هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ شانس منه بدبخته
-
@ABR_DJ البومی ک منتظر بودی اومد
-
هعییییییییی
-
@Hamid-s سلام اقا حمید چطوری عزیز؟
-
Taranommm در کلاس و منبع جدید !! گفته است:
@زندگی-زندگیییی آفرین بابا
اول بگو چطوری وقت کردی کل راه ابریشم و ببینی تا بت بگم
کلاس اگه میخوای خودم از بابایی و فراهانی خوشم میاد ولی از صفر تدریس میکنن. بالاتر میخوای بازرگان از همه بهتره در کنارش مبتکران و زود تموم کن برو سراغ آیکیو یا موج آزموندرسته خیلی زیاد بود واقعا روزی سه کلیپ پیوسته میدیدم تا اینکه تموم شد ... استادم خیلی دوس داشتم
ممنونم از نظرت ... کامل تر میشه بگی لطفا ؟! ...
برای مثال فراهانی :
هزینه ثبت نام ؟
کلاساشون آنلاینه یا از قبل ضبط شده ؟ اگه آنلاینه ذخیره میشن برای دانلود ؟ اینا همشون تلگرام کلیپ میزارن یا جای دیگه ؟
برنامه منظم دارن ؟
و ...
من اینقده آلا بودم با نحوه کارشون هیچ آشنایی ندارم -
ازون شطرنج ها تمیز
بود خیلی خوشم اومد ازش
3 دقیقه ای بود.
هرچند از بی حوصله گی فقط این شطرنج رو می تونم بازی کنم خوشم اومد -
@ABR_DJ البومی ک منتظر بودی اومد
-
@f-nalist در کلاس و منبع جدید !! گفته است:
@زندگی-زندگیییی
سلام عزیز جان
اینجا به نظرم اصن جای این پرسش نیست
و هیشکی نمیتونه بهت کمک کنه
چون خودش با اون کار نرفته کنکور و نتیجه گرفته باشه
به جز معدود راهنمایی ها منطقی نیست راهنمایی هایی بگیریم که هنوز تست نشده اش یا سر کنکور جواب نمیدهولی چیزی که من با دیدن بیشتر افراد دیدم
افرادی مث تو که انقدر درس خوندن
فقط با حمله به تست آزمون آزمایشی های چند سال قبل به صورت منظم و سطح بندی شده و فصل به فصل میتونی همه چی رو مرور کنی چون هم درستون خوندی هم کتاب تست زدیبه نظرم اگه بشینی این تست هایی با ایده جدید بزنی و با معلم خصوصی مشکلاتتو رفع کنی به نظرم موفق میشی
الان مثلا ما سر کلاس جامعیم که میگن سطح بالا کار میکنیم تو کلاس و اینا تو ماز 78 درصد مطالبو میدونم فقط اون 12 درصد میمونه ولی چون یادگیریم با کلاس بهتره میمونم میبینم
ولی تو اگه اینطوری نیستی وقتتو تلف نکناین صرفا یه راهنمایی بودش که من با خوندن تعداد زیادی راهنمایی تو انجمن کنکور دیدم که عقیده زیادی به دیدن نکته تست های سال گذشته از اول مهر و دوری از آزمون آزمایشی های پیمانه ای و جامع کار کردن و تست های زیاد آزمونی بودش
موفق باشی
سلام فرزام جان ... درسته من تستای آزمون آزمایشی هارو حتما حتما میزنم و تحلیل میکنمچه ماز چه قلم چه گاج چه گزینه دو همشون میزنم ...اصن تنها چیزی که برام خیلی مهمه همین آزموناست ولی میخوام کنارشم ببینم چ معلمی میتونه کمک کننده باشه هرچی باشه پارسال تجربه کردن چه پشت کنکوریا چه دوازدهمیا چه بقیه معلمای مختلفی رو دیدن هرکدوم برای انتخاب معلمش دلیل داره حالا توی تاپیکی ک من زدم نقاط قوت ضعف معلمیو که دطده میتونه بگه و اگه مناسب باشه برای من انتخابش میکنم ...
خودتم هر وقت تونستی نظرتو بگو برام مهمه -
@f-nalist در کلاس و منبع جدید !! گفته است:
@زندگی-زندگیییی
سلام عزیز جان
اینجا به نظرم اصن جای این پرسش نیست
و هیشکی نمیتونه بهت کمک کنه
چون خودش با اون کار نرفته کنکور و نتیجه گرفته باشه
به جز معدود راهنمایی ها منطقی نیست راهنمایی هایی بگیریم که هنوز تست نشده اش یا سر کنکور جواب نمیدهولی چیزی که من با دیدن بیشتر افراد دیدم
افرادی مث تو که انقدر درس خوندن
فقط با حمله به تست آزمون آزمایشی های چند سال قبل به صورت منظم و سطح بندی شده و فصل به فصل میتونی همه چی رو مرور کنی چون هم درستون خوندی هم کتاب تست زدیبه نظرم اگه بشینی این تست هایی با ایده جدید بزنی و با معلم خصوصی مشکلاتتو رفع کنی به نظرم موفق میشی
الان مثلا ما سر کلاس جامعیم که میگن سطح بالا کار میکنیم تو کلاس و اینا تو ماز 78 درصد مطالبو میدونم فقط اون 12 درصد میمونه ولی چون یادگیریم با کلاس بهتره میمونم میبینم
ولی تو اگه اینطوری نیستی وقتتو تلف نکناین صرفا یه راهنمایی بودش که من با خوندن تعداد زیادی راهنمایی تو انجمن کنکور دیدم که عقیده زیادی به دیدن نکته تست های سال گذشته از اول مهر و دوری از آزمون آزمایشی های پیمانه ای و جامع کار کردن و تست های زیاد آزمونی بودش
موفق باشی
سلام فرزام جان ... درسته من تستای آزمون آزمایشی هارو حتما حتما میزنم و تحلیل میکنمچه ماز چه قلم چه گاج چه گزینه دو همشون میزنم ...اصن تنها چیزی که برام خیلی مهمه همین آزموناست ولی میخوام کنارشم ببینم چ معلمی میتونه کمک کننده باشه هرچی باشه پارسال تجربه کردن چه پشت کنکوریا چه دوازدهمیا چه بقیه معلمای مختلفی رو دیدن هرکدوم برای انتخاب معلمش دلیل داره حالا توی تاپیکی ک من زدم نقاط قوت ضعف معلمیو که دطده میتونه بگه و اگه مناسب باشه برای من انتخابش میکنم ...
خودتم هر وقت تونستی نظرتو بگو برام مهمه -
آمارهایی درباره کنکور امسال
مدارس دولتی که ضعیف شوند طبقات محروم، محکوم به ماندن در همان طبقه اجتماعی خواهند بود.
کودکی که در خانواده ای مستضعف به دنیا آمده و نمی تواند مدرسه خصوصی برود، با تضعیف مدارس دولتی همیشه در همان چاه فقر باقی می ماند و تنها امیدش برای رهایی و پرواز کور می شود. مدارس خصوصی تیر خلاصی بر عدالت اجتماعی هستند. اصلی ترین و جدی ترین تهدید برای جامعهای مساوی و برابر در برخورداری از فرصت ها
دولتی از رتبههای برتر کنکور؛ 7.5 درصد
فقط 3 نفر از 40 نفر برتر کنکور در مدارس دولتی درس خواندهاند.
نیمی از برترینهای تهرانی در مدارس غیرانتفاعی تحصیل کردهاند.
60 درصد رتبهبرترها سمپادیاند.
45 درصد تهرانیها، نفرات برتر ریاضی و علوم انسانی.
30 درصد تهرانی جزو نفرات برتر 5 گروه کنکور هستند.
گزارش از #زهرا_رمضانی از روزنامه فرهیختگان است.
-
که اینطور
-
خیلی حال داد
-
اه این یوتیوب لعنتی چی میگه دیگه