هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی ینی ۳۶۲ روز ازت بزرگترم
️
چیچک
همین که ثانیه هاشو به رخ نمیکشی خودش کلیه
خودم برات تاپیک میزنممم -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه وضعشه هیچکسم نیس
0-0ftm
@Miss-Joker
Sharllot
@Infinitie-A
واقعا چیکار میکنید نیستین؟سونیاا
منشن زیاد داشتم ازت، پیداشون نمیکنم دیگه، ببخشید ): -
Sara_R
سلاااام خانم دکتر حال شما احوال شما خوش میگذره بدون ما؟
شاعری بودم خبر نداشتم -
چیچک
همین که ثانیه هاشو به رخ نمیکشی خودش کلیه
خودم برات تاپیک میزنمممپرستو بابایی به مادیات توجه ندارم
خب چی بپوشم؟ -
jahad_121
برو همون جایی که عاشقشی حتی اگر تمام دنیا مخالفت بودن تو برو دنبال اونی که عاشقشی
چون حسرتشونمیخوریGharibe Gomnam واقعان.
کارش راه برام باز.
ببین الان لیست رشته های منو بیینی به جز دبیری شیمی که اونم فقط 1 نفر می خواد
دیگه من هیچی از سیمی تو رشته ها نیستآنقدر که چیزا دیوه زدن فقط آخرش هرچی موند سهم شیمی هام میشه.
معلومه دیگه قبول نمیشم می خوره رو همونا.
بشه هم نمی زارند برم عمرنن. -
رتبه یک کنکور تجربی ۱۴۰۲: سؤالات کنکور ارتباط تنگاتنگی با کتب درسی داشته است/ پیشرفت بسیار زیاد امتحانات نهایی موفقیت بزرگی برای آموزش و پرورش محسوب میشود!
رتبه ۱ گروه علومتجربی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲، در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان: امسال پیشرفت بسیار زیادی را در برگزاری امتحانات نهایی از نظر سطح سؤالات و امنیت آزمون شاهد بودم که موفقیت بزرگی برای آموزش و پرورش محسوب میشود. سؤالات کنکور در اکثر مواقع مطابق با کتابدرسی بود و ارتباط تنگاتنگ میان کتابهای درسی و سؤالات مشاهده میشد و امیدوارم در سالهای بعد هم به همین صورت باشد.
-
arthur morgan
سلام آقای مهندس دیگه رتبه زیر پونصد شدین نمیاین انجمن یا سرتون شلوغه
هرجا هستین موفق باشین -
@M-an
سلام حالا میتونم همه کسایی رو که دنبال میکنم ببینم واقعا ممنون -
رتبه یک کنکور تجربی ۱۴۰۲: سؤالات کنکور ارتباط تنگاتنگی با کتب درسی داشته است/ پیشرفت بسیار زیاد امتحانات نهایی موفقیت بزرگی برای آموزش و پرورش محسوب میشود!
رتبه ۱ گروه علومتجربی در آزمون سراسری سال ۱۴۰۲، در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان: امسال پیشرفت بسیار زیادی را در برگزاری امتحانات نهایی از نظر سطح سؤالات و امنیت آزمون شاهد بودم که موفقیت بزرگی برای آموزش و پرورش محسوب میشود. سؤالات کنکور در اکثر مواقع مطابق با کتابدرسی بود و ارتباط تنگاتنگ میان کتابهای درسی و سؤالات مشاهده میشد و امیدوارم در سالهای بعد هم به همین صورت باشد.