمو بیخیالش شدم جواب ندادم اصن
ینی اگه جواب میدادم میشد ۶۰۰ تا پیام دیگ -
@amir-bernousi چرا چند سال پشت کنکور موندید؟یعنی مثلا نشد که ی بار به خودتون بگید که مثلا خب برم ی رشته دیگه مثلا یعنی هیچ رشته دیگه ای رو دوست نداشتید که بگید مثلا خب حالا ک مثلا یکی دوبار ک کنکور دادم نیاوردم برم سراغ ی علاقه دیگه م؟چون من برام سواله واقعا چرا بعضیا حاضر میشن چند بار بمونن پشت کنکور/:
mahla bpz چرا خیلی زیاد بهش فکر میکردم مخصوصا همین امسال و پارسال، چون فشار زیادی روم بود و اگه آدم صبوری نبودم الان به احتمال زیاد فارغ التحصیل یه رشته نسبتا خوب بودم اما باز شرایط هر سال متفاوت میشه، نتیجه ای که از سالی که گذروندی
اما خب هرکسی که انقد پشت یه هدف بمونه شاید به اون هدف نرسه و کلا هدفش اشتباه باشه
بعضی موقعا به خودم که نگا میکنم میبینم که خود واقعیم نیستم
من بیشتر به این دلیل موندم پشت کنکور که خود واقعیمو ببینم و اون تلاشی که در نظرمه اتفاق بیفته، هرسال مشکلات درونی و بیرونی نمیذاشت درست حسابی بخونم
-
برا منم بریز گلوم خشک شده
@mr-perfect
از 8 صبه دارم میرم چایی بریزم
-
@سجاد-ذوالفقاری
اگه سهمیه و پارتی نداری هیچی
تازه اونم داشته باشی خیلی بعیده بتونی طرح رو بپیچونی -
با منی
fatemeh8181 یجور میگی انگار با کس دیگه ایم حرف میزنه
-
@mr-perfect
از 8 صبه دارم میرم چایی بریزم
عجب
-
M Tg بهتر اعتبار درسیت میرفت بالا به نفع تو
آدم منافع خودش بخاطر چهارتا حرف ول نمیکنه که این میشه کم آوردن و میدونم تو آدم کم آوردن نیستی -
@roghayeh-eftekhari شکررررر خواهر اونو اگه بدونی چه فازی برداشتههه
fatemeh8181 میام سرمیزنم الان
-
fatemeh8181 یجور میگی انگار با کس دیگه ایم حرف میزنه
@roghayeh-eftekhari
-
عجب
@mr-perfect حال ندارممممم
-
mahla bpz چرا خیلی زیاد بهش فکر میکردم مخصوصا همین امسال و پارسال، چون فشار زیادی روم بود و اگه آدم صبوری نبودم الان به احتمال زیاد فارغ التحصیل یه رشته نسبتا خوب بودم اما باز شرایط هر سال متفاوت میشه، نتیجه ای که از سالی که گذروندی
اما خب هرکسی که انقد پشت یه هدف بمونه شاید به اون هدف نرسه و کلا هدفش اشتباه باشه
بعضی موقعا به خودم که نگا میکنم میبینم که خود واقعیم نیستم
من بیشتر به این دلیل موندم پشت کنکور که خود واقعیمو ببینم و اون تلاشی که در نظرمه اتفاق بیفته، هرسال مشکلات درونی و بیرونی نمیذاشت درست حسابی بخونم
@amir-bernousi
فارغ التحصیل ؟
میشه بپرسم چند سال کنکور دادید البته اگه میتونید جواب بدید اگه نه نگید -
من زبانم افتضاحه تهش بتونم 10تا کلمه بخونم همه کجا بود