هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Mehrsa 14
آره دیگه گرفتم ممنونGharibe Gomnam
ایول
خواهششش -
@f-nalist
سلام ممنونم وقت شما هم بخیر
من والا حقیقتش تا حالا از این تبدیل ترازا استفاده نکردم اما من خیلی به رتبه ترازای قلم چی دقت نمیکردم بیشتر درصدا ولی رتبه هام تقریبااا شبیه کنکورم میشد و شاید بدتر سنجش ها که بدتر از کنکور بود اما نه خیلی منظورم به اختلاف سیصد چهارصدتاییه تو رنج رتبه های ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نمیدونم منظور سوالتونو درست متوجه شدم یا نه ولی قلم چی بازه های دوهفته ای رو در نظر داره تو بودجه کم ولی آزمون جامعی مثل کنکور ماحصل یه سال چه بسا سه ساله بنابراین نه نتیجه خوبش باید مغرور کنه نه بدش ناامید شاید واسه همینه که کنکور معمولا بهتر میشه از آزمونا البته قطعا استثنا هم داره -
Gharibe Gomnam
ایول
خواهشششMehrsa 14
فدایی داری -
شما هم قبول دارید از ۱۳ روز تعطیلات عید بیشتر استفاده میکنیم تا ۹۳ روز تابستون
-
0-0ftm
بودمGharibe Gomnam
️اورین
-
Mehrsa 14
فدایی داری -
@Hamid-s
چون اون کمه میدونیم زود تموم میشه آدما همیشه قدر چیزایی که میدونن قراره زود از دستش بدن رو بیشتر میدونن
حتی من به شخصه در طول سال های غیر تحصیل فشرده مثل الان جمعه ها بیشتر بهم خوش میگذشت تا سیزده روز عید -
@Hamid-s
چون اون کمه میدونیم زود تموم میشه آدما همیشه قدر چیزایی که میدونن قراره زود از دستش بدن رو بیشتر میدونن
حتی من به شخصه در طول سال های غیر تحصیل فشرده مثل الان جمعه ها بیشتر بهم خوش میگذشت تا سیزده روز عیدGharibe Gomnam
احسنت -
@f-nalist
خوبم شکر
تو چطوری چه میکنی حال و احوال ؟Gharibe Gomnam
من بدم
خیلی بدم
هیچیم سرجاش نیست
ولی این دلیل نمیشه درس نخونم
درس میخونم
ولی از لحاظ روانی اوکی نیستم
اصن فکرم درگیر حواشی و این داستانا نیست به خاطرش
دقیق به خاطر خود کنکوره
مهم ترین اتفاق زندگی تو این برهه از سنن فقط چند ماه ازش فاصله داریم و منی که فکر میکنم حتما باید درسارو تا الان تموم میکردم و وقت زیاد نمونده
و این مشغله ذهنی به شکل پرخاش ظهور میکنه و ناراحتم میکنه از رفتار عجیب و غریب
ولی درس رو میخونیمتو اوضاعت اوکیه ؟
به حاشیه امن خوبی خودتون رسوندی تو این تابستون یا نه؟ -
ludovico_einaudi_experience 128.mp3
همیشه دوسش داشتم
-
Gharibe Gomnam
من بدم
خیلی بدم
هیچیم سرجاش نیست
ولی این دلیل نمیشه درس نخونم
درس میخونم
ولی از لحاظ روانی اوکی نیستم
اصن فکرم درگیر حواشی و این داستانا نیست به خاطرش
دقیق به خاطر خود کنکوره
مهم ترین اتفاق زندگی تو این برهه از سنن فقط چند ماه ازش فاصله داریم و منی که فکر میکنم حتما باید درسارو تا الان تموم میکردم و وقت زیاد نمونده
و این مشغله ذهنی به شکل پرخاش ظهور میکنه و ناراحتم میکنه از رفتار عجیب و غریب
ولی درس رو میخونیمتو اوضاعت اوکیه ؟
به حاشیه امن خوبی خودتون رسوندی تو این تابستون یا نه؟@f-nalist
ببخشید من قصد دخالت ندارم منتها چون میدونم خیلی حس بدی و یاد پارسال خودم این موقع افتادم و خیلییی پشیمونم از مدزسه رفتن تو تابستون انقدر که کند پیش رفتن و جوگیر بودن سخت میگرفتن مشقای سنگین میدادن و ما حتی دهم هم ناقص خوندیم وای به حال یازدم. البته من سعی کردم همونم با کیفیت باشه ولی بیست روز کم نیستااا خودش یه نوروز طلاییه نوروزی که میتونه نتایجو جابجا کنه اگر وضعتون از پارسال ما بهتره غصه نداره میرسین معمولا تو ۲۰ روز عید پایه رو مرور میکنن شما هم که پایه قوی دارین بنظرم