هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
الان جدی برا ساعت ۷ و نیم اینا زنگ بزارم؟.. نیمیخوامممم🥲🥲🥲
-
VÎÇŤØŔ ن ویکیکم چیزی نیس ک با حرف زدن اروم شم باید خودش درست شه و میشه دونت وورییی
Michael Vey میدونم مسائل با حرف زدن حل نمیشن ؛ اما شاید یکم حالت بهتر بشه تا بهتر تصمیم بگیری...
به هر حال من مجبورت نمیکنم اما همیشه میتونی روم حساب کنی=))🩵🫂🫂🫂 -
Michael Vey میدونم مسائل با حرف زدن حل نمیشن ؛ اما شاید یکم حالت بهتر بشه تا بهتر تصمیم بگیری...
به هر حال من مجبورت نمیکنم اما همیشه میتونی روم حساب کنی=))🩵🫂🫂🫂VÎÇŤØŔ ممنونم ک حواست هس ^^
راستش منم عادت دارم یکم بزرگشم کنم.. صرفا چون اینجا تودلیه و کسی نیس ک منو شناسایی کنه زیادی هر چی تو دلمه رو میریزم بیرون برا همین ممکنه فک کنین چ اتفاق وحشتناکی افتاده باشه -
VÎÇŤØŔ ممنونم ک حواست هس ^^
راستش منم عادت دارم یکم بزرگشم کنم.. صرفا چون اینجا تودلیه و کسی نیس ک منو شناسایی کنه زیادی هر چی تو دلمه رو میریزم بیرون برا همین ممکنه فک کنین چ اتفاق وحشتناکی افتاده باشه -
@Michael-Veyمن کاری نکردم ،
نه دورت بگردم هیچ چیز وحشتناکی اتفاق نیوفتاده...تو از پس خیلی چیزا بر اومدی اینم روش ؛ فدای سرت... راحت حرفت رو بزن به فکر اینکه بقیه چی میگن نباش ، تا وقتی حال دل خود آدم خوبه ، بقیه چیکارن؟؟ -
@Michael-Veyمن کاری نکردم ،
نه دورت بگردم هیچ چیز وحشتناکی اتفاق نیوفتاده...تو از پس خیلی چیزا بر اومدی اینم روش ؛ فدای سرت... راحت حرفت رو بزن به فکر اینکه بقیه چی میگن نباش ، تا وقتی حال دل خود آدم خوبه ، بقیه چیکارن؟؟ -
دانشگاه آزاد اینطوریه که تو پول شهریه و کتابتو زوری جور میکنی میدی، بعد میبینی بعضیا با ماشین چند میلیاردی و گوشی ۸۰ میلیونی میان دانشگاه
️
️
-
اخه ۸ صب کی با دوستش میره بیرون :|
Michael Vey
تو و دوستت -
چیچک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Alba سراسری هم همینه ولی به نظرم برا آزاد شدتش بیشتر باشه
عههه فکر کردم فقط ماییم
خفن ترین ماشین ها رو پارکینگ مون دیدم
حتی پورشه دیدم یه روز
اصلا برگامون ریخت -