هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@f-nalist شاید باورت نشه ولی کتاب شیمی دهمم گم شده
@0yasin-sh0 من دق می کنم
-
@تومیوکا-گیو ممنونم لطف دارید
-
-
شب همگی
اناناسی
خدانگهدار
️
️
️ فردا قرار بشینم پشت ماشین دعا کنید مثل قدیما پامو از روی کلاچ بر ندارم بزارم رو ترمز و هم چنان ول کنه گاز نباشم برای توقف
نزدیک بود بزنم درهماسیه مون اون موقع راهنمایی بودم گمونم.
یا ششمم هرچی روستا مون بودیم اینجانبودیم -
شب همگی
اناناسی
خدانگهدار
️
️
️ فردا قرار بشینم پشت ماشین دعا کنید مثل قدیما پامو از روی کلاچ بر ندارم بزارم رو ترمز و هم چنان ول کنه گاز نباشم برای توقف
نزدیک بود بزنم درهماسیه مون اون موقع راهنمایی بودم گمونم.
یا ششمم هرچی روستا مون بودیم اینجانبودیمjahad_121
منو یاد خواهرم انداختید تو سن اون موقع شما که بود یبار منو خواهرم و دختر عموم که بچه بود با بابام تو خیابونی که ماشین میومد رفتیم آموزش
بعد دنده یک رو بدون کلاچ میرفت(صدای ناله گیربکس هم بلند شده بود) ولی دنده دو که میرفت دیگه پاشو از رو کلاچ برنمیداشت
البته من خیلی خفن بودم و الان ۵ جلسه با بابام رفتم آموزش و پارک دوبل هم پاس کردم
انشاالله موفق باشید
فقط به عنوان کسی که خودشم تازه داره یاد میگیره بگم که رانندگی همش عادت کردنه، وگرنه خیلیییییی کار آسونیه -
jahad_121
منو یاد خواهرم انداختید تو سن اون موقع شما که بود یبار منو خواهرم و دختر عموم که بچه بود با بابام تو خیابونی که ماشین میومد رفتیم آموزش
بعد دنده یک رو بدون کلاچ میرفت(صدای ناله گیربکس هم بلند شده بود) ولی دنده دو که میرفت دیگه پاشو از رو کلاچ برنمیداشت
البته من خیلی خفن بودم و الان ۵ جلسه با بابام رفتم آموزش و پارک دوبل هم پاس کردم
انشاالله موفق باشید
فقط به عنوان کسی که خودشم تازه داره یاد میگیره بگم که رانندگی همش عادت کردنه، وگرنه خیلیییییی کار آسونیه@تومیوکا-گیو اهاا
چه خوب موفق باشید. همه از من زود تر رفتند
امروز فهمیدم دوستم چند جلسه شو رفته.
اره واقعان. به چشمم دیدم امروز یک 7 تایی حدودا پارک دوبل دوستم زد عالیی کیف کردم. من تا حالا نزدم بلد نیستم همون دور دو فرمونم بلد نیستم چه برسه پارک دوبله ولی دیگه ماشین رو روشن کرده
و گاز می دم تا دنده ها یی بالا
-
@0yasin-sh0
🤏حالا باز اینم خوبه
خدا لعنتش کنه یعنی چقدر تمیز و مرتب خلاصه نویسی کرده بودم قرار بود بهم همونجوری که بهش امانت دادم بهم برگردونع️
من این روزا دارم سگی شیمی دهم هم خلاصه نویسی میکنم
داره تابستون تموم میشه من هنوز کامل دروس پایه خلاصه نویسی ندارم ، نکته جالبش اینه نمیدونم آجری چیزی خورده تو سرم چمه اصلا استرس خاصی ندارم
@ek-mahdi-m این بده
-
خدایا ما که داریم گواهینامه رو می گیریم ماشینشم جور کن
اخ یک افرود ی
نشد تی و فاوم راضیم
افرو نشد دیگه هرچی که سرعت ش خوبه -
jahad_121 حق داری
من کتاب درسی مهم نیس برام -
jahad_121 حق داری
من کتاب درسی مهم نیس برام@0yasin-sh0
من جلد شیمی 11 م این اخریا کند شده بود
سرش غزا گرفتم
شیمی من یک کتاب درسی معمولی نبود
پر چیزای خفنه یعنی از کلام معلم هرچی جدید و خوشگل بوده نوشتم البته تا اونجایی که آنلاین بودیم.
حضوری کمتر. -
@0yasin-sh0
من جلد شیمی 11 م این اخریا کند شده بود
سرش غزا گرفتم
شیمی من یک کتاب درسی معمولی نبود
پر چیزای خفنه یعنی از کلام معلم هرچی جدید و خوشگل بوده نوشتم البته تا اونجایی که آنلاین بودیم.
حضوری کمتر. -
@تومیوکا-گیو اهاا
چه خوب موفق باشید. همه از من زود تر رفتند
امروز فهمیدم دوستم چند جلسه شو رفته.
اره واقعان. به چشمم دیدم امروز یک 7 تایی حدودا پارک دوبل دوستم زد عالیی کیف کردم. من تا حالا نزدم بلد نیستم همون دور دو فرمونم بلد نیستم چه برسه پارک دوبله ولی دیگه ماشین رو روشن کرده
و گاز می دم تا دنده ها یی بالا
jahad_121 قشنگ معلومه شما عشق سرعتید ها، برعکس من، جاده خالی خالی با التماس بابام میرم دنده ۳ اونم تازه دور موتور رو روی ۲ نگه میدارم
آره دیگه سر کوچمون یکم اونورت یه جای خالی هست به پیشنهاد بابام ۵ جلسه ای هست میریم اونجا باهام تمرین میکنهjahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من تا حالا نزدم بلد نیستم
منم بلد نبودم، بابام گفت اون تپه سیمانو میبینی؟ برو پشتش پارک کن(که خب اندازه یه ماشین گا بود و پشت ماشین هم جدول بود، ) بعد برا مامانم تعریف کردم گفت اوههه پارک دوبل کردیا
البته دفعه اولی نصف تپه سیمانو آوردم فتح کردم، بابام گفت اگه ماشین واقعی بود تا الان نصفش کرده بودی -
کسی هست پیوست انتخاب رشته رو بفرسته واسم؟
-
ای ملت یکی پیوست ها رو بفرسته واسه من
-
خدایا ما که داریم گواهینامه رو می گیریم ماشینشم جور کن
اخ یک افرود ی
نشد تی و فاوم راضیم
افرو نشد دیگه هرچی که سرعت ش خوبهjahad_121 ادامه: خدایا حالا که ماشین رو جور کردی، این ماشین یه پارکینگ نمیخواد؟ یه خونه ۱۵۰ متری ۴ خواب هم برام جور کن
حالا که خونه و ماشین دارم، این خونه یه نفر آدم نباید توش باشه؟ یه همسر هم جور کن بی زحمت و.... -
کسی هست پیوست انتخاب رشته رو بفرسته واسم؟
@Fateme-goli سلام
تلگرام دارید؟
اینجا گذاشته، اینم پستشه
https://t.me/medical_stus/18393