هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H
خانواده ام میگه برو کنکورتو بده
بعدش هر چقدر خواستی تحقیق کن
پس باید صبر کنم شاید یه سال دیگه جوابشو گرفتم -
یک دفعه درد بد جوری گرفتم نمی دونم دل دردده سنگ کلیه هست مشکل روده هیت چی هست
نمی تونم. راه برم درست بشینم نمی تونم بلند شمیک دفعه ای اصلان نفمیدم چرا
-
@Henrita من عاشق حسابانم
-
وای این از کجا اومد
ملخ دوبارههههه -
@Henrita آره دقیقا
رشته هایی که مدنظر دارم برم ارتباط زیادی با حسابان دارن
ولی هیچ جوره با هندسه، آمار و مخصوصااااا گسسته حال نکردم -
@Henrita آره دقیقا
رشته هایی که مدنظر دارم برم ارتباط زیادی با حسابان دارن
ولی هیچ جوره با هندسه، آمار و مخصوصااااا گسسته حال نکردم -
@تومیوکا-گیو
هندسه خوبه...
من باهاش کنار اومدم (البته کسی که براتون تدریس میکنه خیلی مهمه)
ولی آمار رو منم با شما هم نظرم جناب خراسانی@Henrita عه منو از کجا میشناسید
از وقتی اسمم عوض کردم همه میگن آقای خراسانی، جناب خراسانی.... -
@Henrita عه منو از کجا میشناسید
از وقتی اسمم عوض کردم همه میگن آقای خراسانی، جناب خراسانی.... -
@Henrita آخه خیلی هم تودلی فعال نبودم با اون اسم، تعجب میکنم
-
...
-
داروسازمونم جور شده
-
@Henrita مچکرم همچنین
شب شماهم بخیر -
@f-nalist میدونم ستون لازم به گفتن نیست
-
Reza-H
خانواده ام میگه برو کنکورتو بده
بعدش هر چقدر خواستی تحقیق کن
پس باید صبر کنم شاید یه سال دیگه جوابشو گرفتم@f-nalist
از دو جهت این رو پیشنهاد نمی کنم
نه اینکه بری کلا درسو رو ول کنی بری دنبال تحقیق. اما لازمه بدونی میخوای چیکار کنی
یک جهتش اینه که ممکنه توی نوع تلاشی که باید بکنی (از این لحاظ که چه درصدی تو کنکور برای رسیدن بهش نیاز داری یا مثلا چه مهارت هایی نیاز داری و...) با مثلا پزشکی فرق کنه. اگر اون رو میخوای باید بر اساس لوازمش تلاش کنی
جهت دیگه اش اینه که وقتی میگی حالا بخونیم بعد اعلام نتایج به این فکر کنم که چیکار کنم باعث میشه وسط راه خسته بشی و این خسته شدن باعث ایستادنت بشه. چون هدف مشخص و روشنی نداری که وقتی خسته ای بهش نگاه کنی و بلند شی و ادامه بدی.
حالا این برداشت من بود بر اساس حرف آدمایی که به نظرم آدمای آشنایی هستن. خودت هر طور فکر میکنی درسته عمل کن.
یه بنده خدایی میگفت حتی اگر یه هفته هیچی نخونی ولی بشینی مطمئن بشی دقیقا چی میخوای خیلی بهتر از اینه که کج دار مریض ببری جلو
بازم میگم. نمیگم کلا درسو ول کن برو پی تحقیق. ولی کلا موکولش نکن به بعد اعلام نتایج. کم کم بدون سال آینده میخوای کجا باشی.
-
@f-nalist میدونم ستون لازم به گفتن نیست
-
@f-nalist
از دو جهت این رو پیشنهاد نمی کنم
نه اینکه بری کلا درسو رو ول کنی بری دنبال تحقیق. اما لازمه بدونی میخوای چیکار کنی
یک جهتش اینه که ممکنه توی نوع تلاشی که باید بکنی (از این لحاظ که چه درصدی تو کنکور برای رسیدن بهش نیاز داری یا مثلا چه مهارت هایی نیاز داری و...) با مثلا پزشکی فرق کنه. اگر اون رو میخوای باید بر اساس لوازمش تلاش کنی
جهت دیگه اش اینه که وقتی میگی حالا بخونیم بعد اعلام نتایج به این فکر کنم که چیکار کنم باعث میشه وسط راه خسته بشی و این خسته شدن باعث ایستادنت بشه. چون هدف مشخص و روشنی نداری که وقتی خسته ای بهش نگاه کنی و بلند شی و ادامه بدی.
حالا این برداشت من بود بر اساس حرف آدمایی که به نظرم آدمای آشنایی هستن. خودت هر طور فکر میکنی درسته عمل کن.
یه بنده خدایی میگفت حتی اگر یه هفته هیچی نخونی ولی بشینی مطمئن بشی دقیقا چی میخوای خیلی بهتر از اینه که کج دار مریض ببری جلو
بازم میگم. نمیگم کلا درسو ول کن برو پی تحقیق. ولی کلا موکولش نکن به بعد اعلام نتایج. کم کم بدون سال آینده میخوای کجا باشی.